ımdat!!!!

ruhsal çözümlemeni de yapmışsın.Hayvanla aranda özel bir bağ oluşmuş.

Son düzenleme:
hahahahahahahahhaha yahu gülmemek elde değil ya hahahahaahhaahahahahahahahahha.bir böcek ya bir böcek ,böcek sizden korkar hahahahhahaahha

Bocek benden korkar ama 11 aylık kızım var yerde bulduğunu ağzına atar bu yüzden tablet kullanamam. Bocek görse onuda yemeye kalkar. Ayrıca bi böcekler bir cok hastalık yayiyor. Evet size komik gelebilir ama benim icin sıkıntılı bir durum

Evet arkadaslar yorumlarınız cok çözüm getirici gercekten sagolun! Birincisi bu böceğe karşı alerji gibi bişeyim var bunu görünce fena kabarıyorum,uyku uyuyamiyorum. Ikincisi kızım 11 aylık bulduğunu ağzına atar yeri yalar.o yüzden tablet ilac,ilaçlama ve ozellikle böceği kendi haline bırakma gibi bisey yapmam da mümkün degil. Ben bildiginiz doğal yöntemler varsa onu öğrenmek istemiştim ancak bazılarının derdi baskasına eğlence olabiliyor insanoğlu! Size iyi eğlenceler

ya bakmayın siz bize, bazen öyle yazıyoruz da ben tablet konusunda ciddiydim.. benim de minik çocuklarım var ama tableti ellerine alsalar bile herhangi bir tehlikesi yok.. kolay kırılmıyor, içindeki yeme kesinlikle ulaşamazsınız.. ben kullanıyorum özellikle buzdolabı arkası, dolap içleri, merdiven kenarlarına koyabilirsiniz.. o yemi yedikten sonra yuvasına gidiyor, sonra toplu olarak ölüyorlar.. bir deneyin derim ben çözümü o şekilde buldum, senelerdir yok artık evimde..

benım konuma bırılerı yazsa,konum güncel kalmış,2.cı 3.cü sayfalara düşmemiş dıye sevınırdım..

ben ılaclama fırmasını tavsıye edıyorum..1 gun başkasında kalırsınız..gelip ilaçlama yaparlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…