inanamıyorum! Ben kanser miyim şimdi?

Allah acil şifalar versin.
Herşeyden önce '' evlenecektim, şunu yapacaktım, bunu yapacaktım'' cümlelerinizden vazgeçmelisiniz.

UNUTMAYIN, her umutsuzluğunuz, her sıkıntınız bu hastalığı daha çok uzatıyor.
Ne kadar mutlu ve umutlu olursanız o kadar kolay kurtuluyorsunuz.
Sizi anlıyorum, hatta çok iyi anlıyorum. GEÇECEK inşaallah..
Her kemoterapi görende saç kaş dökülmesi olmaz ama olsa da daha yenisi ve canlısı çıkıyor.

Hayattan ve yapacaklarınızdan vazgeçmeyin. AKSİNE daha çok sarılın.
Bu, hastalığı yenmeniz için en önemli yol; aktif ve umutlu olmanız.

Bu arada tahlillerinizi başka bir prof.ada gösterin. Bu hastalıkta bazen yol ve yöntemler çok farklı olabiliyor.
Tek ağız yeterli olmuyor.

Sen bir araştırsan olmazmı junocuğum
Geçecek bu günler şeker portakalı Sapasağlamım diye açtığın başlığı okumayı şuan herşeyden çok istiyorum...

konu sahibi bi sorularıma cevap versin tam olarak anlayalım bakalım durumu.
bi de kml genelde orta yaşlılarda görülür, gençlerde görülmez pek, bu da enteresan

Allah tez zamanda şifa versin , herşey inanmakla başlar , tv den , internetten , sağdan soldan o kadar çok şey duyuyorum ki artık kanserle ilgili . özellikle lösemi hastalarının %80-85 oranında iylieşme sağladığıyla ilgili. İnatçı ol,hırslı ol sakın kendini bırakma ...

Guzelim benim cok cok gecmis olsun, Rabbim hayirlisiyla atlatmani nasip etsin insallah..
Oncelikle sana sunu demek istiyorum tamam bizim icin soylemesi kolay ama bu hastalikta moral 1 numarali ilac..
Bak canim biz yillardir anneannemin hastaliklariyla ugrastik, 2 kere kanser oldu, tam rahatladi sonra belindeki 3 diski cikarip metal taktilar, o bitti butun kemiklerde kireclenme baslamis diz kapagini degistirip metal taktilar ve o da yetmedi kalcasinada metal taktilar. ameliyat masasina kac kere yatti artik biz bile bilmiyoruz ama sunu biliyoruz ki onu ayakta tutan ve hala yuzunu gulduren sey hayata pozitif bakmasi. Moral cok cok onemli, benim anneannem masallah hala hayatta cunku hic bir zaman pes etmedi. O kadar agrilar icindeydi ama kimseye belli etmedi.
Artik tip cok ilerledi canim, eskisi gibi degil eminim bu hastaliktan zaferle kurtulucaksin. Korkma canim su anda sadece git ve doktorundan herseyi detaylica ogren, vucudunun ne gecirdigini anlamaya calis. Senin icin cok dua edicem ve insallah tez zamanda guzel haberlerle donmeni bekliyecez.. Allah yardimcin olsun

Arkadaşlar hepinize minnettarım. Öyle teşekkür ederim ki çok mutlu ettiniz beni:85: Şimdi acil çıkmam gerekiyor. Şunu söyleyeyim abimle sabah konuştuk. Bu lösemi türü 25-60 yaş aralığında görülüyormuş. Adını bilmedigik bir sürü test yaptılar inanın adlarını hatırlayamıyorum bile. Ilk kan verdiğimde laboratuvarda incelenmesi gerekiyor 2 saat bekleyin dediler ondan sonra bir test daha yaptılar. Adını hatırlayamıyorum:85: doktora gidiyorum simdi tekrar teşekkür ediyorum hepinize:85:

canım benim çok geçmiş olsun asla umutsuzluğa kapılma allah bunu sana bişeyleri öğretmek için vermiştir eminim.

güzel düşüncelerle dualarla herşeyin üstesinden gelir insan. sen çok çok dua et. hepimizin de duaları seninle emin ol bundan. bu dönem evet zor ama sana çok şey öğretecek. çok şanslısın aslında biliyor musun bu genç yaşında böyle bi sınava tabi tutulmaya hak kazandığın için.. geleceğe çok daha farklı bi gözle bakcaksın bunu atlattıktan sonra. dualarım seninle canım benim güzel düşün güzel olsun.

arkadaşım senin için çook üzüldüm hemen kendini bırakma bu tür hastalıklarda moral çok önemli dua et yüce Allah'ım sana acil şifalar versin

arkadaşım senin için çook üzüldüm hemen kendini bırakma bu tür hastalıklarda moral çok önemli dua et yüce Allah'ım sana acil şifalar versin

Sekerim, bir de baska bir doktora gitsen gorunsen ? Bir doktor benim anneme de kansersin demisti ama sonra sismis bir beze cikmisti. Tek bir kan tahliliyle nasil anlamislar ben de bunu cozemedim, bence sen once tam tesekkullu bir onkologa git, sonra uzul. Kanser olsan dahi, her seyin artik caresi var, tip cok gelisti. Kanser artik grip, nezle gibi oldu ; ilaci var tedavisi var, hemen karamsarliga kapilma. Dur hele derim, sozlun zaten seni gercekten seviyorsa destek olur, degilse ceker gider zaten. Senin icin hayirlisini diliyorum, lakin bence beni dinleyip bir onkoloji hastanesine git, tekrar gorun.

