İmo kullanan var mi ?

Ozlmshte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
8
0
1
32
Kizlar imo goruntulu arama ve mesajlasmayi kullanan var mi? Varsa egee ben eşimin giris cikis saatini gormuyorum ama bana bisey yapmadigini soyluyo engelli degilim onda mesajlarim gidiyo ama saatini goremiyorum suan ayri yerlerdeyiz bilen var mi sizce o mu kapatti kapatilabiliyo mu ben kurcaladim ama nasil kapatildigini anlamadim yani anliycaginiz bilen biri varsa nasil kapatiliyo giris cikis saati yada kapatiliyo mu yardimci olsun

Kizlar kimse bilmiyo mu yaa acaba eşim beni engelledi mi bakmayim diyee ben yokken biseyler mi karistiriyo yardim edin ona belli etmiyorum ama taktim kafaya

Aslında yapmadı ama ben akrep burcuyum şuphesiz yapamıyorum bide evlendiğimden beri ilk defa tek başina kaliyo arkadaş çevresi çok çapkın ama iş arkadasi gorusmek zorunda kaliyo abisi de cok capkin yani onlara uymasindan korkuyorum cunku esimle dalga falann geciyolardi mesajlarinda okidum nasil erkeksin sen erkek adam capkinlik yaomaz mi falann gibi abisi yazmisti bide gaza gelmesinden korkuyorum yani

Adam sizi seviyorsa neden oyle seyler yapsin? Bence iliskinin olmazsa olmazi saygi ve guvendir ama siz esinize guvenmiyorsunuz. Ve bunu belli ederseniz adam bisey yapmiyorsa bir sure sonra bunalir.

Ben kullanmıyorum ama diğer kişilerinki görünüyor eşinizinki görünöüyorsa son görülmesini kapatmıştır muhtemelen ki bu da şüpheli bi durum bence

Back
X