- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Ben anlam veremiyordum. Face yuzunden insanlar neden kavga eder diyordum . Buyuk konusmusum bana kapak oldu.Ya hayir ya face kapanmasinkocaniz sakinlestiginde tekrar konusursunuz,anlayacaktır :) face kapanması icin imza falan toplararsa vermeyin sakın
Adami gormus kudurmus. Saka gibi . Acaba adami kendinden yakisikli karizma buldu onami sinirlendi.Senlik bu durum yok ki neyin tartısmasını yapmıs anlamadım..
Kiskanc bir koca ama bu kadarini bilmiyordum . Be adam 4 yasinda oglum var . Yillar once yasanmis neyin siniri buuöyle ya da böyle bırakın şu faceleri kapatın
kimi zaman boşluktan böyle takılıyorsunz
kimi zamanda kıskanç eşler için malzeme işte
senin suçun yok canm ama eşinide tanıyorsundur kıskançsa görüşmeyeceksin artık napalım
Adami gormus kudurmus. Saka gibi . Acaba adami kendinden yakisikli karizma buldu onami sinirlendi.
tabi öyle benm sevgilimde çok kıskanç ama bazen dönüp bakmaz bu tip olayda bazen de aynını diyebilir ve bende görüşmem ya da gizli görüşürüm o da unutur gider bi süre sonraKiskanc bir koca ama bu kadarini bilmiyordum . Be adam 4 yasinda oglum var . Yillar once yasanmis neyin siniri buu
Kız o kadar şey yazmış. Ciddi cevap vermişsindir diye bekliyorum koptum biranda :)senin kullanıcı ismin neden yatak?
Kesin cani kavga etmek istedi diyorum .erken den uyumak icin bahane.tabi öyle benm sevgilimde çok kıskanç ama bazen dönüp bakmaz bu tip olayda bazen de aynını diyebilir ve bende görüşmem ya da gizli görüşürüm o da unutur gider bi süre sonra
o zaman boşluktan sarmış işte
Kız o kadar şey yazmış. Ciddi cevap vermişsindir diye bekliyorum koptum biranda :)
evet kesinlikle geçmişte kalmış bir şey sonuçtaKesin cani kavga etmek istedi diyorum .erken den uyumak icin bahane.
Esimin kesip attigi tirnak olamaz o kisi. Gelmis gecmis ben bile gormedim dikkatimi cekmedi. Unutmusum yilar once. Esim acaba bana kuz haber getiriyormu onu dusundu heraldeAdam öyle olsa bile sonucta sen onu sevmissin, onunla evlenmissin, hayatını birlestirmeye uygun görmemissin eski sevgilini. Sen tutup eski sevgilinle muatap bile olmamıssın ki hem...Kızı cocukla samimi görünce irkilmiştir, hani sana haber filan getiriyor mu acaba diye de catlamıstır, bunu önlemenin en kestirme yolu da kızı hayatından cıkartmaya zorlamak...
Neyse iyi olmuş, gülüyoruz arada :)merak işte
Yazdim neden yatak . Nadil degistirilir bilmiyorum waalla yoksa degisyiricemmerak işte
arkadaşın hakkaten neden ikinizin resmini koymuş sorun olacağını bilmiyor mu. bence eşin haklı
Esimin kesip attigi tirnak olamaz o kisi. Gelmis gecmis ben bile gormedim dikkatimi cekmedi. Unutmusum yilar once. Esim acaba bana kuz haber getiriyormu onu dusundu heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?