İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

sevgili editör banada yardım eder misiniz bende yazdım ama olmadı acaba yanlış mı yaptım

Bende yaptım teşekkürler.. yapamayan arkadaşlar araya nokta değil (.) tire (-) koycaksınız önce gün sonra ay sonra yıl yazın

Bende yaptım teşekkürler.. yapamayan arkadaşlar araya nokta değil (.) tire (-) koycaksınız önce gün sonra ay sonra yıl yazın
merhaba tire şeklinde yaptım ama malesef olmuyor kişisel bilgiler bölümünden bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihe yazmama rağmen ...

merhaba tire şeklinde yaptım ama malesef olmuyor kişisel bilgiler bölümünden bebeğinizin doğacağı muhtemel tarihe yazmama rağmen ...

Hep yanı hata yapılıyor ya tarihler arasına . (nokta konuyor) ya da sizinde düştüğünüz hata gibi 2015 yazılıyor.

Bebeğinizin tahmini doğum tarihi 10-06-2015 değil 10-06-2016

Dogumu giriyorum kaydet yazisini bulamiyorum. Telden girdigim icin olabilir mi

Slm bayanlar bana yardım edın 17 haftalık hamileyim ama kulagımda iltihap var ve doktorlar damla verecek ama cocuga zarar verir yada vermez dedı bısey yapamam dedı ilacı damlatmasamda belki bnım kulagımdaki iltihap beynimë gidermiş ne yapayım iki secim arasında kaldım dua edin bnım icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…