imkansız mümkün oldu Rabbimin izniyle :-D

Maşallah canım benim çok sevindim gözün aydın hayırlı olsun inşallah :) inşallah bizlere de nasip eder Yaradanım güzel Allah ım Hayırlı Sağlıklı Akıllı evlatlar :) bende cmt günü doktora gittim yumurta tembelliği var dedi :KK43: adet olduğunda haber ver randevu vereceğim dedi neden ki acaba ? :KK43:
Canım bende de var. Yumurta oluşuyor ama her ay değil. Bu yüzden ilaç kullandım. Önce klomen, femara ve en sonunda letu... Ve letu adlı ilaçla hamile kaldım. Sıkıntı bir durum değil. Adetin 3. günü başlıyorsun ilaca 5 gün sabah akşam içiyorsun ki yumurtan kaliteli ve çok sayıda olsun diye. Çok dediğim de en çok 3 falan. Ama çoğu zaman 1-2. Dileklerin ve duaların için teşekkürler.. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahh.. İsteyen herkeslere..

böyle umut dolu haberler okumak nasıl iyi geliyo Allah kucağına almayı nasip etsin, banada hamile kalıp sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.
hiç belirtim yok demişsin, benimde bugün adet günüm ve ne belim ağrıyo, ne göğüslerim arada bir karın ağrısı var :KK17:

aynısını bnde yaşadım yumurtlama gününden sonra, 2 gün boyunca sol kasığım ve sol bacağım çok ağrıdı, bugün yarın adet günüm inşallah sendede bendede boşa çıkmaz bu ağrılar
Canım bende belirti yoktu. Sadece adet olacakmışım gibi ara ara ağrım vardı. olmadım. hala da var o ağrı. Ama herkeste aynı olmuyor. İnşallah belirtilerin bebiştendir.. Rabbim "ol" demiştir meleğine..

Maşallah ,
Gözlerim dolu dolu okudum .
Sağlıkla , zamanında kucağınıza alırsınız inşallah .

Bekleyen , isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim .
Aminn... Rabbim isteyen, bekleyen herkese nasip etsin inşallah... :)

Canım bende de var. Yumurta oluşuyor ama her ay değil. Bu yüzden ilaç kullandım. Önce klomen, femara ve en sonunda letu... Ve letu adlı ilaçla hamile kaldım. Sıkıntı bir durum değil. Adetin 3. günü başlıyorsun ilaca 5 gün sabah akşam içiyorsun ki yumurtan kaliteli ve çok sayıda olsun diye. Çok dediğim de en çok 3 falan. Ama çoğu zaman 1-2. Dileklerin ve duaların için teşekkürler.. Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallahh.. İsteyen herkeslere..

Teşekkürler canım :) doktor Perşembe ye randevu verdi kaybolmayan yumurtan var ona bakacağız dedi adetliyken çağırmadı ama reglim bitmiş oluyor sizin çağırdığınız gün dedim önemli değil kaybolmayan yumurtan var ona bakacağız dedi anlamadım :KK43: Sence nedendir bir fikrin var mı?

hayırlı olsun canım okudum ve çok etkilendim Rabbim evladını hayırlı eylesin bende 1.5 senedir bekliyordum ve bu ay artık ümidimin bittiği yerdeydim o yüzden pek düşünmedim bile bebek meselesini ama cuma günü daha günüm geçmeden bulantım olunca ihtimal vermeyerek test yaptım ve pozitif çıktı arkasından farklı zamanlarda 3 test daha yaptım hepsi de pozitif çıktı
bugünde kan verdim sonuç yarın çıkacak yarn olacak mı bilmiyorum ya hepsi hayalse diye aklımdan geçmiyo değil
senin gecekmenin kaçıncı gününde değerin kaç çıktı ve keseyi ve bebeği görebildin mi ? yardımcı olursan çok mutlu olurum
Canımmmm... Öncelikle Rabbim hayırlı etsin. Ben adet gecikmesinin 11. günü yaptırdım kan testini. O kadar umutsuz vaka görüyordum ki kendimi... Konduramadım. Değerim 14 bin çıktı. Bu cst yani. Bugün de dr a gittim. Keseyi ve bebeği gördük. Haftaya çarşamba da kalp atışını duyacağız inşallah. Ben de hala hayal zannediyorum. Fotoğrafı var. Ona bakıyorum inanmak için. Bşaka sorun olursa da cevap veririm canım bildiğim kadarıyla.

Teşekkürler canım :) doktor Perşembe ye randevu verdi kaybolmayan yumurtan var ona bakacağız dedi adetliyken çağırmadı ama reglim bitmiş oluyor sizin çağırdığınız gün dedim önemli değil kaybolmayan yumurtan var ona bakacağız dedi anlamadım :KK43: Sence nedendir bir fikrin var mı?
Bende de bir ay yumurtam dışarı atılmadığı için kist oluştu. Ama ilaçla hemen bir ayda geçti canım. Çok dert etme. Basit kist diyorlar zaten adına.

Bende de bir ay yumurtam dışarı atılmadığı için kist oluştu. Ama ilaçla hemen bir ayda geçti canım. Çok dert etme. Basit kist diyorlar zaten adına.

Bakalım ne olacak canım inşallah bende güzel sonuçlar alacağım günleri görürüm :( teşekkür ederim bilgin için çok Sağol :KK36:

Evet tatlım. Bugün gittik. Bebeğimizin ilk fotoğrafını aldık. 5+5 olmuşuz. Keseyi ve embriyoyu gördük. Kalp atışı da haftaya çarşamba inşallah.. İnşallah duyarım ben de hayırlısıyla.. Cevapların için teşekkürler canım. Rabbim seni de bebeğini de korusun. Selamet ve dua ile canım...
Ahh canim benim çooook sevindim hayirli ugurlu olsun.. Rabbim senide bebeginide korusun .. insaAllah kalp atislarinida duyarsin..

Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
Çok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah olmayan herkese nasip eder inşallah dua edin bizlere 3.5 yıllık evliyim iki düşük ve pıhtılaşma sanki hiç olmucakmış gibi bazen çok üzülüyorum inşallah o müjdeli haberi ben de bir gün yazarım buraya hayırlısı
Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..

Çok güzel yaa inşallah bir gün ben de müjdeli haberi yazarım buraya Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Normal döngüme göre bugün olmam gerekti ama hala gelen giden yok :KK48: daha öncede yazdığım gibi düşük yüzünden geçen ay 2 gün geç geldi şimdi 14 ünü bekliyorum ama içimde bir umut test yapsam çıkar mı acaba diyorum ne yapmalıyım sizce bekleyeyim mi yarın yapayım mı testi?

Gayet iyi görünüyor canım. Sakın başkaları ile kıyaslama. Ben yaptım hata etmişim. Sadece ölçümlerin artmasına ve katlamasına bak. Ki seninkiler çok iyi durumda. Rabbim hayırlısıyla geliştiriyor bebeğini inşallah..
Canım çok teşekkür ederim iyi cümlelerin için Allah hepimizin gönlüne göre versin..

Normal döngüme göre bugün olmam gerekti ama hala gelen giden yok :KK48: daha öncede yazdığım gibi düşük yüzünden geçen ay 2 gün geç geldi şimdi 14 ünü bekliyorum ama içimde bir umut test yapsam çıkar mı acaba diyorum ne yapmalıyım sizce bekleyeyim mi yarın yapayım mı testi?
Kan testinde çıkar canım.. çok merak ediyorsan hemen yaptır bence..

Back
X