İmplantlı dişin üstünde renk değişimi yaşamış olan var mı?

Zeytin_zey

Eren ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.311
Puanlar
83
Kızlar merhaba

1,5 sene önce yan üst dişimin birine implant yaptırdım. Dün birden fark ettim ki o dişimin üstünde (diş etinde) çizgi şeklinde bi morluk mu desem siyahlık gibi bi renk değişimi var. Üst damakta. Hemen implant yaptığım dişçiye gittim, bi sorun yok ağız hijyenine devam edin dediler.
Kafam allak bullak oldu. Öncelikle bi Ağrı sızı yok. İmplant yere takılan dişin üstünde bi açıklık var. Oradan yediklerimin artığı girdi de bakteri yaptı desem ağrı olurdu sanırım.

Yani geçici mi çok merak ediyorum, çünkü geçici değilse estetik olarak hiç iyi durmuyor moralimi çok bozdu.

Benzer bi durum yaşayan var mı? Tekrardan başka bi doktora gitmeli miyim? Geçer mi? Damağım inceldi de içindeki çivi mi görünür oldu o yüzden mi öyle gözüküyor kafam karıştı

Son düzenleme:
Dişin malzemesi ile ilgili bir sıkıntı mı oldu acaba yani çürük gibi bir durum söz konusu olamaz zaten canlı dış değil ama malzeme yıpranmış olabilir mi 1,5 sene çok uzun bir zaman değil ama aklıma başka birşey gelmedi zirkonyum mu dişiniz

Dişin malzemesi ile ilgili bir sıkıntı mı oldu acaba yani çürük gibi bir durum söz konusu olamaz zaten canlı dış değil ama malzeme yıpranmış olabilir mi 1,5 sene çok uzun bir zaman değil ama aklıma başka birşey gelmedi zirkonyum mu dişiniz
Alman markası dediler de , fotoğrafını atabilir miyim özelden çok tuhaf bi durum ya
Gittiğim doktorun bi sorun yok demesi de moralimi bozdu

Çok fazla bilgim yok canım başka bir doktora daha mı gösterseniz acaba fikir almak iyi oluyor

Moralinin bozulmasını anlıyorum çünkü direk insanlar yüzüne bakıyor. Bence başka doktora gitmende fayda var çünkü implant, zirkonyum ve diş estetiği başka birşey istanbul Göktürk'te Serhaz Özer diş estetiği ve uygulamaları konusunda çok iyi çünkü herkese her işlem yapılmaz. Yönlendirmeleri vs çok iyi bence bir randevu alıp baktırmalısın.

Moralinin bozulmasını anlıyorum çünkü direk insanlar yüzüne bakıyor. Bence başka doktora gitmende fayda var çünkü implant, zirkonyum ve diş estetiği başka birşey istanbul Göktürk'te Serhaz Özer diş estetiği ve uygulamaları konusunda çok iyi çünkü herkese her işlem yapılmaz. Yönlendirmeleri vs çok iyi bence bir randevu alıp baktırmalısın.
Bir başka doktora daha gittim , sağlık sorunu olmadığını muhtemelen üst diş etinde incelme olduğundan implantın gözüktüğünü söyledi, bi çözümü yok mu dediğimde yok ama diş estetiği yapan yerlere gidebileceğimi söyledi. Umarım bi çözümü vardır, tavsiyen için çok teşekkür ederim 🙏🌸

Back
X