İşyerinde olmadı ama, şuanki erkek arkadaşımın erkek arkadaşım olduğuna ben bile düşününce inanamıyorum. Erasmusta tanışmıştık. Benim için aşırı yakışıklı hani bana bakmaz dediğiniz tipler olur ya öyleydi. Ona bişe belli etmedim zaten. Neyse dönem bitti ben tr ye döndüm. Beni sosyal medyadan ekledi. Ki o zaman sevgilisi varmış, ben ekleiyince gördüm. Ben unuttum bunu ama hala çok hoşlanıyordum. Bana sonradan ayrılınca 1 sene sonra falan kendisi yazdı. Keşke vakit geçirseydik falan diye. Ben şok. Asla bi samimiyet konuşma yoktu. Sadece aynı sımıfta bi tip. Ben artık istanbulda çalışıyordum o iletişime geçtiğinde. O geldi, ben gittim derken, şimdi ben tamamen onun olduğı yere taşındım, sevgiliyiz. Arkadaş arasında hep umutsuz insanlara anlatılır hikayem. Tam dua ettiğim şey assla ama asla beklemezken oldu. Düşünün hem platonik aşık olduğunuz kişi sizden hoşlandığını söylüyor, hem iki farklı ülkeye rağmen şuan beraberiz. Deseler inanmazdım gerçekten ilk tanıştığımız dönemde. Tam imkansız bişeydi. O yazmasa ben asla yürüyemezdim, ki zaten erasmus yapıp dönmüşüm ülkeme konuşmadan, tamamen arkada kalan biri idi.