imkansız mümkün oldu Rabbimin izniyle :-D

insirahim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
464
310
133
35
Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..

:KK15:
ArEn sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim.. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı ....
senin adına çok sevindim.. rabbim bebeğinin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bu müjdeyi isteyen ve bekleyen herkese tatdırsın bende iki buçuk senelikevliyim ve hiç korunmamıza rağmen olmadı.. olmuyo çok istiyoruz inşallah bizde senin gibi bu müjdeyi alırız canım sağlıcakla bebeğinlee kal

:KK15:
senin adına çok sevindim.. rabbim bebeğinin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bu müjdeyi isteyen herkese bende iki buçuk senelikevliyim ve hiç korunmamıza rağmen olmadı.. olmuyo çok istiyoruz inşallah bizde senin gibi bu müjdeyi alırız canım sağlıcakla bebeğinlee kal

Rabbim iinşallah tez zamanda yaşatsin canim. Inan ki en dipte olduğu zaman Rabbim nasip ediveriyor. Ben hep böyle hikayeler okuyup üzülürdüm. Cok dua et canim. Gercekten yer gok dua ile..

Hyrlı olsn inş sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın peki merak ettim sorun neydiki dktorlar düşük ihtimal dedi

hayırlı olsun.Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.hamileliğin tüm güzelliklerini yaşa doğuma kadar

Hyrlı olsn inş sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın peki merak ettim sorun neydiki dktorlar düşük ihtimal dedi

Eşimde sperm haketi az. Bende ilaçsız yumurta oluşmuyor. Haşimato tiroidim var. Ve tam 30 aydır hic korunmadigim hâlde olmadı. Ama Rabbim "ol" deyince bütün ihtimal hesapları, sorunlar yerle bir oldu. Inşallah kucağıma alabilirim. Bu ayın diğer aylardan tek farkı çok dua etmemdi.

Arkadaşlarım size umut olsun yazacaklarim. Gozlerimde yaşlar, elim titreyerek yazıyorum bu mesajı. 2 buçuk yıllık evliyim. 1 aşılamam var ve hiç korunmadim. Ama nasip olmadı. Her ay hüsran ve gözyaşı .... sonunda tüp bebek merkezleri ile görüşmeye başladık. Doktorlar 3binde 1 ihtimal verdiler. Bursa, Istanbul gezerken ve karar veremezken günüm geçti. Ama ben konduramadim ve test yapmadım, yapamadım. Taa ki adetim 10 gün gecikinceye kadar. Sabah eşimden gizli yaptım. Saat: 6.00 çığlık çığlığayim evde. Eşim geldi. Sarıldik, ağladık, sukrettik. Kan testine gittik ve degerim 14 bin. Pazartesi ilk kez dr a gideceğim. Duayla ve umutla kalın arkadaşlarım, kaderdaşlarim benim..
Allah bağışlasin rabbim bizede mucize gondersin

Çok sevindim cnm dikkat et kendine bnmde olmuyor 2 seneye yaklaştı bakalım inş.. rabbim bizede werir

bizede 2010 yılında sadece %5 ihtimal vermişlerdi.ve çok şükür 1 erkek 1 kız annesi oldum.ama kızımı rabbim cennetine aldı...yani veren Allah veriyor.

[QUOTE11990, post: 38795369, member: 434466"]Allah bağışlasin rabbim bizede mucize gondersin[/QUOTE]
Amin canimmmmm... Rabbim sizlere de en tez en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Gönülden bir aminnnn..

Bir de arkadaşlar kesinlikle hiçbir belirtim olmadı. Hamile olmadığım aylarda daha çok belirtim vardı. Rabbim isteyen, bekleyen, gözyaşı döken herkese nasip etsin inşallah.
aminn canımm bizlerede dua et.. inşallah olur.. bende çok yoruldum artık.. gücüm kalmadı ne tedaviye devam etmeye ne beklemeye hayırlısı dua ediyorum hep

Çok sevindim cnm dikkat et kendine bnmde olmuyor 2 seneye yaklaştı bakalım inş.. rabbim bizede werir

Inşallah canım. Ali imran 38 ve saffat suresi 99 ya da 100 dü. Iki ayet çok önemli. Biri hz. Ibrahim in digeri hz. Zekeriya nin duası. . Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sizlere.. aminnn...

aminn canımm bizlerede dua et.. inşallah olur.. bende çok yoruldum artık.. gücüm kalmadı ne tedaviye devam etmeye ne beklemeye hayırlısı dua ediyorum hep

Bana en son gittiğim dr eğer tüp düşünmüyorsan bekle dedi. Beni öyle üzdü ve kızdırdı ki anlatam. Ağla ağla öldüm bu ay. Ama moral bozucu dr lardan üstün Allah var. Özellikle ali imran 38 ve saffat 99 veya 100. ayetlerini oku canim. Biri hz Ibrahim in digeri hz Zekeriya nin duasi. Ikisine de zor nasip olmuş evlat. Rabbim en sıkıldı ginda yardım edecektir. Inşallah.

umudunun tam bittiği yerde herşey değişiyor işte.benide tayin için bi yetkili üzmüştü.olmaz yapmam falan demişti.Allahım ne ağladım herşey bitti dediğim o ay beklenen tayinim oldu eşimin yanına gidebilmiştim.Rabbim sabrımızı deniyor belkide.

Allahim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin.
Rabbim öyle büyük ki umudunu kestigin an seni sereflendiriyor..

Bize de dua edin. Inşallah bizde serefleniriz..

Back
X