inanamıyorum! Ben kanser miyim şimdi?

Tatlım bak kendin diyorsun "sözlümün atlattığı hastalık "diye...
Sende yakında böyle bi konuyla geleceksin karşımıza "benim atlattığım hastalık"
Moral gücün kuvvetin ilacın devan olacak.
Sağlam duracaksınki yıkılmayasın.
Şimdi destek sırası sözlünde.O yardımcı olacak sana.
Vee sen atlatacaksın.
O sözlünde eşin olack Allahın izniyle ve düğün fotonu yeni gelin evinin fotolarını paylaşacaksın bizlerle.
Gelecek güzel günleri düşün.
Dert de dermanda taktiri ilahi canım.
Dermanı bulacaksın sende inan.

canım cok cok gecmıs olsun nedenır bılemıorum gercekten cok uzuldum ALLAH yradımcın olsun inşallah atlatırsın moral en buyuk ılacın bunu unutma bızımde dualarımız senınle...

cok uzuldumm gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)

umudunu kaybetme tip cok ilerledi herkes kolayca atlatabiliyor artik bu hastaliklari hic uzme kendini hayata 4 elle saril moral en buyuk ilac..
bol bol dua et ALLAHA insALLAH biran once iyilesirsin canim

Çok çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Umarım Allah en kısa zamanda şifanızı verir. Çok güçlü olmalısınız. Moral çok önemli. Derdi veren Allah dermanınıda verir. Benim karşı komşumun lösemi olduğunu öğrendik. Otuzlu yaşlarında bir ablaydı biri 7 yaşında biri 6 aylık iki çoçuğu vardı. Bir an için bile umudunu kaybetmedi. Kemoterapi gördü. İlik nakli gerçekleşti. Şimdi evinde ailesiyle birlikte. Siz moralinizi yüksek tutun lütfen. Saçın kaşın kökü sende elbet uzar. Umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Atlatan bir çok insan var en yakın örneği sözlünüz işte. Eminim aileniz ve sevdiğiniz yardımıyla sizde atlatacaksınız.
Tekrar Allah şifa versin diyorum.

bu kadar insan dua etti
ınsallah cevabı olumlu gelir Allah'tan amin

ayy canım yaa
atlatırsın İNŞALLAH ne demişler ALLAH'tan ümit hiç bir zaman kesilmez yaşadığımız nefes aldığımız sürece
ALLAH yar ve yardımcın olsun ,RABBİM gani rahmetinden sana da versin şifasından versin yüce ALLAHIM AMİN

Moralin, desteğin, mücadelenin ne olduğunu burada en iyi bilen belki sensin.

Sen bize akıl vermelisin, sen anlatmalısın asıl.

Sözlünle beraber altından kalkmışsınız, şimdi aynı imtihan senin başında, bunun da altından Allahın izniyle kalkarsınız.

Allah acil şifalar versin, sözlünle uzun ve mutluluk dolu bir hayat nasip etsin inşallah. Lütfen üzülme, ne yapılması gerektiğini en iyi bilen sensin unutma.

Son düzenleme:
Moralini yüksek tut canım.
Lösemi tedavi olasığı en yüksek kanser şekillerinden biri.
Kendini grip olmuş varsay,biraz ağır ve uzun sürecek ,ama eninde sonunda geçecek bir gribe yakalandığını düşün.
Hem bu hastalığı daha önce sözlün atlatmış bak.
Gözünün önünde iyileştiğine şahit olmuşsun.
İşin için heyecanlanmaya ,evlilik hazırlıklarına devam et.
En kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum.

Canım benim, öncelikle Rabbim şifa versin sana. Moralini yüksek tut. Öncelikle sağlığına kavuşacağına sen inanmalısın. Kendin söylemişsin, sevdiğim için çok dualar ettim, mücadele ettik kazandık dedin, sözlendik dedin. Sende iyi olacaksın, her şey çok güzel olacak buna inan önce ne olur. Allah'ım tüm hastalarımıza şifa versin, Amin.

Hayatın felan bitmeyecek. Daha dur bakalım oyunun başında masadan kalkmak da neymiş.

Lösemi artık tedavisi sıklıkla olumlu cevap veren bi hastalık. Saçın kaşın belki dökülecek ama tedavi sonunda geri çıkacak. Kolu bacağı kesilen insanlar ne yapsın??

Senin durumdan çok kötü olanlar var. Her zaman senden kötüsüne bak ve şükret. Genceciksin inanıyorum çok hızlı şekilde atlatacaksın bu hastalığı.

Hem atlatmayıp ne yapacaksın var mı öyle yağma!

aynı durumu yaşamış bir sözlün var ve senin yanında olacaktır mutlaka sevdiklerin yanında güçlü olmalısın.
gençsin atlatabilirsin.şu an için belki senin icin önemsizdir ama benim bi abim de bu hastalığı atlattı ve şu an evli.
Rabbim dermansız dert vermezmiş.sevgiyle mutlulukla atlatacaksın inşallah.

