Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar İmdat

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cilekliturtaam34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2018
132
156
33
Kızlar merhaba,
Saçlarımı geneld tepeden topuz şeklinde topluyorum ce banyodan banyoya tarıyordum. Son 2 banyodur taramadan çıktım. Ve şimdi banyoya girdim ve şok oldum. Saçlarım Birbirine dolaşmış saçımda bildiğiniz yumru Gibi bişi var tarak bile girmiyor 1 saat uğraştım açamadım nasıl açılır bu saç ne olur yardım edin fikir Bişi verinnn Teşekkür ederim şimdiden

Benim de olmuştu geçen yaz.
Maalesef saçımı yola yola ağlaya ağlaya tarayıp açmıştım.
Geçmişler olsun.

Aynı şey yıllar önce benimde başıma gelmişti ve ne yaptıysam açamadım, saçım çok gür ve kıvırcık tı, saç kremleri mi boşaltmadım kafama, sıvı yağ zeytin yağı mı boşaltmadım, ve açamadım, en sonunda ordan kestim o yumru kısmı, ama saçım çok gür ve kabarık kıvırcık olduğu için anlaşılmamıştı, eğer benim ki gibiyse işin çok zor,

benım basıma gelse sanırım hındıstan cevızı yagını booolca surer once ellerımle gevsetır parmaklarımla acmaya calısır sonra tarakla acmaya calısırdım

hındıstan cevızı yagı yoksa zeytınyagı

ama yag sart

sac bakım kremı varsa oda olur

Aynisini 10 yil kadar önce yasadim
O kısmı annemden yardim alarak makasla kestik ama sacim kivircik ve gür oldugu icin belli olmadı duzeldi bir sekilde.

Simdi de haftada bir anca yikayabiliyorum saçımı kombi bozuk kettleda isitip yikiyorum
Gecen banyo sonrasi tarayamadim kurudu, ertesi gun kuruyken saç acici spreyle yola yola taradim islakken daha zor aciliyor acabildiginiz kısımları yolarak da olsa açmaya calisin küçük dugumler oldukca makasla kesin musait bir zamanda kuafore gidip guzel bir kesim attırırsınız eski haline döner

Bir de uzun araştırmalardan sonra bir sampuan-sabun buldum harika açıyor saçı, kreme falan gerek kalmıyor. Yorumlarda 3 gün sonra bile saçların geç yağlandığı yazıyordu. Bende 2 gün sonrasında bile saçlara fön çekmediğim halde saçlarım hâlâ daha dolgun ve yumuşacık görünüyor.

Adi neymis ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…