inanamıyorum! Ben kanser miyim şimdi?

Hayata nekadar pozitif bakıyorsun halbu kii şekerportakalı
Ağlama diyemem ama Lütfen kendini bırakma
En yakınından biliyorsun ki bu hastalığın en büyük silahı moral
Sözlün bu hastalığı nasıl atlattı, ona yardımcı olmadın mı senn
Şimdi aynen kendinede yardımcı olacaksın ve atlacaksınn Allahın izniylee
Belli ki sözlünü çok seviyorsun ve yanında dimdik durup güç vermişin
Şimdi ona söylemelisin kii oda sana güç verecek ve seni en iyi anlayacak kişi o biliyorsun
Çünkü O bu hastalığı yaşadı ve duygu,üzüntü,sevinci,yenmeyi, başarılı olmayı en iyi o bilir ve anlatır sana
Ama ben inanıyorum ki Sözlünle çooook güzel yarınlara birliktee uyanacaksınız canımm
Her daim dualarımda olacaksın, sende bol bol dua et

Son düzenleme:
ÖNCELİKLE ÇOK ÇOK geçmiş olsun canım..
rabiim yar ve yardımcın olsun bu iyilrşme yolunda...

öncelikle şu cümleni sil at ben bunu sözlüme nasıl sölicem ?
olurmu öyle şey hiç sen nasılki onun yanında dimdik durup onu iyileştirdiysen ve evlilik yolunda ilk adımı atııysanız..
şimdi sıra onda... o da senin yanında duracak ve bu işin sonunda hastalıktan kurtulup dünyaevine ilk adımı atacaksınız allahın izni ile..

kendini üzme ki hastalığı yenmen kolay olsun evet ağlamalısın bağırmalısın ama isyan etme ve bu hlin lütfen bu gece son bulsun o hastalıkla savaşmaya psikolojik olarak ne kadar erken başlarsan o kadar hızlı kazanırsın bu savaşı canım...
ki sen ne yapacağını nasıl davranacağını hasta olan sözlüsünün iyileşme sürecinde yanında olan biri olarak daha iyi biliyorsun..
sözln için ettiğin duaları şimdide kendin için birlikte birkez daha edeceksiniz ve inşallah kurtulacaksın canım

allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini duyacağız...

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun.
Moralini lütfen yüksek tutmaya çalış, kanseri yenen bir çok hasta var ama önce buna inanmalısın.
Derdi veren dermanınıda verir. Tıp artık çok ilerde, lösemi tedavisinde çok güzel sonuçlar alınabiliyor.
O yüzden kollarını sıvayıp bu hastalığı yenecem demen lazım..
Güçlü ol hepimizin başına benzer olaylar geliyor ve mücadele ediyoruz sende mücadele edeceksin ve üstesinden geleceksin inşallah.

öncelikle çoook geçmiş olsun kuzum.....kanser olmak hayatının sonu değil.....tabiki her hastalıkta olduğu gibi savaşacaksın....tedavini aksatmadan olursan..iyileşeceksin ve evleneceksinde.....neden kendini hemen salıveriyorsun....bende geçirdim bu hastalığı...çoçuklarım daha bebekti....hep öleceğimi düşünmüştüm....hastalandığımı aile dışında kimseye söyemedik..çünkü söylense onlar insanı sağlamken diri diri gömerler...çoçukarıma kim bakacak...daha onlar okula gidecek v.s ama yinede en yakınım dahi benim öleceğimi dört gözle bekledi....ama ben yılmadım başaracağıma inanıyordum...ve halen yaşıyorum çoçuklarım gelinlik çağına geldiler....ben atlattım.. tanrı senide tez zamanda sağlığına kavuşturur...

Aaaa ne bu umutsuzluk canım yaaa dur bir hele bırak ağlamayı sızlanmayı!!!
Hastalığın muhtemelen erken teşhis edilmiştir...Güzelce tedavilerine başlıyorsun, moralini yüksek tutuyorsun çünkü daha evleneceksin
Benim universite arkadaşım da lösemiydi...1 sene okulunu dondurdu bir güzel tedavisini oldu iyileşti ve şimdi 2 yıllık evli yine universiteden bir arkadaşla..
Ama öyle hayat dolu birisi ki...Sen de içini ferah tut moralini bozmadan güzelce tedavilerini ol ve buraya evlilik fotoğraflarını ekle tamam mııı

Çok geçmiş olsun. İnanıyorum ki sende atlatanlardan olacaksın. Tıpkı sözlün gibi karamsarlığa kapılma sakın. Allah'ım hakkında hayırlısını versin inşallah...

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun canım Allah şifa versin
moralini yüksek tut bu hastalığı yenen çok kişi var sende yenersin canım yeterki güçlü ol karamsar olma

Çok çok geçmiş olsunn sen inan kendine,bu hastalığı yeneceğine inan.
Sözlün kazanmış bu savaşı bu senin için en güzel örnek.
Rabbim yardımcın olsun hepimizin duaları seninle...

