inanamiyorum bizde face krizindeyiz.

öyle ya da böyle bırakın şu faceleri kapatın
kimi zaman boşluktan böyle takılıyorsunz
kimi zamanda kıskanç eşler için malzeme işte
senin suçun yok canm ama eşinide tanıyorsundur kıskançsa görüşmeyeceksin artık napalım

Kiskanc bir koca ama bu kadarini bilmiyordum . Be adam 4 yasinda oglum var . Yillar once yasanmis neyin siniri buu

saçmalamış ya kızın kiminle görüşüp görüşmeyeceğine karar veren sen değilsin sen napabilirsinki hem arkadaşınınkide hata değil
Siz ayrıldınız diye kızda görüşmeyi bırakacak değilya kız arkadaşlarımın eski sevgilileriyle görüşmeyi tercih etmiyorm ama bi tanesinin dört yıl falan sürmüştü haliyle bizde arkadaş olduk halada görüşürüm düğününede gittim facedede paylaştım dört yıl habire görüştüğüm insanı arkadaşım terk etti diye bendemi görüşmeyi keseyin

Adami gormus kudurmus. Saka gibi . Acaba adami kendinden yakisikli karizma buldu onami sinirlendi.

Adam öyle olsa bile sonucta sen onu sevmissin, onunla evlenmissin, hayatını birlestirmeye uygun görmemissin eski sevgilini. Sen tutup eski sevgilinle muatap bile olmamıssın ki hem...Kızı cocukla samimi görünce irkilmiştir, hani sana haber filan getiriyor mu acaba diye de catlamıstır, bunu önlemenin en kestirme yolu da kızı hayatından cıkartmaya zorlamak...

Kiskanc bir koca ama bu kadarini bilmiyordum . Be adam 4 yasinda oglum var . Yillar once yasanmis neyin siniri buu
tabi öyle benm sevgilimde çok kıskanç ama bazen dönüp bakmaz bu tip olayda bazen de aynını diyebilir ve bende görüşmem ya da gizli görüşürüm o da unutur gider bi süre sonra
o zaman boşluktan sarmış işte

Kesin cani kavga etmek istedi diyorum .erken den uyumak icin bahane.

Esin abartmis olayi sanirim.
Senlik bir durum yokki , neden senle tartisiyorki?

kiz arkadasinda kimle arkadas olursa olsun bu esini ilgilendirmez bu eski sevgili dahi olsa.
seninle onun arkadasligini yasaklamasi anlamina gelmez.

Esiniz tam bi Kadin davranisi ortaya koymus pek nadir bi durum, üstüne gitmeyin sakinlesince konusursunuz, sizin listenizde degil sonucta, ilk anki sokla tepki vermis, sanki sizin listenizde gibi algilamis, erkek iste beyinleri farkli isliyor ...

Esimin kesip attigi tirnak olamaz o kisi. Gelmis gecmis ben bile gormedim dikkatimi cekmedi. Unutmusum yilar once. Esim acaba bana kuz haber getiriyormu onu dusundu heralde

Esimin kesip attigi tirnak olamaz o kisi. Gelmis gecmis ben bile gormedim dikkatimi cekmedi. Unutmusum yilar once. Esim acaba bana kuz haber getiriyormu onu dusundu heralde

Onu düsünmüstür, kıskanclık iste...Yok yere kırmıs kalbini, düzelirsiniz cok önemli bir sorun degil bence. . . Alttan al biraz...Büyük bir sey yok ortada cünkü, senlik bir durum yok...

Kiz kendi resmini ve eski erkek arkadasimi yillar sonra gorusmusler. Resim cekmisler onu koymus.benle bir ilgisi yok. Kiz kendi facesine koymus . Eski dostlar diye .adini soyadini okulu yazmis .esim ordan tanimis .cocugu ilk defa gorusmus .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…