İmkansız mi gerçekten...

Merhabalar herkese

Ben lise yibve ünv açıköğretim okudum .Ünv de 3 bölüm okudum.

Yaşım 32 özel sektör de çalıştım yıllarca çok yiprandim gelebileceğim en üst statüye geldim ama maaş asla beni tatmin etmedi tabi .

Neyse bu sene kpss ye çalışıyorum hazırlanıyorum çok hevesli çok da istekle çalışıyorum ama kim ağzını açsa heves kırıyor
Şu saatten sonra çok mu zor iyi bir maaşla çalışmak.

Lütfen gerçekçi olun
Öneri ve görüşlerinixe açığım.

Hocaları dinliyerek ilerliyorum test çözüyorum başka ne yapılabilir
yaş sadece bir sayıdır,daha ustüne 30 sene çalışıp emekli olacaksınız,o 30 seneyi kimse sizin yerinize yaşamayacak o yuzden karar sizin.

Ah canım kadınlar hepinize teşekkür ederim.
İnşallah isteyen emek veren herkes gibi bende iyi bir puan aldım atandım kizlar diye yazarım.
En azından iyi birşey ler duymak çok iyi geldi bana♥️

Merhabalar herkese

Ben lise yibve ünv açıköğretim okudum .Ünv de 3 bölüm okudum.

Yaşım 32 özel sektör de çalıştım yıllarca çok yiprandim gelebileceğim en üst statüye geldim ama maaş asla beni tatmin etmedi tabi .

Neyse bu sene kpss ye çalışıyorum hazırlanıyorum çok hevesli çok da istekle çalışıyorum ama kim ağzını açsa heves kırıyor
Şu saatten sonra çok mu zor iyi bir maaşla çalışmak.

Lütfen gerçekçi olun
Öneri ve görüşlerinixe açığım.

Hocaları dinliyerek ilerliyorum test çözüyorum başka ne yapılabilir
Hangi bölümlerin mezunusunuz yol gösterebilirim

Yani bölümünüze göre değişir. Eğer 75-85 arası bi puanla atanabilecekseniz yaparsınız. Bu arada KPSS'de çok çalışmak değil de istikrarlı çalışmak ve psikolojik açıdan güçlü olmak çok önemli. Gerek sınav hazırlık sürecinde gerek sınav sırasında psikolojinizi de sağlam tutarsanız neden olmasın. He ben yapamadım o ayrı 😂 ama bunun yaşla bir ilgisi yok YouTube'da bir sürü insan var 3 çocukla çalıştım atandım gibi. O yüzden siz istedikten sonra ve uygun koşullar gerçekleştikten sonra neden olmasın.

Back
X