inanamıyorum! Ben kanser miyim şimdi?

canım yaşın genç

hücreler oldukça yeni.

ve sanıyorum ki erken teşhis.

umudunu yitirme. ve moralini yüksek tut.

malesef bu hastalık çok yaygın. ama güçlü olursan bir çok kişi bu hastalığı yendi. bak sözlün bile yenmiş.

bu sefer de o sana destek olucak.

Rabbim şifalar versin. lütfen pozitif ol.

Önceki konundan hatırlıyorum seni. İnan ki çok şanslısın neden diyecek olursan böyle bir ilişkiye sahipsin. Siz ikiniz çok güçlüsünüz en önemli şey moralinin yüksek olması ve sana bunu bütün kalbiye sağlayabilecek bir erkekle berabersin. Allahım sizi birbirinize bağışlasın. Bugüne kadar olduğun gibi bundan sonra da güçlü olmak düşüyor sana...

sen onun yanındaydın eminim o da senin yanında olacaktır.seni sevmeseydi o zor günlerinde yanında ister miydi seni.demek ki çok seviyor hastalığını mutluluğunu her şeyini seninle paylaşmış.ailen var sana destek olacak.
bak insanlar mutlu mesut sağlıklı hayatlarını yaşarken bir anda her şey bitebiliyor .sen hala nefes alıyorsun.hastalığının tedavisi var.bir hastalığı iki kere yeneceksiniz ve gurur duyacaksınız kendinizle.
Allah her zaman yanında bunu unutma seni sevenleri düşün.eminim nickin gibi şeker gibi bi kızsındır.hep gül umutsuzluğa kapılma olur mu.eminim zaman geçtikçe daha da güçleneceksin.dualarım seninleeeeeee.

Şimdi başkabir yerde okudum.Başarı şansı %100e yakınmış.Senin en önemli desteğin moralin olacak şimdi.Tava geliyor bak hastalıkları dövmeye

Nasıl teşekkür etsem,ne desem bilemedim. Bünyem bunu kaldırmayacak diye korkuyorum. Sözlüm bu hastalığı geçirirken canımdan can gitti. O dönemde kilo verdim,yıprandım. Kimseye belli etmedim,ona bir şey olacak korkusu beni bitirmişti. Sonra hırs yaptık,yeneceğiz dedik. Çok zorlu bir süreçten sonra müjdeli haber geldi. Saçları kaşları çıkmaya başladı. Mutluluktan ağladık sarılarak. Korkuyorum,ona tekrar bu acıları yaşatmaktan. Bu yaşıma kadar kimseye muhtaç olmadan dimdik ayakta durdum,okudum.Tam meslegime başlayacakken kanser olduğumu öğreniyorum. Çok acı.. Biraz önce ablam geldi yanıma,uyuyormuşum gibi yaptım. Annem perişan.. Sesleri duyuyorum,odamdan çıkamıyorum. Beni daha çok üzüyorlar,hepsi ağlıyor. Ben ölmedim ki hala buradayım savaşacağım niye güvenmiyorlar bana? Güvenseler ya.. Birazcık.. Cesaret gelse ya bana.. Sevdiklerimin üzülmesine katlanamam ki ben.. Kendimi mahvettiğim gibi onlarida mahvedemem ki.. Üzülmesinler:85: Sözlümü düşünüyorum,atlattığı ilk hafta deli gibi lunaparka gidip koşmuştuk,uçurtma yarısı yapmıştık. O an ki mutluluk.. :85: Benimde sonum öyle olur umarım.. Size minnettarım,iyi ki ama iyi ki varsınız. Beni tanimasaniz bile dualariniz yeter.. Rabbim sizi hep mutlu etsin,hep..

Canım konunu gördüm şimdi.
Sen istedikten sonra yenemiyceğin şey yok.
Öncelikle bunun farkında olmalısın.
Çok var atlatan böyle biliyorsun.
Güzel bir beslenme ve hayata bağlı olmak çaresi.
Bol bol kişisel gelişim kitapları okumalısın.
Tabiki Dua da en etkili şey.
Biz yanında olucaz canım. Sen yeterki içini rahat tut.
Ve bu hastalığı sana uğrayıp gidicek bir misafir olarak düşün.

sen mutlu ol sevdiklerinde mutlu olacaktır cnm.güçlü olduğuna inan ve ailende inansın buna acılar dertler hep birlikte azalır.ve bunlar sizi birbirinize daha da yakınlaştıracaktır.yeter ki sen iste, her şeyin üstesinden gelirsin.

Çok geçmiş olsun.Lütfen moralini yüksek tut.
Hiçbir şey bitmedi bir kere,hayatın devam edecek ki.
Yine evleniceksin,yine işe başlayacaksın,
yaşayacağın acı tatlı günlerin,göreceğin uzuuuun uzun yılların olacak.
Sadece hayat acımasız tarafını biraz fazla göstermiş olacak.
Ama şöyle düşün,en büyük aşklar böyle çok sınananlardandır...
Ve hayatının anlamını bu yaşadıkların perçinliycek belkide.
Atlatıcaksın,lütfen buna inan...
Bir kere başarmışsınız,yine yapıcaksınız.
Bu gece ağla,yaz,çiz ama lütfen yarın o odadan çık ve hayatın için,
kendin için yapabileceklerine bir adım at...
Biz sana inanıyoruz,tanımadan,görmeden,sadece yaşadıkların karşısında ki duruşunu okuyarak,
sen de kendine inan,güven...Sen bu hastalıkla top gibi oynarsın da atarsın,yaparsın!Biliyorum...

