• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk

Yaşını sormamin nedeni konu sahibinin daha 24 yasinda olması bütün yorumları okuyamadım tabi ama gördüklerim için yazdm size haklisnz yazmaması gereken bişey yazmis onuda yaşına vermek lazım kaldiki aynı yastayiz:) ben kendimi onun yerine koydugumda konu bile açamazdm sanrm iyi cesaret etmiş ama herks hata yapabilir bu durum için kendini çok suclamasinada müsade etmemek lazm karşı tarafın hicmi suçu yok 40 yaşında adam 24 yaşında genç bi kızı istismar etmis belki konu sahibinin duygusal boşluğuna geldi belki yanlzlik belki depresyon bilemeyz bu yüzden üstüne bu kadar gidilmemesinden yanaym evet konu sahibi de seviyeyı ne olursa olsun dusurmemeli hassas bi konu
O adam burda olsa ona da bu sekilde konusurdum merak etmeyin ama suan muhattabim konu sahibi oldugundan ona yaziyorum
Hala sunu diyebilecek kadar piskin
Ne var siz hic asık olmadınız mı seviyorum evli olması umrumda degil özlüyorum kafamı parcalarımda size dalga gecmesimi kaldı

Ayrica bana 2defa kufur etti :)
Alkislayamazdim heralde aferim devam evli adamla dersem bana gunah vebal alirim
Cocuguna karisina yazik

+ettigi 2kufur de yanina kalmamaliydi

Bu hadsizlikle, bu terbiyesizlikle daha cok bela acar basina
Ama acsin iyi de olur

Olgun düsünceli yorumunuz icin tesekkur ederim ben bastan beri diyorum istedigim o adamla beraber olmak degil unutmak kurtulmak sizin gibi anlayisli insanlarin yorumları icime su serpiyo ama diger turlu kendi yasamis hirsini gelip burda benden cikarmak isteyen dalga gecen insanlara asla tahammulum yok ve cevapta vermicem tekrar teşekkür ederim size
Lütfen kendini paralama bi hatadan yeni kurtulmssn başka bi hata yapma hayatını yaşa daha yasımız kaç 40 yaşında adam nerdeyse baban yaşında sana layık deil olamaz böyle düşün

Tabi ya evli ama ayrı yaşıyordur kesin.
Eli eline değmiyordur hee.
Sende inandın mı buna? Aç 10 sayfa bir derdim var oku.
Yargı istemiyorum diyorsun da yaptığın çok mu normal?
Unutmak isteyen engeller iletişim kurmaz bu kadar.
Merak etme çıldırmak o kadar kolay değil.

Ne var siz hic asık olmadınız mı seviyorum evli olması umrumda degil özlüyorum kafamı parcalarımda size dalga gecmesimi kaldı

Evli adama asik olmadim. O kadar omurgasiz degilim. Ve de evli adamin evliligini yok sayacak karaktersizlikte de degilim.

Konu acmissin yorum istemissin. Istedikleri yazilmayinca hiddetleniyor hemen konu sahibi. Bize gore dogru olani soyledik. Egri olan sensin burada.

Hee evli olmasi umrumda degil diyorsaniz da siz zaten iyi gunleri hakedecek bir insan degilsiniz. Iyi gunler.

Kaç yaşındasın bilemiyorum ama hepimiz insanız herkes hata yapabilir sen yapmazsn kız kardeşin yapar kızın yapar olabilir hayat bu konu sahibi de bi hata yapmış bu kadar yüklenmek kinamak ne kadar doğru iki gün sonra kızın böyle bi hata yapsa bu sekildemi davranicaksn daha sakin olup akıl vermek lazım bence

Benim bildigim insanlr hatalarindan ders cikarir. Konu sahibinin hatasindan ders cikardigini dusunmuyorum. Cunku "evli omasi umrumda degil seviyorum ozluyorum" yazdi. Birinin evliligini yok sayan kadina kimse "dur şunu kinamayayim yoksa ben de metres olurum" demez. Uzgunum. Keske konu sahibi biraz daha iyi kalpli olsaydi.

Zaten öyle yaptım cevap vermiyorum bu adamdan kacmak uzaklasmak istiyorum ama fırsat yok yazmasamda geliyo görüyo beni bi sekilde ici rahatliyo bu sefer olan bana oluyo bosanirim dedi bu seferde ben istemedim yastan dolayı simdide istiyorum ama farkli bi duygu bu onsuzluğa dayanamıyorum resmen sabah yazma deyip tersliyorum iste aksam olunca aglamaya baslıyorum hicbirsey gecirmiyo acımı bi msj atsa rahatliyorum psikolojim bozuldu resmen evet bi kac ayda unuturum insallah tabi kalpten gitmezsem

Asik olmussun tamam soyle bosansin dava 1 sene surse zira ben karisi olsam gicikligina bosanmam 1 sene de iddet omru 2 sene sonra hala seviyor olursan evlenirsin.. 1 sene evli kal koltukta uyuyo bu okuz diye konu acma ama kirici yorumu o zaman gorursun

Konu Sahibi olumsuz yorumlara cevap vermiyormussun ya ancak kendini kandirirsin. Git annen sor babana sor mahallede bakkala sor evli adamı unutamiyorum de bakalim sıfatın ne olacak? Millet kendi acısı yüzünden saldiriyormus demişsin ya kardeşim yorum yazarken kendi duygu dusuncelerimizle yazacağız tabiki.
Burda çok laf var yazılacak ama o şerefsiz erkekleri geçtim de evli olup evinde emeklerle yaşam mücadelesi veren kadınların gözünden tek damla yas getirtwn kadınları Allaha havale ediyorum. Gidin bekar adam bulun be !!
Bu arada eski eşim aldatmisti ya o kadının babası olayı duyunca kalp krizi geçirmişti. O kadar utanmis ki adam yazık Allah rahmet eylesin..

Evli olması umrunda değilse metres olursun olur biter ,ha umrundaysa evli olması ,yuva yıkma düşüncesinin vebaliki yuva yıkmadım deme şu yaptıklarınızı karısı duysa yıkılacak zaten... benim önerim kafanı duvarlara iyi vurda kullanıldığına yan ,bir dahada bu hataya düşme..ikinci önerimde istersen bir Anana Babana anlat onlar kökünden çözer olayı.....

İmkanın varsa şehirden uzaklaş ne biliyim şehir dışında Babannen varsa arkadasın varsa bir süre yanında kal veya arkadaşlarınla tatile çık şehirden uzaklaşmak İyi gelir

Konu sahibi yemiş banı ama cezan kalkınca okursun zaten. Bence de bırakma adamı yazık 40 yaşında ve "evli" başka nerden bulsun sen gibi "24lük körpe güzeli" . Kağıt üzerinde de olsa o "evli". Ama inatla devam et , gençliğini harca ama sakın bırakma. Çünkü o senin ilk aşkın. Evli ama ne farkeder. Senden hevesini alınca döner yuvasına. Ama sen sakın bırakma.

Meraba arkadaslar benim sevdiğim bir adam var ve durumu çokta iyi değil ailemde istese verir ama icten razı değiller ailem razi olmayınca bende kararsız kaldım seviyorum ama bi yandanda hayat şartları önemli gibi ask herseye yetermi sizce onunla evlensemmi yoksa bekleyip ailemin razı olucagı biriylemi evlensem (bunada gönlüm razı değil seviyorum: ( )

2 mayıs da actığınız konu
evli adamla evlenmeyi nasıl düşünüyorsunuz
ya da olmayan aklınızla bizi mi kandırmaya çalışıyorsunuz

Back
X