İmkansız hamilelik

asas22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2021
164
54
28
29
Kızlar selam. Adetimde 3 gün gecikme oldu. Normalde düzenli şekilde adet olurum en kötü 1 gün şaşar. Adet belirtisi olarak sadece göğüslerimde hassasiyet var o kadar. Onun haricinde vücudumu sürekli ateş basıyor gibi oluyor başım ağrıyor arabaya binince çok kötü oluyorum halsizleşiyorum başım dönüyor içim çekiliyor gibi oluyor telefona bakıncada öyle oluyorum. Dün akşam test yaptım negatif çıktı zaten poliplerimden dolayı bide eşimin rahatsızlığından dolayı bebek olayı bana imkansız geliyor ama yinede düşünmeden duramıyorum hamile olabilir miyim diye bu tür olaylar yaşayan oldu mu hiç merak ediyorum?

geç döllenme diye bir şey var ama düzensiz adet olanlarda görülüyor bu durum. 3 gün geciken reglde gebelik varsa çıkmaması imkansız. yalancı gebelik belirtileri yaşıyor da olabilirsiniz veya başka hormonal bir durum söz konusu olabilir.

Gebelik belirtileriyle regl belirtileri birbirine benzer aslında, bir de gebeliği çok istiyorsanız ona da yoruyor olabilirsiniz. son adet tarihiniz kabaca 1 ay önceyse ve test hatalı değilse pozitif çıkması gerekir yine de yarın bir kan verip oradan daha kesin sonuç alabilirsiniz.

Esinizde sprem sorunu varsa tedavi ile olun derim .erkkte sorun varsa tup bebekten baska care yok bosuna strese girmeyin

Yani bence regl konusunda dengesizlik yaşıyorsunuz hamile değilsiniz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Selam son durumunuz nedir regl oldunuz mu, bu ay bende gecikme yaşıyorum merak ettim

Canım selam. Ben polikistikover hastasıyım. Hasimatoluyum bu nedenle troid ilaci kullanıyorum. Bir sene bebek olmadı. Doktor hsg istedi. Tüplerin açık ancak 3mm polip cikti. Esimde de grade 1 değerinde varikosel var ancak sperm durumu olması gereken seviyede cikti. Bu nedenle ameliyat demedi doktor. Diyeceğim şu ki allahtan ümit kesilmez. Güzel düşün. Psikoloji çok önemli. İnan boyle konuşuyorum ama bende rahat değilim. Sadece düşündüklerimiz vücudumuzu cok etkiliyor.... Bende hamile kalamadım. Yarın aksam doktora gideceğim. Bakalim ne diyecek doktorum. Senin polip ne kadar büyüklükte.

Kan testi yaptırdınız mı acaba? İdrarda her zaman çıkmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…