Cok gecmis olsun canim!
Acil sifalar diliyorum sana ve hasta olan herkese.
Umarim ilerleyen TIP sayesinde kisa surede bu hastaligi atlatabilirsiniz.

canım çok geçmiş olsun. bak sözlün de atlatmış sen neden atlatamayacaksınki. inan dua et.moralini yüksek tut. sözlün de bu durumu yaşadığı için sana en çok o destek olur. en çok o seni en iyi anlar. içini ferah tut. tedavini aksatma

Lütfen şimdiden ümidini kaybetme, daha terapiye başlamadın bile, hep iyi dusunki sonuc iyi olsun bundan 1,5 sene önce göğsümde tümör çıktı ve iyi huylu kötü huylu diye uğraşırken doktorlar ben hayatıma okuluma devam ettim açıkcası oturup ağlamadım bile çünkü Rabbim ne verirse hayırlısını versin dedim üzüldüm ama cokta değil çünkü Biliyordum Rabbimin benim yanımda olduğunu. Ona güvendim ona sığındım ve yüce Allahıma bin sukur kurtuldum! Rabb'ime sığın tek dermanın onda, Allah'ın izniyle. İnsallah Rabbim derman ve şifa verir.

allah acil şifalar versin,beterinden korusun canım bol bol dua et,sen güçlü birisin ki rabbim sana bu imtihanı verdi..sakın moral bozmak yok,normal hayata devam,bu bir geçiş süreci,rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle

geçmiş olsun
sadece kan tahlili mi yaparak söyledi kml olduğunu
periferik yayma bile yapmadı mı
bir de kemik iliği aspirasyonu yapmadan kesin teşhis söylemez doktorlar, kaldi ki söyleyemezler.
sonra o alınan kanların bazılarının genetik incelemeye filan da gönderilmesi gerekir.
yani belki kesin değildir belli mi olur

Canım bak bu hastalığı yenmen için öncelikle moral şart!

Bence ailenle de otur konuş öyle senden gizli ağlamasınlar,seni daha çok üzdüklerinin farkına varsınlar ve üzüldüğünü belirt bence!
Tamam lanet olsun o kelimeyi duyunca insanlar hemen herşey sonlanacakmış gibi düşünülüyor Allah korusun...
Tedavisi var bu hastalığın bir de enfeksiyon kapmamaya gayret et tamam mı canım..

Eğer psikolojik destekle birlikte tedavini de başlatırsan sende sözlün gibi yenmiş olacaksın emin ol canım..
Allah şifalar versin,kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah...

Buraya yendim,kurtuldum diye konu bile açacaksın...

canım benim cok ama cok gecmiş olsun daha cok gencsin bitanem hayırlısıyla inşallah ben atlatacagına inanıyorum ve bak sözlünde yasamış eminim herkesten önce o destek olacak seni asla yalnız bırakmıcak sende allahın izniyle cabucak iyileşiceksin ve herseye kaldıgı yerden devam edeceksiniz dualarım seninle olucak inşallah acil şifalar dilerim ..

geçmiş olsun öncelikle....
böyle bırakma kendini..
tedavisi olan bi rahatsızlık artık bu..
eminim sende atlatacaksın...

canım çok geçmiş olsun ama artık eskisi kadar korkulcak bişi değil kanser geçtiğimiz kış babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik sanki hayat durdu dedim ben yaşayamam naparım dedim ama böyle üzülmek nereye kadar topladım kendimi bir sürü doktora gittik araştırdık ve babamın küçük 15 cmlik bi tümör genelde bu tümörü alamazlarmış ama şansımıza hiç sıçramamış ve mayısta ameliyat oldu çok şükür iyi oldu şuan gayet iyi hayatına devam ediyo sende atlatıcaksın hem bak sözlünde yaşamıssın bu olayı oda kurtulmuş sen bol bol dua et bende edicem senin için allah yardımcın olsun inşallah ama kendini üzme boşuna yıpratma vee morelini yüksek tut ...

Çook çok geçmiş olsun.. Lütfen moralini bozma,söylenince çok korkunç gelse de yenebilirsin. Bak sözlün yenmiş bu hastalığı..Moral ve destekle aşacağına inanıyorum canım..

Bence öğrenmen iyi olmuş,neyle karşı karşıya olduğunu bilmen önemli,güçlü ol.Allah yar ve yardımcın olsun.Dualarımızla yanındayız

canım, öncelikle çok geçmiş olsun....
paniğini anlayabiliyorum. benim annemde 4 yıl öce yumurtalık ca yakalandı ama şimdi turp gibi şükürler olsun...
sana burdan beylik laflar etmeyeceğim.... nişanlından tedavi ve tedavi sonrasını biliyorsundur. seni ve aileni zor günler bekliyor. bu illet baya güçlü bir düşman. ama sen onu alt edeceksin... savaşacak ve oyunu kazanacaksın. nasıl mı yapacaksın?
önce hastalığını kabul et.
sonra iyi bir hastane ve güler yüzlü bir doktor, hastane personeli bul kendine.
tedavini ol.
mesleğine başla.
ve hayatın ne kadar değerli olduğunu, birçoğumuzdan daha iyi algılayarak, doya doya yaşa...
herşey gönlünce olsun arkadaşım...

Canm benim, ben sen demişsin sözlümün atlattığı hastalık diye. Sende atlatacaksın, atlatılıyor. Allahım tüm bekleyenlere şifa versin, kimseye dert verip derman arattırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…