Hepinize öyle teşekkür ederim ki,dualarınız için minnettarım:85: Çok haklısınız bu kadar güçsüz olmamalıyım. Ama inanın; sözlüm bu hastalığı geçirirken öyle yıprandım ki,öyle yoruldum ki. Onun yanında bir kere bile aglamadim,hastane önüne çıkıpta aglardim,yüzümü gözümü yıkayıp onun yanina giderdim. Hatta beraber kaldığı hastane odasında bir takvim yapmıştık resimlerimizi yapistirmistik. Her iyiye giden güne bir çizik atiyorduk,altına da Güçlüyüz yazmıştık büsbüyük harflerle:85: Aslında korkum; sozlume o acı günlerini hatırlatmak. Perişan olacak,nasıl söyleyeceğim bilmiyorum Beni o halimle de sever mi ki:85: Inanın sağlıklı düşünemiyorum. Hala ağlayarak yaziyorum ne desem bilemiyorum. biliyorum iyilesecegim diyorum ama sonra bu düşünce kafamdan siliniyor:85: sözlüm hastayken onunla dolu fotograflarimiz var,onlara bakıyorum daha kötü oluyorum. Evet o atlattı,hep yanındaydım. Elimden gelen her şeyi yaptım yeter ki iyilessin diye. Tam atlattık sözlendik derken ben kanserim ne denir ki.. Hepinizden Allah bin kat razı olsun,birazda olsa içimi rahatlattiniz. Rabbim bu hastalığı kimsenin başına vermesin:85:

canım çok çok çok geçmıs olsunn.. hıç yanlız değılsınn sadece bu bı sureç bunu asla unutma, yarın hepımızın başına aynısı gelebılır o kadar sessiz bi hastalıkki bu.. bu sene ıçınde kuzenım de gecırdı lösemı tedavısı gördu kemoterapı arkasından ilik nakli.. ve şuan bu illeti yendı 19 yasındaydı henuz.. saçları çıkmaya basladı kaşları zaten 2 aydır var.. bu hastalığı yenmenın en buyuk rolu MORAL canımm.. sen ıstedıkten sonra Allah da güç kuvvet verdıkten sonra savaşır ve atlatırsın.. Allah ıyılık sağlık verır umarım sana butun kalbımlee soyluyorum..

Son düzenleme:
canım sevgi en ii ilaçtır sevdiklerinin desteğiyle üstesinden geleceksin inş bugün üzül ağla sonuna kadar daha yok yarın dimdik ol canım sevdiklerinde senin bu güçlü halini görsünler onlarda güçlü olsun sen herşeysin ve senden başka yok yapabilirsin dualarımız seninle

canım sevgi en ii ilaçtır sevdiklerinin desteğiyle üstesinden geleceksin inş bugün üzül ağla sonuna kadar daha yok yarın dimdik ol canım sevdiklerinde senin bu güçlü halini görsünler onlarda güçlü olsun sen herşeysin ve senden başka yok yapabilirsin dualarımız seninle

Canım....
Çok, çok geçmişler olsun, Allah acil şifalar ve dayanma gücü versin sana...
Şimdi panik halini bırak lütfen, olumlu düşün.
Öncelikle, sen en başta bu hastalığı çok iyi tanıyorsun dolayısıyla 1-0 öndesin değil mi?
Bir kere yendiniz, alt ettiniz!
Bir kere daha yeneceksiniz bunu sen ve seni seven insanların gücüyle...
Gözünü asla korkutma, geçtiğin yollardan tekrar geçmek çok yorucu elbet ama aşina olduğun, nasıl da adım adım atlanacağını, neler yapılarak üstesinden gelineceğini senden iyi bilen yok!
Panik yapmaman bu yüzden önemli, olaya nötr yaklaş ve asla bildiğinden şaşmadan, korkusuzca, bitip gideceğine sonuna kadar inanarak at o adımını...
Sonra da tüm sevenlerine ve bize nasıl da bunların üstesinden bir daha geldiğini, nasıl güçlü olduğu, yine KAZANDIĞINI ve umutla hayata yeniden başladığını anlat.........

Geçmiş olsunKonunu okuyunca şimdi baktım.Tedavi başarılı imiş.
Uzun zamandır bilinen ve lösemide kullanılan bazı ilaçlar, hedefe yönelik tedavi keşfedilene kadar sıkça kullanılan tedavilerdi. Günümüzde hedefe yönelik tedavi ile KML tedavisinde yaşanan başarı ve kolaylık nedeniyle, eski kemoterapi tedavileri, özel durumlar veya hedefe yönelik tedaviye başlangıçta destek olması dışında, terk edilmiştir.Demiş bir yerde.
Bide hemen elinizi kaldırıp kansere bir vurun bakın nasıl terk edip gidecek sizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…