inanamıyorum! Ben kanser miyim şimdi?

günaydın arkadaşım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin derdi veren rabbim dermanınıda verir inş bir an önce iyileşeceksin Allah'ın izni ile morali bozma şuan senin çok güçlü olman gerekir arkadaşım.

çok çok geçmiş olsun..sonu güzel biten o kadar çok hikaye var ki lütfen onlara odaklan..hep iyi düşün,olumlu düşün..tıp çok ilerledi,artık tedavisi olmayan rahatsızlık yok.herşeyin başı moral ve iyileşeceğine inanmaktan geçiyor.

Rabbim yardımcın olsun..

canım acil şifalar diliyorum. ilk şoku yaşadın, öğrendin,bundan sonra toparlanma ve mücadele etme zamanın başlıyor. ailen var sözlün var onlar sana hep manevi destek. sakın umutsuzluğa kapılma, çevremiz kanseri yenen insanların hikayeleriyle dolu. sözlün nasıl başardıysa sen de başaracaksın ve bugünleri geride bırakacaksın. yeter ki inancını yitirme. dualarım seninle.

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin inşallah herşeyden önce morla ve sana en güzel örnek bu hastalığı yenmiş olan sözlün var bnce bunu ona rahatlıkla söylüyebilirisn çünkü oda yaşadığı için seni en iyi o anlayacaktır yüreğini ferah tut kötü düşünme bi sürü insan var nice kanserleri yenmiş sende yeneceksn arkadaşım inanıyorum hem gençsinde buda bi avantaj savaşabilirisn yanındayım canım dualarım seninle şimdi GÜÇLÜ OLMA ZAMANI öptüm seni

Piyango gibi bu olay, kimin başına geldiği belirsiz, kimin şu an halen vücudunda onunla yaşadığı bilinmez. Seni mutlu hissettiren insanlarla sık sık bir araya gel. Biliyorum çok zor,ama bunun dünyanın gerçeklerinden biri olduğunu duygusallıktan uzak bir şekilde kabullenmeye çalış lütfen. Bu dünyanın daha o kadar çok gerçeği var ki, gencecik evladını ne için olduğunu bilmediği bir kurşunla kaybeden anneler var. Doğuştan çok ciddi hastalıklarla, engellerle doğan ve hiç gün yüzü görmeyen aileler var. Senin başına gelen de zor sınav sorularından biri, ama tedavisi var. Zor da olsa var. Belki bir süre hayattan soğuyacaksın, ama sonrasında hayatın yine senin hayatın olacak. Başka türlüsünü hiç düşünme. Yardıma ihtiyacın olursa özelden her zaman mesajını beklerim.

inşallah allahın ıznıyle atlatırsın.sevdıgın kısı atlatmıs bır cok kısı tlatıyor sanslısın bıle neler yasayacgını bılıyorsun hazırlıklısın.benım dayımda mıde kanserı 2.kez kemoterapıye gırdı oyle umıtlıkı yenerım bu hastalıgı ne olucak bu nedırkı dıye kendı morel verıyor cevreye.sabır ve azımle hersey mutlu son bulur ınancını yıtırme.bak hayallerın var senın ugruna savasacagın evleneceksın ısın olacak.aglamayı bırak lutfen aılen ıcın sevdıklerın ıcın sende guclu olmayı dene.

Sen bir araştırsan olmazmı junocuğum
Geçecek bu günler şeker portakalı Sapasağlamım diye açtığın başlığı okumayı şuan herşeyden çok istiyorum...

Canım cok gecmis olsun Allah sifa versin ama bu hastalıgın en büyük tedavisi moraldir en iyi sen bilirsin bunu, ayrıca sen nisanlını sevmedin mi öyle, o seni neden sevmesin? Üzülme lütfen, güclü olmaya calıs sanslısın ki yasın genc, erken teshis edilmis.. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Canım, henüz çok gençsin ve önünnde yaşayacağın çok güzel günler var..Sakın moralini bozma..İnancını kaybetme..

