• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanamadım,aldatılmışım...

Valla helal olsun. Gururlu bi kadinsin....

Bi baskasi olsa ben 7 senemi verdim, bosuna mi verdim derdi. Keza ben bu laflari burda cok okudum.

Zaman en iyi ilac. Gecer uzulme.
İnşallah geçer. Asıl hazmedemediğim şey ne biliyor musunuz? Bu olay geçeli 1 ay olmuş, anlatacaktım diyor. Güya beni düşünmüş. sıkıntıkıyım diye boş anımı kollamış. Azıcık vicdanı olsa hiçbişey olmamış gibi davranmazdı ya.içi içini yerdi

Ayy davulun sesi uzaktan güzel gelirmiş
Türkiyede kadınların çok büyük bi kısmı aldatıldıktan sonra affediyor
Herkes affetme demiş devamlı aldatılıp affeden kadınlar nerde acaba merak ettim

Ben erkek arkadaşınızın sizi sevdiğini düşünüyorum
Önemli olan bu değil mi
Bunu söylüyorum çünkü 7 yıl uzun bi süre pek çok konuda uyuşmuşsunuz ki bu kadar sürmüş
İki günlük adam olsa bişey yazmazdım zaten
Herkes ikinci bi şansı hak eder diyorum
Sevgi aşk kolay bulunmuyor
Seviyor olabilir ama güvenemiyorum ki. Gözleri yaşlı yaşlı pişman pişman bakıyor ama ne farkeder bu saatten sonra. Bunları önceden öngörebilmeliydi

Bana sorsan affetme derim cünkü kocaman 7 senelik birlikteliginiz var bir kac aylik degilki diyelim daha ayak uyduramadi ama 7 sene iliskisinde baskasina ilgi duyup yazisiyorsa bile bu cok rahatsiz edici .
Evli olsaniz bir sans derdim ama simdi böyle birseyi görüpte sana devam ette hep süpheyle iliskine devam et diyemem dogrusu .
Sana layik olan biriyle ol ilgisiz biraktigin zaman baskasina kosana degil.
Değil mi çok rahatsız edici. Bazen çok yakın,bazen çok uzaktım ama hep yanındaydım ben onun. Bunu bana reva görmesi çok acı

Konu sahibesi çncelikle geçmiş olsun. Yorumları okudum da affedeyim mi diye sormuyor ki arkadaş. Affetmeyeceğim sadece iyi hissetmiyorum bu süreci atlatmak için ne yapmalıyım diyor benim anladığım kadarıyla. Bence önce sevgilinle konuş rahat bıraksın seni. Yok say beni artık de geç. Sonra uzun ilişkiden çıktığın için yavaş yavaş yalnız olmanın kendinle ilgilenmenin aslında çok iyi birşey olduğunu farkedeceksindir diye umuyorum.
Teşekkür ediyorum. Diyorum çık git hayatımdan başkasını bana tercih ettiğin gün bitirdin sen bu ilişkiyi. Ama şuan kafaya takmış durumda. Tek işim sensin, pişmanlığımı sana ıspatlayacağım diyor

Konu çok hassas, aldatma. Affet veya affetme demem. Doğru olmaz bu. Sadece bana samimi geldi karşı taraf. Haklı değil, samimi.

Karar sizin.

Ben niyeyse sizin konunuzda şöyle dusundum; neticede 7 sene iliski icin cok uzun.Evli olsa insan coluga cocuga karisiyor o kadar yilda.Ayri evlerde,arada uzun mesafeler olmus falan gaflet dedigi o bence.Rutine baglamis iliskiniz sanirim.O da degisik hevesler hissetmis ki vicdan yapip son zamanlarda uzerinize cok düşmüş.Hakli mi degil tabiki.Bana gore iyi yanlari kötü yanlarindan fazla olan insanlara bazen sans verilebilir.Buna siz karar vereceksiniz deger mi degmez mi ?
Bu bağlamda da düşündüm aslında. Ama gene de kalbim susmuyor neden sen düşmedin o gaflete o düştü diyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için

