• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk

beni ikna edemeyince esine döndü dönmesini ben istedim
nedense bana hiç öyle gelmedi...
adam sizinle eğlenmiş ve sıkılınca da size yolu göstermiş bence..
siz ve sizin gibi evli adamlarla BİLE BİLE ilişki yaşayanlar da anca duvarları yumruklarsınız zaten...

İyi aksamlar arkadaslar sorunum şu ki ben neredeyse 40 yasinda evli ama esinden ayri bi adama asığım o kendine asık etti tesadüf tanıştık baslarda evli oldugunu söylemedi konustuk anlastık arkadas dost herseyim oldu sırdas ne zaman sıkılsam hep yanımda oldugunu hissettirirdi yanımdaydı butun vaktimin hepsi onunla gecti (muhafazakar bi ailede yasıyorum )hic sevgilim olmadı ilk onunla tanıstım ve asırı bağlandım nazımı herseyimi cekti bırak desem kapımda yattı yalvardı hep yanlıs yaptığımı düsündüm ama o hep daha fazla ısrarla yaklastı bırakmadı beni sonunda ben bıraktım uzun zaman konusmadık 6 ay kadar ve yine geldi artık hic bisey eskisi gibi değil o eskisi gibi yazmıyo gelmiyo bende eskisi gibi dgilim ama bırakamıyorumda,hem bırakmak istiyorum hemde gitmesini istemiyorum sabah bitti diyorum aksam dayanamıyorum çıldırıyorum adeta yerimde duramıyorum aglıyorum duvarlara vuruyorum bugün kalbime bi sancı girdi resmen her yer dar geliyo öyle bi bağlılık var simdi sizce napıyım tamamen unutmak vazgeçmek icin Lütfen yorum yaparken kırıcı ve asağılar bi sekilde yorum yapmayın öneri istiyorum sadece bu yaşadıgım mantıksız ama elimde degil

yav bir şekilde tcknsini ele geçirip sorgulanır ya. bir şekilde nufuz cuzdanına bakmak nasıl insanın aklına gelmiyor. İnternet çağındayız her insan istediği bilgilere isterse çok kolay ulaşır. Senin için demiyorum. herkes böyle olmalı. Hafiyelik yapın kızlar.. sonra üzülmeyin.

Blackwomann Blackwomann aynı nickinde ki gibisin, çok manidar olmuş
Ben sana diğer konuda da sordum, cvp vermedin, eski konunda bahsettiğin adamla bu adam aynı adam mı, o zaman bu adamın evli olduğunu bilmiyor muydun
Yani nasılım ? Hayır farklı adamlar bu kisi ondan once tanisip konustugum sonra ayrildik benim istegimle 6 ay gibi bi süre o surede o eski konumdaki kisiyle tanistim ve biraktim bu adam yine karsima cikti o cocuktada duygularimda yanilmisim unuttum onu ama bunu unutamadim

nedense bana hiç öyle gelmedi...
adam sizinle eğlenmiş ve sıkılınca da size yolu göstermiş bence..
siz ve sizin gibi evli adamlarla BİLE BİLE ilişki yaşayanlar da anca duvarları yumruklarsınız zaten...
Size öyle gelmesede öyle esine dönmesini ben istedim zamaninda

Konu sahibi yemiş banı ama cezan kalkınca okursun zaten. Bence de bırakma adamı yazık 40 yaşında ve "evli" başka nerden bulsun sen gibi "24lük körpe güzeli" . Kağıt üzerinde de olsa o "evli". Ama inatla devam et , gençliğini harca ama sakın bırakma. Çünkü o senin ilk aşkın. Evli ama ne farkeder. Senden hevesini alınca döner yuvasına. Ama sen sakın bırakma.
Ben anlatamadım heralde adamdan zaten ayrıyım ve unutmak istiyorum diyorum daha ne kadar acık yazabilirim oneri tavsiye istiyorum becerikli kadınlardan

Konu fake diyenlere ufak bi aciklama bu adamdan ayrildigim 6 aylik sürede o eski konumdaki kisiyle tanıstım( ask sandım ama degilmis duygularimda yanilmisim) sonra bu adam yine karsıma cıktı

Can sıkıntısından geri gelip konuyu hortlamanın alemi ne ? İnsanların sinirleriyle oynamaktan haz mı alıyorsun ? Boşuna insanlara ban yedirtme .

Yani nasılım ? Hayır farklı adamlar bu kisi ondan once tanisip konustugum sonra ayrildik benim istegimle 6 ay gibi bi süre o surede o eski konumdaki kisiyle tanistim ve biraktim bu adam yine karsima cikti o cocuktada duygularimda yanilmisim unuttum onu ama bunu unutamadim
Bak kendin söylüyorsun onu unutmuşsun, bunu da unutursun , evli insanın yuvasını yıkan sen olma. Birini mutsuz edersen sende mutsuz olursun, burda yuva yıkan kadın konumuna düşürme kendini

24 yasindayim sorun adamdan tamamen kurtulmak unutmak
24 yaşındasın 40 yaşında bir adama nasıl aşık olabiliyorsun bu başlıca garip bir olay. Genç olup da kendinden yaşça büyük adamlara aşık olan kızlara anlam veremiyorum. Neyse olan olmuş ama kızım adam eşinden ayrı olsa da hala evli bir kere bu adam neden eşinden ayrı neden boşanmıyor araştırdın mı? Ya adamda problem varsa? Bence bırak bunca zaman boşanmadıysa seninle sadece vakit geçiriyor.

Ben anlatamadım heralde adamdan zaten ayrıyım ve unutmak istiyorum diyorum daha ne kadar acık yazabilirim oneri tavsiye istiyorum becerikli kadınlardan
Çalışıyorsan kendini işine ver. Evde isen bak bahar geldi güzel bir bahar temizliği aklını da evini de temizler. Bol bol uğraş, düşünecek zaman kalmaması bitti gitti.

Bu konumdan 2 hafta once bi konu daha acmistim askmi mantikmi diye orda sordugum kisi bu konumda anlattigim kisiden farkli aynimi diye soranlara yazdim

Önceki konun 2 mayis bu konuyu 12 mayista acmissin. Ne ara bu evli 40 yasi daki adanla tanistin asik oldun da birsuru sey paylastiniz da unutamadigini anladin?

Sen unutmayi bir sabah gozlerini acip onu unuttugunu farkedecegini falan saniyorsun herhalde. Bu kadar ayran gonullu olup evliligi umrumda degil demek cok igrenc ya.

Allah herkesin evliligini sizin gibi insanlardan korusun.

dert sendeyse dermanda sende..unutmak zamanla olacak birsey..irtibati tamamen kesmekten geciyor bence..aci ceke ceke unutursun..bi gun olurki hic birsey hissetmiyorsun.

su da varki madem oyle cok asiksiniz ayrilsin senle evlensin o kadar kotuyse karisiyla arasi..tabii sende istiyorsan..ama derdiniz sade cinsellikse ona birsey diyemem, bunun icin evlenmek sart degil dimi? muhtemelen herifin istedigide bu zaten ve sen kendini ona teslim etsen butun buyu gider en azindan bir muddet sonra gider..

Back
X