- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Kızlar yardım edinya benim evim dubleks sabah kahvaltıyı hazırladım esime uyanması icin seslenecektim. Merdivenin oraya bi gittim ki ne göreyim. Ters donmuş bi hamambocegi!!!!!!!!! Ya yukarı kattan dustu ya asagida bilmiyorum ama delirecem. Nerden cikti bu. Evin butun mutfak,banyo,tuvaletlerine baktık kocamla baska hic yok,. Nerden gelmis olabilir,devamı gelir mı, bilen var mı lütfen yardım edin. Her yerim kabardı Kaşınmaktan
Imdat deyince korktum bir an nolmuş acaba diye 😅😅 wc den falan gelmiş olabilir. Ilaclatin evi geçer 😉
Kızlar yardım edinya benim evim dubleks sabah kahvaltıyı hazırladım esime uyanması icin seslenecektim. Merdivenin oraya bi gittim ki ne göreyim. Ters donmuş bi hamambocegi!!!!!!!!! Ya yukarı kattan dustu ya asagida bilmiyorum ama delirecem. Nerden cikti bu. Evin butun mutfak,banyo,tuvaletlerine baktık kocamla baska hic yok,. Nerden gelmis olabilir,devamı gelir mı, bilen var mı lütfen yardım edin. Her yerim kabardı Kaşınmaktan
ben de başlıktan etkilenip konuyu okumaya başlayınca kocanı ters dönmüş gördün sandım Allah göstermesin ....
şimdikiler bir edepsiz bir arsız bir terbiyesiz...
eskiden ışığı açınca nereye kaçacaklarını bi şaşırır sonra gözden kaybolurlardı..
şimdi ışığı açıyorsun hayırdır birader edasıyla bekliyor..
sanki kabuk değiştiriyosun farketmeyeceğiz seni neyin artisliği anlamıyorum ki öleceksin eninde sonunda?
ben de başlıktan etkilenip konuyu okumaya başlayınca kocanı ters dönmüş gördün sandım Allah göstermesin ....
eskiden ışığı açınca nereye kaçacaklarını bi şaşırır sonra gözden kaybolurlardı..
sanki kabuk değiştiriyosun farketmeyeceğiz seni neyin artisliği anlamıyorum ki öleceksin eninde sonunda?
adam kafası yokken 9 gün yaşıyor millym o kadar havası olsun
konu sahabı; tablet koy her yere, yer, kafayı bulur, sonrası rahat
adam kafası yokken 9 gün yaşıyor millym o kadar havası olsun
konu sahabı; tablet koy her yere, yer, kafayı bulur, sonrası rahat
Ahahahahaj cok güldüm Allah da sizi güldürsün :) ama benim icin imdatlik bi konun
gecen gun dısarda bır tane gördüm..
ama ben onun kadar hassas ve utangaç bir hayvan daha görmedim..
saklandığı yerden çıkıp hava almaya ihtiyacı var haliyle..
böyle bazen çıkıp dinleniyor..
sanki orasının ona ait olmadığını, mecburen orada yaşadığını bilircesine sağda solda seyirtmeden ve fazla uzağa gitmeden sakin sakin duruyor..
tek başına..kıyamıyorum ben buna..hayvan resmen beni rahatsız etmemek için elinden geleni yapıyor,
ben de aynı şekilde davranıyorum..işin ilginci mahalledeki kedi de öyle yaptı..normalde böcek, sinek affetmez..
baktı bu gayet efendi, sakin..o da öyle baktı, patisini bile sürmedi, geçip gitmesini seyretti..
belki de strateji geliştirmiştir, "öyle panik halinde kaçışmayayım da bi pok yediğim belli olmasın.."
"ağır olayım da molla desinler" diye düşünmüş olabilir.. ama akıllı bir hayvanmış öyleyse.. saygı duyuyorum..
belki de kendi mahallesinin ihtiyarlarındandı kim bilir.. öyle dalgın dalgın "eskiden buralar dutluktu, sonrada çok bozuldu çoook" diye derin derin düşünüyor da olabilir.. kedi de "bu ne ayak la, bulaşmayayım atlar-matlar" diye tırsmış olabilirgüneş, d vitamini kemiklerine iyi geliyorsa artık, çıkıyor demek öyle arada
Valla bende öyle sandım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?