- 18 Aralık 2014
- 582
- 379
- 53
- 41
inşallah canım inşallahAllahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Rabbim öyle büyük ki umudunu kestigin an seni sereflendiriyor..
Bize de dua edin. Inşallah bizde serefleniriz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım inşallahAllahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
ne güzel bir haber bu nasıl sevindim 14 bin değer ha süpermiş ya maş. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
ne güzel bir haber bu nasıl sevindim 14 bin değer ha süpermiş ya maş. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bende 2.5 yıl sonra kovuştum meleğime Allah sonunuda getirmek nasip etsin inş. insanın nutku tutuluyor demi :)
kesinlikle sabrın son deminde rabbim mücizesini gösteriyor ne güzel demişsin....
seni okadar iyi anlıyorum ki o 30 ay var ya 30 ay aynı ben bende tam 30 ay bekledim hep hüsran göz yaşı ben bilirim senin ne çektiğini nasıl dua ettiğini evet bir evladım var ama fark etmiyor ben kısırm diyordum artık düşün ya bi gün Meryem süresinin açıklamasını okudum burda nasıl ağladım hz ibrahimin Allah cc konuşmasına ol demek bana kolay diyor rabbim hep öyle dua ettim ve dedimki yaratmak sana kolay rabbim ol de olsun bende Meryem suresini elimden geldiğince çok okudum offff çok duygulandım ya canım benim haberleşelim inş.Savhacim ben de tam 30.ayda hamile kaldım. Tam 2bucuk yıl. Ve artık eminim Rabbimin hazinesi çok geniş. Ve gerçekten bizi sinayip sonra veriyor. Ve şükrünu de kiymetini de daha cok bildiriyor. Peygamber sinavi bizimki. Hz. Ibrahim ve hz. Zekeriya sınavı. Ama Rabbim "ol" deyince oluveriyor mucizeler.. aynı hafta doğum yapacağız haberleselim![]()
seni okadar iyi anlıyorum ki o 30 ay var ya 30 ay aynı ben bende tam 30 ay bekledim hep hüsran göz yaşı ben bilirim senin ne çektiğini nasıl dua ettiğini evet bir evladım var ama fark etmiyor ben kısırm diyordum artık düşün ya bi gün Meryem süresinin açıklamasını okudum burda nasıl ağladım hz ibrahimin Allah cc konuşmasına ol demek bana kolay diyor rabbim hep öyle dua ettim ve dedimki yaratmak sana kolay rabbim ol de olsun bende Meryem suresini elimden geldiğince çok okudum offff çok duygulandım ya canım benim haberleşelim inş.
keseni görürsün pazartesi mutlaka dr git emi değerin çok güzel hatta kalp atılını bile duyabilirsin belki....
seni okadar iyi anlıyorum ki o 30 ay var ya 30 ay aynı ben bende tam 30 ay bekledim hep hüsran göz yaşı ben bilirim senin ne çektiğini nasıl dua ettiğini evet bir evladım var ama fark etmiyor ben kısırm diyordum artık düşün ya bi gün Meryem süresinin açıklamasını okudum burda nasıl ağladım hz ibrahimin Allah cc konuşmasına ol demek bana kolay diyor rabbim hep öyle dua ettim ve dedimki yaratmak sana kolay rabbim ol de olsun bende Meryem suresini elimden geldiğince çok okudum offff çok duygulandım ya canım benim haberleşelim inş.
keseni görürsün pazartesi mutlaka dr git emi değerin çok güzel hatta kalp atılını bile duyabilirsin belki....
gördüm şükür cnm geçen hafta cumartesi gittik ki kan değerim 4000 5000 dir ozman için rahat etsin karından ult rahat rahat görür...Sen ne zaman gittin canım? Keseyi gördün mü?
gördüm şükür cnm geçen hafta cumartesi gittik ki kan değerim 4000 5000 dir ozman için rahat etsin karından ult rahat rahat görür...
tm cnmAyyy pek sevindim. Ben öğretmenim. Ve cst pazarin nasıl geçtiğini hic anlamam ce pzt günleri asik olur suratım. Ama pzt dr a gidecegim ya gecmiyor günler. Insallah duyarım, görürüm Bebeğimi. .. insallah.. Teşekkürler cevaplar icin seninle mutlaka haberlwsecegim![]()
inşallah canım dualara tutunuyoruz inşallah.. banada aşılama sonrası tüp bebek dedi. hçbir problem yok ne eşde ne bende.. rabbimin nasip ettiği gün gelmedi.. diyoruz ama inan ki bu yol çok yoruyor insanı inşallah rabbim nasip eder cümlemize.. okuyacam inşallah dediğin yerleriBana en son gittiğim dr eğer tüp düşünmüyorsan bekle dedi. Beni öyle üzdü ve kızdırdı ki anlatam. Ağla ağla öldüm bu ay. Ama moral bozucu dr lardan üstün Allah var. Özellikle ali imran 38 ve saffat 99 veya 100. ayetlerini oku canim. Biri hz Ibrahim in digeri hz Zekeriya nin duasi. Ikisine de zor nasip olmuş evlat. Rabbim en sıkıldı ginda yardım edecektir. Inşallah.
inşallah canım dualara tutunuyoruz inşallah.. banada aşılama sonrası tüp bebek dedi. hçbir problem yok ne eşde ne bende.. rabbimin nasip ettiği gün gelmedi.. diyoruz ama inan ki bu yol çok yoruyor insanı inşallah rabbim nasip eder cümlemize.. okuyacam inşallah dediğin yerleri![]()
bana yazabilir misin canım.. okuduklarımdan mı?Hatta ezberleyebilirsin de canım. Beklemek hem de bilinmeyen zamanı zor, ama Rabbim verecektir inşallah..
İlki ali imran suresi 38. ayet. Hz İbrahim'in evlat duası. Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibe. Rabbim bana temiz nesiller nasip et, diyor. Diğeri saffat suresi ya 99 ya 100'dü. tam hatırlamıyorum sayısını. Rabbi hebli minessalihin. Rabbim bana hayırlı nesiller ver, diyor.bana yazabilir misin canım.. okuduklarımdan mı?
hmm evet evet.. biliyorum bunları okumayı bırakmıştım.. ezberimde günlük devam edeyim tekrar inşallah... sen bunları uyguladın mı bu ay..İlki ali imran suresi 38. ayet. Hz İbrahim'in evlat duası. Rabbi hebli min ledünke zürriyyeten tayyibe. Rabbim bana temiz nesiller nasip et, diyor. Diğeri saffat suresi ya 99 ya 100'dü. tam hatırlamıyorum sayısını. Rabbi hebli minessalihin. Rabbim bana hayırlı nesiller ver, diyor.
Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
MasaAllah Rabbim saglik kucaginizada almanizi nasip etsin. Msjinizi okurken icim titredi.. Allahimm cumlemize saglikli gebelikler nasip etsin .. selam ve dua ile..Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
Merhaba arkadaşlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
Benim sat 24 aralikti. Adetim biter bitmez düzenli iliskiye basladik. Ve adetime 10 -12 gün var. Dun gece sabaha kadar kasik ağrısından uyuyamadim cok gazim vardi. Bacaklarim yaniyordu. Adet sancisina benziyordu ama tam olarak öyle değil farkli bir krampti. Hala da cok az da olsa batmalar var ve bel ağrısı oluyor cok az. Sizce rahmingenislemesi mi bu ya dayerlesmeagrisi.Bu belirtiler hamilelikbelirtileri mi?