• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk

Birliktemiyim iyi okudunmu avatara baktım gözlük var ama gercektede iyi görmüyo galiba unutmak diyorum farkındamısınız ?ama sizden düzgün bi öneri yorum cıkmaz cünkü yazdıklarımı görmüyorsunuz beyninizde olanı okuyosunuz

Yaşıtlarımla anlasabiliyorum ama olgun akıllı insanları daha cok seviyorum bende yasıtlarım gibi değilim ama niye herkes gibi değilim sizce ? Yası büyük birini sevmek dost olmak insani baskalastırıyomu huyunu sevdim o daha cocuksuydu hatta bilemiyorum bende aklım çok karışık duygularım degisiyo sürekli
Ne diyebilirim ki, haydan gelen huya gider

40 yasindaki adama hic sormadin mi evli misin diye? Herkes aklina getirir bu soruyu cevabini da az cok tahmin ederek yaklasir.

40 yasindaki koca herifle ne derdini uzuntunu paylastin Allah askina ya. Ne munasebet yani!?

Evli ama ayri diye bir durum yok. Evliyse evlidir. Bosanmak isteyen adam bosanir boyle aptal saptal yalanlara da inanmayin.

Oturup aglayacaksin evinde. Kahrindan da ölsen gene de konusmayacaksin evli 40 yasindaki adamla. Adam mi kalmadi memlekette ya.

Cok ozluyormusta kafasini duvarlara vuruyormusmus. Aman ne buyuk ask ne buyuk drammm.

Birliktemiyim iyi okudunmu avatara baktım gözlük var ama gercektede iyi görmüyo galiba unutmak diyorum farkındamısınız ?ama sizden düzgün bi öneri yorum cıkmaz cünkü yazdıklarımı görmüyorsunuz beyninizde olanı okuyosunuz
:KK70: yaptigi islere bak konusmaya bak :KK70:
Ayni kalemde olamayiz konusma tarzinizdan belli tarziniz :KK70: :KK70:
Sanki evli adamin sevgilisi benim :D

Son düzenleme:
40 yasindaki adama hic sormadin mi evli misin diye? Herkes aklina getirir bu soruyu cevabini da az cok tahmin ederek yaklasir.

40 yasindaki koca herifle ne derdini uzuntunu paylastin Allah askina ya. Ne munasebet yani!?

Evli ama ayri diye bir durum yok. Evliyse evlidir. Bosanmak isteyen adam bosanir boyle aptal saptal yalanlara da inanmayin.

Oturup aglayacaksin evinde. Kahrindan da ölsen gene de konusmayacaksin evli 40 yasindaki adamla. Adam mi kalmadi memlekette ya.

Cok ozluyormusta kafasini duvarlara vuruyormusmus. Aman ne buyuk ask ne buyuk drammm.
Evet sadece bi süreligine ayrılıkmıs onunki beni ikna edemeyince esine döndü dönmesini ben istedim zaten zamanındada iste insanız duygularımız var yanlısta olsa etkileniyoruz bazen elimizde olmuyo bazı seyler

Ne var siz hic asık olmadınız mı seviyorum evli olması umrumda degil özlüyorum kafamı parcalarımda size dalga gecmesimi kaldı

Bazen böyle durumlara düşebiliriz. Olmazı oldurmak isteriz. Bu illa evli bir erkekle olması gerekmez. Bekar biriyle de saplantılı bir ilişki yaşayabilirdin.
Sen kendine ikinci kadın olmayı yakıştırabiliyor musun?
O adam senin için eşini boşasa yarın da bir başkası için seni boşanayacak mı?
Erkekler bencil yaratıklardır!
Özellikle ataerkil bir toplumda.
Bu adam gerçekten mutsuz olsa çoktan ayrılmıştı.
Sadece ara veripte üstüne tekrae aşık olabiliyorsa adam karaktersizdir.
Siz kendinizin farkına varın!
Yaşadıklarınız size mutluluktan çok acı çektiriyor.
Yapacağınız şey bu kişiyle tamamen irtibatı koparmak.
Hiç bir şekilde haber almayacak ve hiç bir şekilde haber göndermeyeceksiniz. İmkanınız varsa yerinizi hatta yaşamınızı değiştirmelisiniz.
Ancak bu işten böyle sıyrılırsınız.
Ha yok inatla hala görüşmek adına bir umut besliyorsanız o zaman yazık ki size sizde düzgün biri değilsiniz derim.