Elim ayağım birden titredi canım şuan yazamıyorum çok geçmiş olsun canım sen moralini yüksek tut.Kanser illetinde en büyük ilaç moral...

tatlım allah şifa versin çok üzüldüm bu hastalığı yenen çok insan var sakın ümidini yitirme etrafımda o kadar çok var ki kanseri yenen.rabbim yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun
Pes etmeyin,yılmayın ,savaşın
Söylemesi kolay biliyorum yaşamayan bilmez
Ama eminim bu günlerde geçer inşaallah
Acil şifalar diliyorum

hayat bir umuttur aslında, hergün, günün birinde öleceğimizi ve hatta bugünün o gün olabileceği ihtimalini pek de aklımıza getirmeden hepimiz binbir umutla yaşamaktayız sevgili şekerportakali :) ben belkide annemi küçükken kaybettiğimden ölüme uzak değilim, hayatla ölüm arasında küçük bir çizgi olduğunu bilirim ama uzun yaşanmış bir hayatın değil içine birsürü iyilikler, mutluluklar, gülücükler ve paylaşımlar sığdırılmış bir hayatın yeğlenmesi gerektiğine inanırım, sizi tanımıyorum ama mesela nickiniz bile sizi sevmeme yetti içinizdeki çocugu görür gibi oldum ve beni gülümsetti. Hastalıkların hiçbiri diğerinden iyi değildir ama bazılarını atlatmak daha zordur ben böyle düşünüyorum, bu da sınavlarla dolu insan hayatında sizin sınavınızdır, geçmek için asla isyan etmeden Allah a dua ederek sizin için hayırlısı neyse onu vermesini istemelisiniz. Ben sezgileri kuvvetli birisi olarak iyileşeceğinizi ve evlenip çocuk sahibi olacağınız düşünüyorum, ve onlara da bu mücadelenizi ve annelerinin ne kadar güçlü olduğunu anlatacaksınız, şuan sağlıklı gibi görünen ama ruhu çürümüş o kadar insan varki siz de biliyorsunuz, ruhunuzu temiz ve güzel tutun bu mücadele sizin hayatı anlamanıza Allah a yakınlaşmanıza sebep olacak eminim, ben en zor zamanımda tek başıma kaldığımda hayatta, gerçekten Allah a olan inancımın çok güçlü olduğunu hissettim daha önce olmadığı kadar, ki bu duygunun yanında daha önceki mutlulukların sönüp gittiğini farkedersiniz, bu sürecin sizi yaradana yaklaştırmasını dilerim, çok içten söylüyorum ki başka bir konu başlığında iyileştim dediğinizi göreceğiz :)

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun....Tahlil sonuçlarınız baya hızlı çıkmış...Patoloji sonuçları biraz zaman alıyordu benim hatırladığım kadarıyla....:44:

Junocum,doktorum..Ben de ona şaşırdım ya...Eski bir kanser hastası olarak...Kemik iliği aspirasyonundan falan bahsetmemiş arkadaş...Biraz kafam karıştı açıkçası.....:44:

Allah sifa versin, sozlunuz atlatmis ama sizde atlatirsiniz bunu goren biri olarak daha sakin durmaniz gerekmez mi? sozlunuzde bence size en cok destek olan kisi olur bence hayirlisi deyin korkmayin, hersey kader kismet. Benim cocukluktan bir arkadasim vardi 18yasina kadar yasamaz diyorlardi losemiydi ama nasil birsey hic ogrenemedim ama evlendi su anda 33 yasinda dunya guzeli karisi var ve hayallerini hic tuketmedi, bu devirde kanser demek herseyin sonu demek degil tabi dogal uzuluyor insan ama olanolmus simdi ne yapilabilir ona bakin bence, sizin moraliniz iyi olsun ki cevrenizdekiler de toplansin onlar da moral bulsun bence bisey yokmus gibi davranin tabiki kolay degil anliyorum ama bence yaparsiniz sizi guclu gordum ben yazinizdan oyke cikardim saskinliginiz gecince hersey normale donecek bence, gecmis olsun. Allah sifa versin tekrar uzulmeyin.

Junocum,doktorum..Ben de ona şaşırdım ya...Eski bir kanser hastası olarak...Kemik iliği aspirasyonundan falan bahsetmemiş arkadaş...Biraz kafam karıştı açıkçası.....:44:

size ve arkadaşımıza çok geçmiş olsun,
ben doktor değilim ama bt, emar, parça alma, ilik araştırması (artık tam adlarını bilmiyorum kusura bakmayın) ayrıntılı kan tahlilleri vs gerekiyor diye biliyorum türüne göre:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…