İmtihan ya bu da geçer inşallah...

_ihlamuragaci_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
22
17
3
Esselamun Aleykum arkadaslar gecemiz hayra vesile olsun insallah... benim çok çok buyuk derdim yok ama sanirim bunalimli halimi az da olsa ferahlatmaya ihtiyacim var sanirim..
şöyleki ben 2 sene evvel bir ay nisanli kalip attim.. elhamdulillah pisman degilim cok mutluyum. ama 2 senedir evde hep kosusturmaktan yoruldum.. kendime bir yol cizememekten,bir adim katedememekten... Annem rahatsiz ve torun bakiyor ablam ve enistem full calisiyor haftada bir gun izinleri borc oduyorlar. (o sebeple annem bakiyor) abim son 7 8 aydir evde calismiyor abimden yana cok imtihandayiz o kadar caliskan ekmegini tastan cikaran insan gitti birden bire eve kapatti kendini konustugu kiz var arada cikar disari kac aydir calismasi icin savas veriyor annem babam hatta bayram oncesi yine konustular bayram sonrasi baslayacakmis insallah bakalim dogrudur. dedem teyzemle kaliyordu altli ustlu tartistilar simdi dedemde bizle felcli ustelik ama sukurki ayakta zarari yok hergun ya sabah oglen aksam yemege gelir gider bize helali hos olsun basimizin ustunde yeri var herzaman.. ablamla enistemde bizde yiyor evlerinde yemek pismiyor dedigim gibi full calisiyorlar isleri cok yogun.. (1 bucuk sene daha calisacak ablam sonra cikacak yegenim okula baslicak cunku) asil meselem ise bu kosusturmada hem kafamin hemde vucudumun cok yipranip,yorulmasi :( asla hic kimseden sikayetci degilim. hepsini cok seviyor sayiyorum. ama yoruldum ya iste cok uzuluyorum. :( suan bile gozlerim dolu dolu yaziyorum bu satirlari ne bileyim isterdim annem rahat olsun ablam evinde cocugu ile hasir nesir olsun,yegenim hergun Anne diye aglamasin,Dedem cekingen utangac hali ile gelmesin evinde mutlu mesut olsun,abim isi gucu ile hasir nesir olsun..Annem saglikli olsun... bende hayallerimin pesinden gideyim... Ben olmazsam cunku evin sistemi coker fedakar annem yetisemez ki... uzgunum iste bilmem burugum... Allah buyuk...dua eder dua beklerim.

Aleyna ve aleykum selam...Allah yardımcin olsun cnm...İnşallah pozitif düşün ahirete hazırlık yapiyorsun sevap kazaniyorsun böyle düşün belki biraz rahatlarsin... Çok zor her insan kaldıramaz hergün hergün ama sana Allah razı olsun diyorlarsa ahirette Köşkünün temelleri atılıyor...:KK54:

Esselamun Aleykum arkadaslar gecemiz hayra vesile olsun insallah... benim çok çok buyuk derdim yok ama sanirim bunalimli halimi az da olsa ferahlatmaya ihtiyacim var sanirim..
şöyleki ben 2 sene evvel bir ay nisanli kalip attim.. elhamdulillah pisman degilim cok mutluyum. ama 2 senedir evde hep kosusturmaktan yoruldum.. kendime bir yol cizememekten,bir adim katedememekten... Annem rahatsiz ve torun bakiyor ablam ve enistem full calisiyor haftada bir gun izinleri borc oduyorlar. (o sebeple annem bakiyor) abim son 7 8 aydir evde calismiyor abimden yana cok imtihandayiz o kadar caliskan ekmegini tastan cikaran insan gitti birden bire eve kapatti kendini konustugu kiz var arada cikar disari kac aydir calismasi icin savas veriyor annem babam hatta bayram oncesi yine konustular bayram sonrasi baslayacakmis insallah bakalim dogrudur. dedem teyzemle kaliyordu altli ustlu tartistilar simdi dedemde bizle felcli ustelik ama sukurki ayakta zarari yok hergun ya sabah oglen aksam yemege gelir gider bize helali hos olsun basimizin ustunde yeri var herzaman.. ablamla enistemde bizde yiyor evlerinde yemek pismiyor dedigim gibi full calisiyorlar isleri cok yogun.. (1 bucuk sene daha calisacak ablam sonra cikacak yegenim okula baslicak cunku) asil meselem ise bu kosusturmada hem kafamin hemde vucudumun cok yipranip,yorulmasi :KK43: asla hic kimseden sikayetci degilim. hepsini cok seviyor sayiyorum. ama yoruldum ya iste cok uzuluyorum. :KK43: suan bile gozlerim dolu dolu yaziyorum bu satirlari ne bileyim isterdim annem rahat olsun ablam evinde cocugu ile hasir nesir olsun,yegenim hergun Anne diye aglamasin,Dedem cekingen utangac hali ile gelmesin evinde mutlu mesut olsun,abim isi gucu ile hasir nesir olsun..Annem saglikli olsun... bende hayallerimin pesinden gideyim... Ben olmazsam cunku evin sistemi coker fedakar annem yetisemez ki... uzgunum iste bilmem burugum... Allah buyuk...dua eder dua beklerim.
Allah yardımcınız olsun.
Ne güzel severek isteyerek yapıyorsunuz.
Rabbim bir kapıyı kapatır, diğerini açar.
Bu aralar herkeste var bunalımlı hal. Havalardan galiba.
Ama senin kısmetin bir yerlerde seni bekliyor bunu unutma. Sırasını bekliyor :)

