Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı Ürünleriimex'i ne kadar kullanıcam miktar olarak acil yardım??
arkadaşlar bu imexi doktor verdi ama ne kadar kullanıcağımı bilemediğim için sanırım çok sürdüm suratıma bembeyaz maske gibi durdu ne kadar kullanıcam yani ölçü olarak ben çok sıkmış olabilirim??lütfen yardımm
canım dermatoloğa gidecektin sen galiba imex varmiş anladığım kadarıyla. bu ayın başında bana da imex verdi. imexi sorunlu bölgeye çok azcık süreceksin. zaten fondöten gibi ama bayağı yağlı bir merhem hemen sürülüyor kolayca. sürdüğün yeri beyazlatıyor biraz ama bol sürme ve sadece sivilce üzerine değil sorunlu bölgeye yayarak sür ok? inşallah işe yarar
canım dermatoloğa gidecektin sen galiba imex varmiş anladığım kadarıyla. bu ayın başında bana da imex verdi. imexi sorunlu bölgeye çok azcık süreceksin. zaten fondöten gibi ama bayağı yağlı bir merhem hemen sürülüyor kolayca. sürdüğün yeri beyazlatıyor biraz ama bol sürme ve sadece sivilce üzerine değil sorunlu bölgeye yayarak sür ok? inşallah işe yarar
canım ben bu aralar evde olduğum için gece gündüz 2 kere uyguluyorum ama bencede riske atma ve dışarı çıkarken sürme derim ben. yatmadan sür veya evde olduğun günler gündüz de sür. imex bana önce çok iyi geldi tüm aktif sivilcelerim söndü fakat daha sonra çıkmaya başladılar yine. 1 ay oldu. devam edip etmemekte kararsızım aslında. senin sivilcelerin nasıl? kırmızı ucu olmayan dokununca acıyan cinsten mi?
kan testi falan yapmadı canım ya şöyle bi baktı yüzüme=) benimki acıyan cinsten değil ama özellikle yanaklarımda çok çıktı kıpkırmızıydı ben daha yeni başladım ama kırmızılıkları aldı direk ama yerleri belli tabi daha...benim hoşuma gitti ama monodoksunda etkisi olabilir..sen bi eczaneneye sor bakalım yan etkisi falan varmı diye ama dediğim gibi banada kan testi yapmadıCADIARZU
imex merhem kullanıyorum canım başlayalı sanırım 2 hafta falan oldu ama antibiyotik ve aksil diye bir krem daha kullanıyorum küçük sivilceler geçti ama biriki tane daha belirgin çıktı ama kapaması daha kolay oluyor. sanırım düzenli ve yılmadan uzun süre kullanmak gerekiyormuş anca ozaman başarılı olurmuş.
imex merhem kullanıyorum canım başlayalı sanırım 2 hafta falan oldu ama antibiyotik ve aksil diye bir krem daha kullanıyorum küçük sivilceler geçti ama biriki tane daha belirgin çıktı ama kapaması daha kolay oluyor. sanırım düzenli ve yılmadan uzun süre kullanmak gerekiyormuş anca ozaman başarılı olurmuş.