Sacmaladiginin farkina varicak insallahhh .Esin abartmis olayi sanirim.
Senlik bir durum yokki , neden senle tartisiyorki?
kiz arkadasinda kimle arkadas olursa olsun bu esini ilgilendirmez bu eski sevgili dahi olsa.
seninle onun arkadasligini yasaklamasi anlamina gelmez.
Esin sacmalamis resmen. Ne var yani ortak arkadasin resim paylastiysa seninle ne alakasi var. Ben olsam onun yasagini falan takmam gelip ozur dileyene dek de yuzune bakmam. Cok ayip yaniHemen konuya geceyim. Universiteyken uzun sureli birlikteligim olmustu. Sonra ayrildik. Esimle tanistik. Uzun sure sonra evlendik. Eski erkek arkadasim simdiki facedende gorustugum kiz arkadasimin da arkadasiydi . Bizler 10 kisi cok samimiydik. Okul bitince hepimiz ayrildik farkli yerlere savrulduk. Ama en yakin kiz arkadasim la halen gorusuruz. Dugunume evime gelmistir. Diger arkadaslarlada faceden bulduk birbirimizi. Ama eski sevgilimi hic facede aramadim bulmadim. Ayrildiktan sonra hic haberim bile olmamisti. Taki dun geceye kadar. Esim ilk zamanlar isim ve soyisim olarak eski sevgilimi duymustu. Bende ustu kapali anlatmistim ilk zamanlar. Dun benim facemde dolasirken samimi oldugum kiz arkadasim bir resim paylasmis. Eski erkek arkadasimla birlikte . Ve bunu esim gormus. Kudurdu resmen . Inanin ben haftada bir girerim faceye. Is guc cocuk vakit olmuyor. Benim dikkatimi cekmedi kiz arkadasmin eski sevgilimle arkadas oldugu. Dun kiyameti kopardi hakaret etti . Kiz arkafasimla gorusmeyi yasak etti. Ayyy daha neler neler simdi konusmuyoruz. Boyle sacmalik olurmu canlar ben ne yapayim simdi.
o zaman olayın senle bi ilgisi yok ki eşin abartmış oluyor bu durumda. kıskançlık kriziKiz kendi resmini ve eski erkek arkadasimi yillar sonra gorusmusler. Resim cekmisler onu koymus.benle bir ilgisi yok. Kiz kendi facesine koymus . Eski dostlar diye .adini soyadini okulu yazmis .esim ordan tanimis .cocugu ilk defa gorusmus .
Mune ye Msj atıp rica etseniz belki çözerlerYazdim neden yatak . Nadil degistirilir bilmiyorum waalla yoksa degisyiricem
Ya degistiremiyorum. Her seyi denemistim uyelik almsk icin hepsi kullaniliyor diyordu. Oglumu uyutuyordum . Aklima yatak geldi . Bide bunu deneyim dedim. Simdide degistiremiyorum.
*************************************************************Yapamiyorum. Imza ve album ayarlari var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?