Imza atmazsak durumumuz ne olur?

Eucalyptus

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
607
567
303
- Yurtdışı
Selamlar herkese.
Aramizda avukat arkadaslar varmi gayri menkul hakkinda gorus vericek?

Bir apartman da dairem var. Mutaahhit burayi yikip yerine yeni bina yapmak istiyor fakat bana sundugu teklif komik bir teklif dolayisiyla kabul etmedim. Benden baska 3-4 kisi de kabul etmemisdi ama konusucam onlari da ikna etmeye calisicam dedi. Bana da resmen “ben 3 de 2 yi sagladim ben binayi yikar baslarim “ dedi. Konusmanin sonlarina dogru ben anlasmak istiyorum dedi ben de kendisine anlasmak istedigimi soyledim. Beni ertesi gun ariycagini soyledi fakat 3 gundur sesi cikmiyor.
Binada kilere “anlasmazsaniz devlet evinizi cuzi miktarda acik arttirmayla satar siz gelin teklifimi kabul edin” demis. Binada yasayanlarin hemen hemen hepsi yasli emekli insanlar korkuyorlar sanirim devlet evlerini ucuza saticak diye.
Benim sorum su. Biz imza vermezsek durumumuz ne olur? Mutaahhitin verdigi fiyat gercekden gulunc.
Simdiden Tesekkurler.

Ben şunu anlamadım mütahit sizin binaya neden karışıyor ne gibi hakkı var neden başkası değilde o ilgileniyor bu yıkılma satılma işinden? Dersen binayı yapan kişi o zaman yapmış bitmiş satmış ne karışıyor sizin binaya gözünü mü dikti acaba yıktırmak için neden illa o başkası ile de anlaşamazmısınız başkası şu kadar teklif veriyor deseniz

Siz apartmandakilerle konuşun ,ayrıca başka bir mütahit bulun ,

Tam aradım konu aynı dertten muzdaripim benide aynı şekilde tehdit etti öbür hissedarlara güvenmiyorum allah yardımcımız olsun hakkimizi yedirmesin

Taciz ediliyoruz dıye şikayette bulunun uzaklaştırma kararı çıkartın bu adam kapınıza kadar gelip nasıl bu konuşmaları yapmaya cesaret edebiliyor

Üçte iki çoğunluğa ulasmis mi mutahit ? Yoksa herkese bunu söyleyip imza attırmaya mi çalışıyor?
Binanin yoneticisi Hayir henuz ulasmadik diyor Mutahit ulasdim diyor( Mutahitin soyledigine Guven iyi rum cunku yoneticiye Cok guzel teklif yapmis kabul etmezse aptallik yapar, Bir de kadin herkese farkli soyluyor).

Binamiz eski, sanirim catlaklar da va duvarlarda haliyle orda yasayanlar korkuyorlar biran once yenileyelim diyorlar ve bu mutahitde teklif vermis istedigi para bana gore cok ama devlet ucuza satar diye millet anladigim kadariyla korkutmus. Bana da aynisini soyledi ben de haliyle arastirmasini yapiyorum dogrumu diye.

Taciz ediliyoruz dıye şikayette bulunun uzaklaştırma kararı çıkartın bu adam kapınıza kadar gelip nasıl bu konuşmaları yapmaya cesaret edebiliyor

Taciz etme durumu yok sanirim millet korkutarak imza topluyor. BAna soylediginie gore 3 de 2 imza toplamis siz ve bir kac kisi kaldi onlarlada yarin konusucam dedi yarin ararim size dedi( ben teklifii Kabul etmiyorum bana daha uygun bir teklif verirsen dusunurum " dedim. Tamam yarin ariycam dedi 3 gun oldu aramadi. Sanirim 3 de 2 yi aldi ki rahat.

Tam aradım konu aynı dertten muzdaripim benide aynı şekilde tehdit etti öbür hissedarlara güvenmiyorum allah yardımcımız olsun hakkimizi yedirmesin

Mutahit arkadasim var 3 de 2 ile binayi yikar ama yapamaz Ruhsat alamaz dedi ama anlasamioruz diye bakanliga basvurursam bana 15 gun icinde izin cikar binaya baslarim dedi.

Bizde de 15 hissedar var kim anlaştı kim anlasmadi okorkutuyor

Daha detaylı yazar mısın
Mutahit arkadasim var ona sordum durumu Bana 3 de 2 cougunlugu saglarsa binayi yikar amam Ruhsat alamaz cunku herkesin imzasi gerekiyor dedi mutahit arkadasim. Eve talip olan mutahit de diyor ki "siz imza vermeseniz bile ben bakanliga basvururum 15 gun icerisinde izin verirler bana ve binayi yapmaya baslarim" diyor. Yani sen ister imza ver ister verme ben binayi yaparim diyor ve devlet de yerini ucuza satar diyor sen en iyisi imzala " diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…