• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Imreniyorum size unutanlar,yoluna bakmayı başaranlar!

4 senelık evlılıgım 2 aylık bebegımle terk edıldım başka bir kadın ıcın.
Sanırım daha kötüsü olamazdı .
Ne kadr surdugunu soyleyecegım 4 ay sadece 4 ay surdu

Konularini biraz once okudum inan adina cok uzuldum :KK14:
Bende bir an kendimi senin yerine koydum Allah korusun o yuzugu parmagima gecirip beni ve ailemi yuz ustu biraksa, birde ustune ailesi bir ton laf soyleyip nisanlim esya vs gonder dese ve bunlarin uzerine de annem gozyasi dokse.. Dusunemiyorum gerisini :KK43:
Ben uzulurken birde adam utanmadan esya vs mi istiyecek benden ?
Hiic ugrasmam, donsun diye beklemem
Direk esyalari bohcayi vs gonderip hadi eyvallah derim !
Bak cnm sevgi herseyden ustundur kalbe soz gecmez o ayri ama annenin su an doktugu gozyaslarini dusun ! Sen onun bir damlasina bile kiyamazken elin oglu gelip kendi egosu dengesizligi yuzunden anneni aglatiyor..
Seni yuz ustu birakiyor..
Burada sevgiden ziyade gurur ve nefret girmeli araya.. Ben bu konuda cok hassasim.. Beni vursun oldursun unuturum, yutarim gecerim ama aileme karsi yapilan her uzucu sey de nefretim artar deli gibi sevsem bile silerim..
Otur agla, yemek yeme kendini eve kapat.. Ama bunlari onu sevdigin unutamadigin ici degil sizi bu duruma dusurdugu icin yap.. Ve sevgini yok et.. Etmek zorundasin cunku o adam geri donse bile hayir gelmez artik aileni uzmus bu kadar seni yipratmis nasil unutacaksin bunlari ? Icinde hep bi " ya yine giderse " dusuncesi olacak
Belkide Allahin sevdigi kulsun bastan gordun bunlari..
Bilemezsin..
Ama sunu iyi bil o adam geri donecek bu belki bi sene sonra olacak ama geri donecek iste o zaman lutfen kendine yeni bi hayat kurmus ol ve sen isteme..

Evren boyle bisey ne zaman biseyi birakirsan o zaman duser pesine..
Takip etme sosyal hesaplarini birak ne yaziyorsa yazsin
Biraz yuregi olsa ordan oyle seviyorum ozledim vs yazmak yerine sana soylerdi ve ailesinin sozunu dinlemek yerine yaninda durup sana sahip cikardi yok oyle en ufak biseyde ceketini alip gitmek..
O kapidan bir cikilir, iki cikilir ucuncudw napiyorsun derler adama cocuk oyuncagimi bu ?
Cok sinirlendim yaaa :KK20:

Gencecik kizsin, kendini gelistirmissin lutfen kendin icin olmasa da ailenin doktugu gozyaslarini dusunup arkana bakma ve artik onune bak.. Yolun acik olsun :KK68:
O adam döner demissiniz ya, keşke dönse . Dönse ama ben tamamen vazgectigimde. Benim yaşadıklarımı yaşasa o da . Içi yanmak neymiş anlasa.

O adam döner demissiniz ya, keşke dönse . Dönse ama ben tamamen vazgectigimde. Benim yaşadıklarımı yaşasa o da . Içi yanmak neymiş anlasa.

Simdi donse bile deli gibi sevsende kabul etmemen lazim
Her kizin kaprisi, tribi oluyor sanma ki tek senin
O zaten oyle guzel oynamis ki senin kendini suclu hissetmeni saglamis bravo gercekten
Bir kizi nisanliyken ve elle tutulur bir sebep yokken yuz ustu birakan bir insan evlendiginde de aynisini yapar bunu unutma.. En onemlisi de ailen ve annen.. Yazik kadin nasil uzulmus onu boylr uzmeye kimsenin hakki yok lutfen duygularini bir kenara koyup mantiginla dusun tmm mi :KK14:

O zaten oyle guzel oynamis ki senin kendini suclu hissetmeni saglamis bravo gercekten
Bir kizi nisanliyken ve elle tutulur bir sebep yokken yuz ustu birakan bir insan evlendiginde de aynisini yapar bunu unutma.. En onemlisi de ailen ve annen.. Yazik kadin nasil uzulmus onu boylr uzmeye kimsenin hakki yok lutfen duygularini bir kenara koyup mantiginla dusun tmm mi :KK14:
O kadar doğru anlamissiniz ki ne yaşadığımı. Ben onun uzerine titrerken o ailesine bile gösteremedi sevgisini. Ailesinin bana karsi olan yanlış tavırlarına ne bahane sundu biliyor musunuz? Ben onlara seni sevdiğimi gosteremedim dedi. Evet gösteremedi çünkü sevmiyormus zaten. O kadar acı çektirdi ki bana. Hangi biri anlatilir ki. Suçluluk hissettim aylarca. Ben konuştum ben dir dir ettim dedi. Sevmemis diyemedim.

Çok sağolun gerçekten iyi geldi yazdiklariniz . .

Ki o taş kalpli insan dönmez de zaten dönecek insan o sekilde bırakır miydi ?

Ne kadar güzel yazmışsınız, öncelikle çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için . Beni anlamışsınız. Asla aklıma gelmeyecek üzüntüler yaşattı bana ve aileme. Biz onun gözünün içine bakıp kıymet verirken onlar bizi zerre önemsemediler. Diyecek bişey yok aslında. Haklisiniz ona karşı tek hissim nefret olmalı farkındayım . Olacak inşallah .
Mert bir insan olsaydı yola çıkarıp, söz verip pacavra gibi başından atmazdi . Benim için hayat tecrübesi oldu bu olay. Çok acı çektim çekiyorum hala . Allah beterinden saklasin. Umarım daha iyi olur herşey.
Bak burada ne güzel yazmışsın mert olmayanı unutmayacak ne var Allah aşkına ne hali varsa görsün

Back
X