inanamiyorum bizde face krizindeyiz.

Esin abartmis olayi sanirim.
Senlik bir durum yokki , neden senle tartisiyorki?

kiz arkadasinda kimle arkadas olursa olsun bu esini ilgilendirmez bu eski sevgili dahi olsa.
seninle onun arkadasligini yasaklamasi anlamina gelmez.
Sacmaladiginin farkina varicak insallahhh .

Esin sacmalamis resmen. Ne var yani ortak arkadasin resim paylastiysa seninle ne alakasi var. Ben olsam onun yasagini falan takmam gelip ozur dileyene dek de yuzune bakmam. Cok ayip yani

Kiz kendi resmini ve eski erkek arkadasimi yillar sonra gorusmusler. Resim cekmisler onu koymus.benle bir ilgisi yok. Kiz kendi facesine koymus . Eski dostlar diye .adini soyadini okulu yazmis .esim ordan tanimis .cocugu ilk defa gorusmus .
o zaman olayın senle bi ilgisi yok ki eşin abartmış oluyor bu durumda. kıskançlık krizi

Eşinin yerinde ben olsam ben de sorun ederdim. Sonuçta bitmiş gitmiş birşey kız evli barklı olduğunu bile bile böyle bir resim paylaşıyorsa eşinin sinir olmasını doğal karşılamak lazım.

Maalesef çağın felaketi bu sosyal medya
Uzak durmak bukadar mı zor
Telefon var zaten görüşmek için
Kim nerdeymiş,ne resim atmış,ne paylaşmış ne zaman biz böyle bir nesil olduk.
Al işte adamın içine kurdu düşürdün kim bilir aklından neler geçiyo
Bu ortak arkadaşın sizin aranızda aracılık yaptığını bile düşünür
Hala onla görüşüyorsa ondan haber getiriyordur yada siz merak edip soruyormusunuz diye düşünür bence

Eşiniz haklı demiycem ama,bende eşimin face de eski sevgilisinin değil resmini,ismini bile görmek istemem doğrusu

Eşinin tepkisi biraz abes olmuş.
Seninle ilişkisi bitti diye kız arkadaşının da mı bitmesi gerekiyormuş?
Hayatta sadece seninle mi arkadaş olacakmış. Herkesin hayatı kendine. Ayrıca ne o çocuk gibi yasaklaması fln ne saçma..
Sadece yakıştıramadığını durumdan rahatsız olduğunu arkadaşına söylemeni isteyebilirdi. Sana böyle tepki vermesi saçmalık.

Uyelik isminizi bize ulasin kismindan mail atip degistirme imkaniniz var diye biliyorum.
Foto olayinda siz masumsunuz hicbir sucunuz yok esiniz buyumeli ne demek iki kisi gorustu diye cok ustune gitmeden olgun davranmasi gerektigini sakin ve soguk bir tavirla anlatin bence

Eşiniz haklı demicem ama tepkisi çok insanca adam seni seviyor kıskanıyor

facenin bu yeni uygulamasi cok yuvayi daha sarsar.
dis guclerin oyunu bunlar bizi toptan bosatmak istiyorlar :)

eşiniz muhtemelen arkadaşınızın;
eski sevgilinizden size, sizden de ona laf taşıyacağı ihtimalini düşünmüştür...

sürekli onun hakkında haberler alıyorsunuzdur diye kafasında kurmuş olmalı ki,
şimdi arkadaşınızla görüşmenize sınırlar koyuyor..

evet kendi başımıza gelince "ama ne alakasııı vaaarrrr" diye düşünüyoruz..
fakat bizde kocamızın samimi arkadaşının eski sevgiliyle verdiği pozları görsek,
bunlar hala görüşüyor... acaba kocamla muhabbetleri var mıdır ki diye şeytana uyma ihtimalimiz yüksek diye düşünüyorum.

empati yaparak eşinizi de anlayarak, konuyu tatlıya bağlamanızı tavsiye ederim.
eşinizle konuşmaktan paylaşmaktan çekinmeyin..
beni anlasın diye hiçbir şey yapmadan küsüp surata asarak geçirmeyin,
kendinizi anlatmayı deneyin...

Konusmuyoruz daha. Agir laflar soyledi. Benim facemi kapatsaydi bile neden kapattin diye sormazdim. Ben bakmiyorum bile . Oglum var 4 yasinda. Ondan kiz arkadasimin araciligi ile nasil haber aldigimi dusunebilir. Esimi gectim ama 4 yasindaki erkek cocugumun yuzune nasil bakabilirim. Bu tarz beynindeki kuruntular bile kendisinden sogutmaya yetti.

Eski arkadaşınmış sonuçta senin huzurun bozulsun istemez sanirim kaldirsin resmi ne arkadaşindan kop ne de eşin tripere girsin. Kimse için birbirini kirmaya değmez.

Arkadaslar esim acaip triplerde cocugu aldi luna parka goturdu. Ben iyice sinir olmaya basladim..

Ya degistiremiyorum. Her seyi denemistim uyelik almsk icin hepsi kullaniliyor diyordu. Oglumu uyutuyordum . Aklima yatak geldi . Bide bunu deneyim dedim. Simdide degistiremiyorum.

Profil sayfanızda ayarlar menüsünden nickinizi değitirebiliyorsunuz..
Yeni uygulamadır arkadaşlar..

Yapamiyorum. Imza ve album ayarlari var.

Hesabınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…