- 2 Mayıs 2017
- 72
- 33
- 38
- Konu Sahibi Blackwomann
İyi aksamlar arkadaslar sorunum şu ki ben neredeyse 40 yasinda evli ama esinden ayri bi adama asığım o kendine asık etti tesadüf tanıştık baslarda evli oldugunu söylemedi konustuk anlastık arkadas dost herseyim oldu sırdas ne zaman sıkılsam hep yanımda oldugunu hissettirirdi yanımdaydı butun vaktimin hepsi onunla gecti (muhafazakar bi ailede yasıyorum )hic sevgilim olmadı ilk onunla tanıstım ve asırı bağlandım nazımı herseyimi cekti bırak desem kapımda yattı yalvardı hep yanlıs yaptığımı düsündüm ama o hep daha fazla ısrarla yaklastı bırakmadı beni sonunda ben bıraktım uzun zaman konusmadık 6 ay kadar ve yine geldi artık hic bisey eskisi gibi değil o eskisi gibi yazmıyo gelmiyo bende eskisi gibi dgilim ama bırakamıyorumda,hem bırakmak istiyorum hemde gitmesini istemiyorum sabah bitti diyorum aksam dayanamıyorum çıldırıyorum adeta yerimde duramıyorum aglıyorum duvarlara vuruyorum bugün kalbime bi sancı girdi resmen her yer dar geliyo öyle bi bağlılık var simdi sizce napıyım tamamen unutmak vazgeçmek icin Lütfen yorum yaparken kırıcı ve asağılar bi sekilde yorum yapmayın öneri istiyorum sadece bu yaşadıgım mantıksız ama elimde degil. (Yorum yapanlar sagolsunlar ama burdaki mesele benim o adami tamamen unutmak istemem ondan zaten ayriyim Öneri ve tavsiyelerinizi istiyorum )
Son düzenleme: