Imza atmazsak durumumuz ne olur?

Devlet ucuza satsa da ne kadar ucuza satacak 120 den az olacak hali yok 120 ye komik dediğine göre.
Yasal şartlar nedir bilemem ama ben senin yerinde olsam veririm 1000 tl çağırırım ekspertizi bina değer raporu çıkarıp koyarım cebime.ileride yıktı diyelim elinde raporla açar davanı istersin bina bedelini.

Buna curuk raporlu bir bina mı eger oyleyse devlet yıkar bıde yıkım parasında sizlerden alır

Bilmiyorum valla teklif çok komik rakam ortada kaldık resmen sinsi sinsi kimler neye anlaştı acaba aklım orda kimse renk vermiyor siz napicaksiniz sizde kaç ortak var
Bizde de 15 daire var
Bilmiyorum valla teklif çok komik rakam ortada kaldık resmen sinsi sinsi kimler neye anlaştı acaba aklım orda kimse renk vermiyor siz napicaksiniz sizde kaç ortak var
Bizde de 15 daire var.

Bende oyle dusunuyorum. Devlet 120 den ucuza satacak degilya. Sansimi denemek istiyorum.

Catlak varsa o binaya curuk raporu cıkar. 40 gun oturursunuz cogunlugu saglayamasa bile bu defa gelir devlet yıkar. 200 bin bina yıkım bedeli

Henuz curuk raporu alinmadi sanirim mutahit aldiricak ancak o sekilde 3 de 2 ile binayi yikabilir. Eger bina curuk cikmazsa herkesden imza alma zorunlulugu var.
Evin şuan değeri ne kadar? Mesela yan binanızda aynı m2 yeni ve eski ev fiyatları ne?

Devlet sizin binanızı niye satsın ya. Bu üç kâğıtçılar eski Kemal Sunal filmlerinde kaldı sanıyordum

Bugun bakdim ayni mahallede denizden uzakda 85m2 daireye 190TL istiyorlar. Benim Evim 95m2 arka sokak deniz merkezi bir yerde ve bahceden de(bahcemiz 150m2) hakkim var.
Bağlı olduğunuz belediyenin emlak birimine gidip evinizin rayiç bedelini öğrenin. Rayiç bedeli normal satış fiyatından düşüktür normalde ama 120 kadar da düşük değildir sanıyorum. Orda da bu olayı sorun. Mahkemeye verilirse ne kadar verilir diye, bilgisi olan vardır muhakkak.

Devlet sizin binanızı niye satsın ya. Bu üç kâğıtçılar eski Kemal Sunal filmlerinde kaldı sanıyordum
Kentsel dönüşüme giren veya hasar raporu olan binalarda anlaşılamayan kişiler için devreye giriliyor. Hele çoğunluk da sağlanmışsa yapılabiliyor. Tabiki devlet satmıyor. Müteahhidin ev sahibine ne kadar ücret ödeyeceğini kararlaştırıyor.

Benim moralim alt üst oldu müteahhit kimle anlaştı belli değil bizi umursamiyor

Üçte ikiye ulaşınca bina yıkılır. Yeni bina icin her daire sakinin imzasi gerekir. Yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl içinde herkes onay vermezse daire açık arttırmayla satılır. Bina tekrardan inşa edilir. Takildiginiz bir sey olursa sorabilirsiniz

Cimer de bilgi edinme diye bir kısım var aslında şikayet bölümüne de yazabilirsiniz zorla bir şey yaptıramaz size

İnşaat sektörü zor durumda çok duyuyorum müteahhitler evleri yıkıyor inşaata başlamıyor. Bir zaman sonra mülk sahiplerinin kiralarınıda ödemiyor. Arsa boş duruyor. İnsanlar kirada yaşıyor.
Müteahhit ile anlaşmayı düşünürseniz işibilen bir avukat tutun.
Haklarınızı iyi araştırın.

Bir arkadasin binasini yiktilar sonra muteahhit kacti. Arkadasim ev sahibi iken evinden de oldu. Bir suru sorun yasadilar. Apartmaninizdakiler aklini basins alsin. Insaat sektoru zorda maliyetler fazla. Kira yardimi vs vs diyorlar ama o da olmuyor.

Bana hala tebligat gelmedi. Diğerleriyle anlaşıp dışarda mi bırakacaklar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…