- Konu Sahibi Eucalyptus
-
Binanin yoneticisi Hayir henuz ulasmadik diyor Mutahit ulasdim diyor( Mutahitin soyledigine Guven iyi rum cunku yoneticiye Cok guzel teklif yapmis kabul etmezse aptallik yapar, Bir de kadin herkese farkli soyluyor).Üçte iki çoğunluğa ulasmis mi mutahit ? Yoksa herkese bunu söyleyip imza attırmaya mi çalışıyor?
Ben şunu anlamadım mütahit sizin binaya neden karışıyor ne gibi hakkı var neden başkası değilde o ilgileniyor bu yıkılma satılma işinden? Dersen binayı yapan kişi o zaman yapmış bitmiş satmış ne karışıyor sizin binaya gözünü mü dikti acaba yıktırmak için neden illa o başkası ile de anlaşamazmısınız başkası şu kadar teklif veriyor deseniz
Taciz ediliyoruz dıye şikayette bulunun uzaklaştırma kararı çıkartın bu adam kapınıza kadar gelip nasıl bu konuşmaları yapmaya cesaret edebiliyor
Tam aradım konu aynı dertten muzdaripim benide aynı şekilde tehdit etti öbür hissedarlara güvenmiyorum allah yardımcımız olsun hakkimizi yedirmesin
Mutahit kentsel donusume sokmak istiyor eger sokarsa herkesin imzasina gerek olmuyor. 3 de 2 imzalari toplarsa binayi yikabiliyorKentsel dönüşüm mü yapılıyor?
Karşılığında size daire vermesi gerekmiyor mu yeni binadan? Neden para veriyor?
Daha detaylı yazar mısınMutahit arkadasim var 3 de 2 ile binayi yikar ama yapamaz Ruhsat alamaz dedi ama anlasamioruz diye bakanliga basvurursam bana 15 gun icinde izin cikar binaya baslarim dedi.
Aynen önce daire diyorlar sonra paraya çeviriyorlar 3/2 anlasınca çok moralim bozuk allah büyükKarşılığında size daire vermesi gerekmiyor mu yeni binadan? Neden para veriyor?
Mutahit arkadasim var ona sordum durumu Bana 3 de 2 cougunlugu saglarsa binayi yikar amam Ruhsat alamaz cunku herkesin imzasi gerekiyor dedi mutahit arkadasim. Eve talip olan mutahit de diyor ki "siz imza vermeseniz bile ben bakanliga basvururum 15 gun icerisinde izin verirler bana ve binayi yapmaya baslarim" diyor. Yani sen ister imza ver ister verme ben binayi yaparim diyor ve devlet de yerini ucuza satar diyor sen en iyisi imzala " diyor.Daha detaylı yazar mısın
siz ne yapmayi dusunuyorsunuz?Bizde de 15 hissedar var kim anlaştı kim anlasmadi okorkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?