CNM BNM HİİÇ ÜZÜLME DERDİNİ VEREN ALLAH DERMANINIDA VERİR
BENDE BİRKAÇ YIL ÖNCE TİROİD KANSERİ OLDUM DAHA 25İMDE BİLE YOKTUM
OLDU BİTTİ ATLATTIK DERKEN BİR SENE SONRA SENİN HASTALIĞINDAN myeloid lösemi DEN ŞÜPHELENDİLER
TAHLİLLER TAHLİLLER.. SONUÇ NEGATİF Tİ AMA HİÇ SEVİNMEDİM ÇÜNKÜ ÜZÜLMEMİŞTİM
YENEBİLECEĞİMİDE BİLİYODUM SENDE BİL
BEN NEREDEYSE TÜM TAHLİLLERİME KENDİ BAŞIMA GİTTİM AİLEME SÖYLEMEDİM ÜZÜLMESİNLER DİYE
BİYOPSİSİYLE TEK BŞINA UĞRAŞAN PEK OLMADIĞINDAN LAB. DA BİLE ŞAŞIRIRLARDI
ZAMAN GEÇTİ ATLATTIM EVLENDİM HATTA BENİM ÇEVREMDE BİLE Bİ SÜRÜ HASTALIKLI GÖZÜYLE BAKAN VAR OLDUĞUNU ÖĞRENDİM
ŞİMDİ ÇOCUK BEKLİYORUM İLİK TEMBELLİĞİMDEN VE GEBELİKTEN DOLAYI DR LAR YİNE ÜSTÜME TİTRİYORLAR
AMA YİNE KORKMUYORUM ÇÜNKÜ YİNE BAŞIMA GELSE YİNE YENERİM
SEN EN ZORUNU SEVDİĞİNİN HASTALIĞINA KATLANMIŞSIN BUNU MU ATLATAMAYACAKSIN :)
DENK GELDİ GÖRDÜM TOPİĞİ AMA TAKİP EDİCEM DEVAMLI YAZ Kİ RAHATLA
DEVAMLI YAZ Kİ SENDEN HABER ALALIM
YÜZÜNE Bİ GÜLÜCÜK KONDUR VE SUNUN İÇİN KENDİNE SÖZ VER
BU HASTALIK BİTENE KADAR BBU GÜLÜCÜK EKSİK OLMAYACAK
ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM CNM DUALARIMIZ SENİNLE..

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Umarım korktuğun gibi değildir.

cnm allah acil şifalar versin hiç üzülme bol bol dua oku rabbim sana derdini verdiyse şifasınıda verir allah yardımcın olsun

Sabahtan beri başlığına bakıyorum; dokturumun rahim ağzı kanseri tanısını bana söylediği an düştü aklıma

Zor zamanlardı, ameliyat oldum, rahim kurtuldu ama bebeğim olur mu hala bilemiyoruz.

İnsan ilk an demoralize oluyor, aslında kanserin adı kötü derdi doktorum, örneğin bir şeker hastası olmak her zaman daha zordur, kanser bu kadar korkutmasın seni buna izin verme derdi.

Dediği gibi oldu, geçti, şimdi sadece rutin kontrollere devam ediyorum, seninde öyle olacak. İnan bana, hem senin bir de sözlün var, birbirinize dayanıp destek olacaksınız. Bu imtihanı beraber geçireceksiniz. Kendine ve tüm dualara inan, bir an bile prim verme bu hastalığa

Dualarım seninle arkadaşım, iyi haberlerini alacağım buradan, güçlü ol

Allah sana da, isteyen herkese de güzeller güzeli, hayırlı bebişler nasip etsin.

Cidden dediğin gibi hastalığın adı öyle kazınmış ki zihinlerimize, adını duymak bile rahatsız eder olmuş. Oysa kurtulan ne çoook insan var. Adına takılıp da umutsuzluğa kapılmamak lazım

Canım benim ya
Allah şifalar versin inşaAllah...
Böyle zamanlarda Allaha dört elle sarıl çünkü hastalık ondansa şifa da ondan.
Bol bol dua et canım.. Sakın umudunu kaybedeyim deme.
Olumsuz şeyler düşünerek kendini daha da mahvetme.
ALLAH yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim....

Sevgili Şeker Portakalı,
İnşallah en yakın zamanda atlatacaksın bu rahatsızlığı.
Hasta olmak zor. Hastalığın her türlüsü zor. Ama bence
en zoru bir yakının hasta olması. Çünkü insan kendini bilir.
Kendi inancını, hastalığa direncini bilir. Ancak yakınının ne
hissettiğini bilemezsin ve hep korkarsın. Ya direnemezse diye.
Sen zoru atlatmışsın. O en zor durumun bile üstesinden
gelmişsin. Bunun da üstesinden geleceksin elbette. Biz
dualarımızla destek olacağız sana, sevdiklerinde sevgileriyle.

bi süredir konularını takip ediyodum canım bu başlığa inanamadım
çok üzüldüm gerçekten
rabbim yardımcın olsun
bak sözlün nasıl atlattı,sen de başarcaksın allahın izniyle
sen moralini yüksek tut yeter ki

ne yazacağımı bulamadım. Allah yardımcın olsun bilirim çok zordur o doktor kapılarında beklemek

her şeyden önce şükretmeyi öğrenmek lazım. bu sana güç verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…