Aleykümselam kardeşim bu sorunlar herkeste var şu sıralar emin ol. Torun bakmak favori mesleğimiz oldu. Bir de sağlık sorunları da eklenince çok zor oluyor biliyorum ailemde de var. Allah yardımcınız olsun

Aleyna ve aleykum selam...Allah yardımcin olsun cnm...İnşallah pozitif düşün ahirete hazırlık yapiyorsun sevap kazaniyorsun böyle düşün belki biraz rahatlarsin... Çok zor her insan kaldıramaz hergün hergün ama sana Allah razı olsun diyorlarsa ahirette Köşkünün temelleri atılıyor...:KK54:
canim Allah ebeden razi olsun sevap kazaniyorumdur insallah diye hep dusunuyordum ama Cennete koskunun temelleri atiliyor diyince sen icimde cicekler acti biran... sa bredebilirim sonu guzel olacak insallah...

Aleyküm selam :KK66: şükür çok büyük dertleriniz yok ama yorulmuşsunuz beyinen ve ruhen inş. En kısa zamanda rahat erersin
Çok şükür canim... Allah beterinden korur insallah. ama evet biraz çok yoruldum ve yiprandim ama hic bir duzenin ebedi kalmadigi gibi kisin yaza yazin kisa dondugu... baharda cicekler acip,sonbaharda yapraklarin dokuldugu gibi bu da gecer insallah sabredecegim. Allah razi olsun.

canim Allah ebeden razi olsun sevap kazaniyorumdur insallah diye hep dusunuyordum ama Cennete koskunun temelleri atiliyor diyince sen icimde cicekler acti biran... sa bredebilirim sonu guzel olacak insallah...
İnşallah yaptığın herseyin başında Allahim senin rizan için yapıyorum de... yemek yaparken temizlik yaparken dedene su bile verirken bunu düşün... Rabbim mükafatını mutlaka verir içini ferah tut... Rabbim yar ve yardımcın olsun...:KK54:

Allah yardımcınız olsun.
Ne güzel severek isteyerek yapıyorsunuz.
Rabbim bir kapıyı kapatır, diğerini açar.
Bu aralar herkeste var bunalımlı hal. Havalardan galiba.
Ama senin kısmetin bir yerlerde seni bekliyor bunu unutma. Sırasını bekliyor :)
Tek umudumuz Allah... degil mi acacakki kapatiyor. insallah canim insallah evlilik emri yukardan insallah zamani var bence iyiki de var.. hikmetini yeni yeni cozuyorum hamdolsun. Allah ebeden razi olsun.

Aleykum selam canım Allah yardımcıniz olsun diye başlamak istiyorum zorRoluyor boyle uufak dedigimiz sıkıntılar bir araya gelince hani deriz ya sinek küçüktür ama mide bulandırır aynen o hesap boyle ufak dertler de insani uzuyor benimde hayatımda boyle şeyler oluyor sürekli 2 senelik evliyim evlendiğimizden beri kayınbabam 1 kere kalp ameliyati 1 kere kismi felç 1 kerede yüz felci geçirdi hep sağlık sorunları ile haşır nesirdik Rabbim beterinden korusun normalde ayrı yaşıyorum ama ne kadar ayrı olursan ol illaki dertlere ortak oluyorsun eşin mutsuzken surda sende mutsuz oluyorsun bu sene neye niyetlensek son anda bisey oluyor hayırlısı diyorum Rabbime bırakıyorum sende öyle yap Rabbim derdi olana derman nasip eder inşAllah Tüm müslüman kardeslerimize sana bana