Seviyor olabilir ama güvenemiyorum ki. Gözleri yaşlı yaşlı pişman pişman bakıyor ama ne farkeder bu saatten sonra. Bunları önceden öngörebilmeliydi

Güven hemen yerine gelmez ama isterseniz bir şeyler düzelir.şu an acınız daha taze biraz düzelin o zaman daha mantıklı düşünebilirsiniz.Bu hayatta gerçekten hatasından pişman olan ve bi daha asla tekrarlamayanlar yok mu var.Kesin bi daha aldatır diye bişey yok.Ama burnunun sürtmesi gerektiği kesin.Bir şeylerin düzelip düzelemeyeceği de şans verirseniz zaman içinde belli olur zaten.O size kalmış artık.

Konu çok hassas, aldatma. Affet veya affetme demem. Doğru olmaz bu. Sadece bana samimi geldi karşı taraf. Haklı değil, samimi.

Karar sizin.
Biraz da bu üzüyor aslında. Dediğiniz gibi samimi, oturup herşeyi anlattı ve inkar etmedi hiçbişeyi. Ben yazık ettim bize sevgimize lütfen şans ver diyor. Ama yapamam :(

Güven hemen yerine gelmez ama isterseniz bir şeyler düzelir.şu an acınız daha taze biraz düzelin o zaman daha mantıklı düşünebilirsiniz.Bu hayatta gerçekten hatasından pişman olan ve bi daha asla tekrarlamayanlar yok mu var.Kesin bi daha aldatır diye bişey yok.Ama burnunun sürtmesi gerektiği kesin.Bir şeylerin düzelip düzelemeyeceği de şans verirseniz zaman içinde belli olur zaten.O size kalmış artık.
Teşekkür ediyorum yorumunuz için

Belki de gerçekten anlatacaktı .Yazışmaları niye saklasın .Belki de sorarsınız diye sakladı silmedi . Anlattıklarınızdan bana doğru söylüyor gibi geldi .Affedersiniz affetmezsiniz güven kaybetmişsinizdir bir şey diyemem . Ama en azından anlatacakmış gibi .

Ne yani evlenince hamile falan kalsaniz aldatacak mi diye diken ustunde mi duracaksiniz, ki ben hamileyim kendimden biliyorum. Esimi hic olmadigi kadar ihmal ediyorum cunku kendi sorunlarim var ve hic enerjim yok. O da bu halimi gorup ekstra caba gosteriyor. Daha once de okulu devam ederken o bana ilgi gosteremiyordu bu defa ben arayi kapatmaya calisiyordum. Hayat boyledir herkes hep iyi olamiyor iste. Bir sinavdan gecmis ve sinavi atlatamamis uzgunum.

yazismalarim icerigini bilmiyorum ama affetseniz de affetmeseniz de bir acaba sorusu hep
olacak aklinizda

Benim çok yakınım bir bayan da böyledir .Çok tartışırım onla erkekler yapar affedilirmiş . Ben de ona sen affet ben affetmem diyorum .Bir hayatı iki kişi paylaşır üçüncü fazlalıktır .

Kadınların kendilerini kandırmak için buldukları bahane işte.

Ne yani evlenince hamile falan kalsaniz aldatacak mi diye diken ustunde mi duracaksiniz, ki ben hamileyim kendimden biliyorum. Esimi hic olmadigi kadar ihmal ediyorum cunku kendi sorunlarim var ve hic enerjim yok. O da bu halimi gorup ekstra caba gosteriyor. Daha once de okulu devam ederken o bana ilgi gosteremiyordu bu defa ben arayi kapatmaya calisiyordum. Hayat boyledir herkes hep iyi olamiyor iste. Bir sinavdan gecmis ve sinavi atlatamamis uzgunum.
Son cümleniz ne kadar doğru. Bir sınavdan geçti ve atlatamadı

Back
X