Zamanla unutursun kendine yapacak şeyler bul spor salonuna git günlerini yoğun geçir başını kaşıyacak vaktin olmasn o zmn daha kolay unutrsn

Abrekaka nedir gece gece canınızmı sıkılıyor aynaya bakın lütfen orda eminimki gülünücek çok sey vardır isterseniz ben arkamıda dönebilirim size en uygun orası istediğiniz kadar gülün diye
O kadar guluncsun ki tabi gulerim :KK70:
Suna bak bu kadar dusurmussun kendini :KK70:
Ayrica arkani donmene gerek yok
Sen karsima gec ben gulerim yine cunku komiksin
Ne var siz hic asık olmadınız mı seviyorum evli olması umrumda degil özlüyorum kafamı parcalarımda size dalga gecmesimi kaldı

:KK70:

Bazen böyle durumlara düşebiliriz. Olmazı oldurmak isteriz. Bu illa evli bir erkekle olması gerekmez. Bekar biriyle de saplantılı bir ilişki yaşayabilirdin.
Sen kendine ikinci kadın olmayı yakıştırabiliyor musun?
O adam senin için eşini boşasa yarın da bir başkası için seni boşanayacak mı?
Erkekler bencil yaratıklardır!
Özellikle ataerkil bir toplumda.
Bu adam gerçekten mutsuz olsa çoktan ayrılmıştı.
Sadece ara veripte üstüne tekrae aşık olabiliyorsa adam karaktersizdir.
Siz kendinizin farkına varın!
Yaşadıklarınız size mutluluktan çok acı çektiriyor.
Yapacağınız şey bu kişiyle tamamen irtibatı koparmak.
Hiç bir şekilde haber almayacak ve hiç bir şekilde haber göndermeyeceksiniz. İmkanınız varsa yerinizi hatta yaşamınızı değiştirmelisiniz.
Ancak bu işten böyle sıyrılırsınız.
Ha yok inatla hala görüşmek adına bir umut besliyorsanız o zaman yazık ki size sizde düzgün biri değilsiniz derim.
Adam karaktersiz ve aşagılık evet galiba yeniden asık oldu ama benden ne istedi burda bana yükleniyolar ama bende en az o adamın karısı kadar mağdurum çünkü adam bana yapıstı hayatıma girdi kovdum geldi v.s bir cok sey oldu bitti ve hic bir umudum yok olamazda

O kadar guluncsun ki tabi gulerim :KK70:
Suna bak bu kadar dusurmussun kendini :KK70:
Ayrica arkani donmene gerek yok
Sen karsima gec ben gulerim yine cunku komiksin

:KK70:
Ahahaha belliki sen ucana .... Na guluyosun kolay gelsin sana o zaman konumu bos ve gereksiz yorumlarınla dağıtma !

Pis olan senin yaptigin sey
Konusmandan da belli nasil biri oldugun
Senden de evli erkekle sevgili olmak beklenirdi zaten
Kaç yaşındasın bilemiyorum ama hepimiz insanız herkes hata yapabilir sen yapmazsn kız kardeşin yapar kızın yapar olabilir hayat bu konu sahibi de bi hata yapmış bu kadar yüklenmek kinamak ne kadar doğru iki gün sonra kızın böyle bi hata yapsa bu sekildemi davranicaksn daha sakin olup akıl vermek lazım bence

Kaç yaşındasın bilemiyorum ama hepimiz insanız herkes hata yapabilir sen yapmazsn kız kardeşin yapar kızın yapar olabilir hayat bu konu sahibi de bi hata yapmış bu kadar yüklenmek kinamak ne kadar doğru iki gün sonra kızın böyle bi hata yapsa bu sekildemi davranicaksn daha sakin olup akıl vermek lazım bence
Sunu yazan birine nasil davranabilirim, yasla ne alakasi var gayet olgun bir yasimdayim
En yakinim dahi yapsa tepkim ayni olurdu bu hafife alinacak bir durum degil

Ayrica konu sahibi donuyum de arkama gul diyebilecek kadar seviyesiz.

Sunu yazan birine nasil davranabilirim, yasla ne alakasi var gayet olgun bir yasimdayim
En yakinim dahi yapsa tepkim ayni olurdu bu hafife alinacak bir durum degil

Ayrica konu sahibi donuyum de arkama gul diyebilecek kadar seviyesiz.
Yaşını sormamin nedeni konu sahibinin daha 24 yasinda olması bütün yorumları okuyamadım tabi ama gördüklerim için yazdm size haklisnz yazmaması gereken bişey yazmis onuda yaşına vermek lazım kaldiki aynı yastayiz:) ben kendimi onun yerine koydugumda konu bile açamazdm sanrm iyi cesaret etmiş ama herks hata yapabilir bu durum için kendini çok suclamasinada müsade etmemek lazm karşı tarafın hicmi suçu yok 40 yaşında adam 24 yaşında genç bi kızı istismar etmis belki konu sahibinin duygusal boşluğuna geldi belki yanlzlik belki depresyon bilemeyz bu yüzden üstüne bu kadar gidilmemesinden yanaym evet konu sahibi de seviyeyı ne olursa olsun dusurmemeli hassas bi konu

Olgun düsünceli yorumunuz icin tesekkur ederim ben bastan beri diyorum istedigim o adamla beraber olmak degil unutmak kurtulmak sizin gibi anlayisli insanlarin yorumları icime su serpiyo ama diger turlu kendi yasamis hirsini gelip burda benden cikarmak isteyen dalga gecen insanlara asla tahammulum yok ve cevapta vermicem tekrar teşekkür ederim size

Back
X