Aleykümselam kardeşim bu sorunlar herkeste var şu sıralar emin ol. Torun bakmak favori mesleğimiz oldu. Bir de sağlık sorunları da eklenince çok zor oluyor biliyorum ailemde de var. Allah yardımcınız olsun
Evet canim hem de cok zormus Annemde babamda belli bi yasin ustunde artik kafalari kaldirmiyor sevgisi bambaska olsa da... idarecilik yapmak bana dusuyor. insallah Allah yardimcimiz olsun cok sag olun.

Aleykum selam canım Allah yardımcıniz olsun diye başlamak istiyorum zorRoluyor boyle uufak dedigimiz sıkıntılar bir araya gelince hani deriz ya sinek küçüktür ama mide bulandırır aynen o hesap boyle ufak dertler de insani uzuyor benimde hayatımda boyle şeyler oluyor sürekli 2 senelik evliyim evlendiğimizden beri kayınbabam 1 kere kalp ameliyati 1 kere kismi felç 1 kerede yüz felci geçirdi hep sağlık sorunları ile haşır nesirdik Rabbim beterinden korusun normalde ayrı yaşıyorum ama ne kadar ayrı olursan ol illaki dertlere ortak oluyorsun eşin mutsuzken surda sende mutsuz oluyorsun bu sene neye niyetlensek son anda bisey oluyor hayırlısı diyorum Rabbime bırakıyorum sende öyle yap Rabbim derdi olana derman nasip eder inşAllah Tüm müslüman kardeslerimize sana bana
Amin ecmain...

İnşallah yaptığın herseyin başında Allahim senin rizan için yapıyorum de... yemek yaparken temizlik yaparken dedene su bile verirken bunu düşün... Rabbim mükafatını mutlaka verir içini ferah tut... Rabbim yar ve yardımcın olsun...:KK54:
Bunu her zaman icin dusunuyorum tabii unuttugum da oluyor gaflete dusuyorum kendimce ama bundan sonra senin vesilenle daha oyle yapacagim. evet kuzum insallah burda ya da Ahirette verecek insallah sabretmem gerek bunun icin.. Allah razi olsun ebeden.

Dertsiz,imtihansiz insan yokmus mesele farkli farkli olmasiymis. bunu iyice kavradim artik canim.Seninki de agir... cok uzuldum felcli olmak cok zor heleki yatiliysa.. o telasi ve yapilan planlarin suya hep dusmesini cok yasadim... hep kendi kendimi temkinledim.. kalbime sozumu gecirmek icin direttim. Rabbimden insallah mukafatini aliriz.Dunyada rahatlik yok zaten once bunu kavramaliyiz biri bitecek digeri baslicak Cennet ucuz degil. insallah Mukafatini aliriz kuzum sana nacizane tavsiyem hic bir zaman of deme hep sukurlu olsun dilin canin yansada sukret.. Allah buyuk canim insallah Ya sabir..

Dertsiz,imtihansiz insan yokmus mesele farkli farkli olmasiymis. bunu iyice kavradim artik canim.Seninki de agir... cok uzuldum felcli olmak cok zor heleki yatiliysa.. o telasi ve yapilan planlarin suya hep dusmesini cok yasadim... hep kendi kendimi temkinledim.. kalbime sozumu gecirmek icin direttim. Rabbimden insallah mukafatini aliriz.Dunyada rahatlik yok zaten once bunu kavramaliyiz biri bitecek digeri baslicak Cennet ucuz degil. insallah Mukafatini aliriz kuzum sana nacizane tavsiyem hic bir zaman of deme hep sukurlu olsun dilin canin yansada sukret.. Allah buyuk canim insallah Ya sabir..

Öyle canım herkesin ayrı ayrı derdi var ama elimizden ne gelir Rabbim ol demedikce bir parmağımızı bile kaldıramayacak kadar aciziz Rabbim sabir diliyorum tek derdimiz ufak tefek olsun bunlara razıyız Rabbim kalıcı dertler vermesin duamdasınız insAllah sizde bizi dualarınızdan eksik etmeyin..

Back
X