İmza attım pişmanım ne yapabilirim?

Güvenilir bir yer motoru teslim ederler ondan eminim ama nasıl teslim ederler bu konuda emin olamıyorum. Belgeyi vereceklerini sanmam belki fotosunu çekebilirim.
Motoru almadan test sürüşü vb istemediniz mi, veya expere de sokabilirdiniz almadan keşke teklif etseydiniz

neden bu kadar acele ettin ki
teslim almadıktan sonra ne anlamı var ne zaman teslim edeceklermiş?
hani motora çok acil ihtiyacın olur bir an önce teslim almak ve kullanmak için imzalarsın anlarım da
bence git ve satış iptali iste, maddi anlamda beklenmeyen bi durumum oldu ben iptal etmek istiyorum de

Öncelikle motosikletin markası ne çok fazla kronik sorunu olan bir modelse extrem 200 gibi imzalamaniz hata motosikleti teslim almadığınız evrağı geri isteyebilirsiniz. Bir avukat ile giderseniz daha kolay olur bizde motosiklet siparişi verdik ücret önceden ödeniyor para iadesi almanıza gerek yok ama teslim aldiginiza dair evragi motosikleti teslim alırken imzalamaniz gerekiyordu. Dediğim gibi bir avukat ile gidip evragi geri alın 1 ay sonra motosiklet gelir o zaman imzalayıp teslim alirsiniz

Cayma hakkı her zaman vardır 7 günlük süre oluyor genelde hemen gidin.

Hatta 14 gün oluyor ve zorunlu birşey satıcının belirtmesi gerekir sözleşme de. Eğer cayma hakkı süresi dolarsa para vermek zorunda bırakılıyorsunuz iptal edince uff imza atarken herşeyi okuyun çok ağızları laf yapıyor kafanız karışıyor ve okumuyor insan.

Hatta 14 gün oluyor ve zorunlu birşey satıcının belirtmesi gerekir sözleşme de. Eğer cayma hakkı süresi dolarsa para vermek zorunda bırakılıyorsunuz iptal edince uff imza atarken herşeyi okuyun çok ağızları laf yapıyor kafanız karışıyor ve okumuyor insan.
Sözleşme imzalanmadı.

Motoru teslim alırken imzalamam gerekiyordu teslim belgesini. Bu yüzden sinirlendim. Kendime kızıyorum sadece. Motor uygun fiyatlı sürekli zam geliyor iptal ettirirsem bir daha almam zor olur ne yapmam lazım bilemiyorum.

Sözleşme imzalanmadı.

Motoru teslim alırken imzalamam gerekiyordu teslim belgesini. Bu yüzden sinirlendim. Kendime kızıyorum sadece. Motor uygun fiyatlı sürekli zam geliyor iptal ettirirsem bir daha almam zor olur ne yapmam lazım bilemiyorum.

Yine de imzanız var ama dikkat edin herşeye imza atmayın.

Mayısta araba aldım,ödemesini yaptım,imzalar atıldı. Ağustosta araba geldi Türkiyeye anca teslim aldık bir sorun çıkmadı bizde. Normal prosedür bu herhalde bilemiyorum.

Kocam bile boş sayfa getirse, imzala dese asla imzalamam.
İmza attığım zamanda ne olursa olsun okumadan imzalamam.
Bu konuya aşırı özen gösteririm, dolandırıcı çok memleketimizde.

Back
X