Buradan iyi haberlerini almak kısmet olur inşallah..Çok geçmiş olsun..

bitanem doktorun sana bilgi vermiştir ama bildiğim kadarıyla şu korktuğumuz tür "akut "olan lösemi... seninki kronik. yani diğeri kadar tehlikeli olmayan, o kadar ağır seyretmeyen tür.

lütfen dua ettiğimizi aklından çıkarma ve güçlü ol. kendin demişsin "sözlüm ATLATTI"

Canım dışarıdan üzülme demek kolaydır ama , korkma n'olur. Bu hastalığı atlatan o kadar çok kişi var ki çevremde. Bak sözlün de atlatmış. Bu dönemde önemli olan senin moralinin yüksek olması. Yenmeye inanman gerek. Hep mutlu olacağın şeyi yapmaya özen göster. Gülmek, mutluluk bu hastalığın düşmanı çünkü Umutsuzluğa kapılma, hayallerini düşün ve onlar için inat et, daha sıkın tutun hayata Artık çaresiz değil bu hastalık. Çok kişi inat edip yeniyor Ben inanıyorum sen de yeneceksin Ama ağlama , üzülürsen tetiklersin Ayrıca kemoterapi geçici bir tedavi yöntemi. Kemoterapi bitince saçların ve kaşların tekrar çıkıyor ve daha da güzel çıkıyor , daha da güzelleşeceğini düşün İnan seni mutlu etsin diye söylemiyorum, benim çok yakın arakdaşlarımdan birinin annesi de aynı dertten muzdaripti, kadın kemoterapiden sonra gençleşti resmen Kızıla yaşıt duruyor neredeyse

Son düzenleme:
Canım benim ya Allaha sığınmaktan başka çaren yok tatlım bol bol dua et.. sozlune de söyle .. o da dua etsin..

Çok gecmiş olsun canım.. . Allah bi an once iyileşmeyi nasip etsin..

Bende ölümcül bir hastalığı yenmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum

Neden ben ? diyorsunuz şu an..

Şok yaşıyorsunuz , pembe hayallerin yerini karamsarlığa bırakıyorsunuz

Ama yapmayın lütfen.. Hala nefes alabiliyorsak şükür etmemiz lazım.. İsyan etmeyin..

Dua , sağlıklı beslenme ve doktorun dediklerini harfiyyen uygulayarak Allah'ın izni ile şifa bulmanız mümkün..

Şimdi kendinize acımaktan ve kötü şeyler düşünmekten vazgeçip ayağa kalkın !

Hayatta başımıza gelen şeyler için "neden ben ya" diye tepkiler verebiliriz.
Lütfen bunu çok dillendirme ve moralininolur yüksek tut.
Allahım şifa versin.
İnşallah burda kızlar kurtuldum, yendim hastalığımı diye de başlık açıcaksın.Buna inanıyorum.
Herşey güzel olcak, lütfen buna inan sen de...

canım çok gecmiş olsun. şimdiden kendını bu kadar salarsan tedavı surecın guçleşir. ailen için senı sevenler ıçın guçlu olmalısın. derdini veren Rabbım dermanınıda versin inş

kanser artık grip gibi herkesin yakalanabileceği bir hastalık. grip olduğunuzda nasılsa ilaçları alır dinlenirim geçer diyorsanız bunda da o şekilde düşünmeye çalışın. olumsuz fikirleri aklınızdan silin. gerekli tedaviyi uygulayın, kendinizi oyalayacak sizi yormayacak bir hobi edinebilirsiniz. en başta iyileşeceğinize inanın tıpkı sözlünüz gibi. Allah acil şifalar versin.

Öncelikle geçmiş olsun.
Teknoloji o kadar ilerledi ki artık her şeyin çaresi var. İnşallah sende atlatırsın..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

çok geçmiş olsun
ailesinde bu hastalığı yaşamış biri olarak
sana te bir tavsiye vericem
moral moral morall
bol bol gül
bol bol kahkaha at
şimdi öğrenmenin verdiği ilk şokla yıkıldın biliyorum
ama geçicek inan buna
ve sen iyileşip turp gibi olup tekrar bi başlık açacaksın
"yendim onu " die

Canımm konunu okudum şimdi ama sana benim konumu okumanı tavsiye ederim.
Lösemiden çok daha ağır bir kanser türünü fazla değil 1 sene önce atlattım.
İşe hastalığını kabullenerek başlarsan herşey kolaylaşır.
Özelden de yazacağım sana canım her zaman yanındayım.

canım benim öncelikle sakin olmalısın.daha önce sözlünün yaşadıklarıyla kıyaslama herşeyi.bize belki buradan ahkam kesmek kolay dersin ama hepimizin ailesinde ucunda biryerlerden bu rahatsızlıkları yaşayan insanlar var.benim anacım kaç kez yaşadı.
sen gençsin atlatman çok daha kolay.grip olmuşsun gibi düşünecek ve pozitif olacaksın.en bunaldığın imdat dediğin anda derin nefes alıp şen bir kahkaha atacaksın ki yolu yarılayabilesin.moral ilaçlardan daha etkili inan.Allah a inan teslim ol.rabbimiz bizlere imtihan olsun diye sıkıntı verir.sakın isyan etme.git güzel güzel ilaçlarını al.sabret.dua et bol bol.umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…