- 10 Şubat 2015
- 51
- 18
- 13
- 43
- Konu Sahibi necektinbekadin
-
Çok şaşırdım.. Yani hiç bi sebep yok gorunurde boyle tepki vermesine.. Aklıma bitek , gizli kapaklı işler çeviriyor olduğu geliyor.. Ben evliliklerin bitmesine çok uzuluyorum, ılımlı yaklaş demek istiyorum ama senin yeribe kendimi koyunca ortada senin uzerine duşen bişey kalmamış gibi...
allaha dua et... Enerjini çok iyi hissettim nedense., ve gerçekten çok uzuldum.. İnşllh herşey yoluna girer.. Ummarım eşin anlar hatasını.. Kaç yıllık evlisin bu arada. Bide çocuk var mıBen de şaşkınım ve şoktayım çok kötüyüm mahvolmuş durumdayım.. Gizli kapalı işleri varmı bilmiyorum konduramıyorum
tartışma,evi terk etmen bi anda olmuş bitmiş.bende şaşırdım okuyunca.neden bu kadar gereksiz tepki verdi biz bilemeyiz tabi.sende haklısın neden yanında konuşmuyor.bunu sordun diye bu kadar büyük tepkisi neden olabilirki anlayamadım.evden kovmak nedir bi kere.o ev seninde evin.bekle bakalım yakında kokusu cıkar canım derdi neyse
allaha dua et... Enerjini çok iyi hissettim nedense., ve gerçekten çok uzuldum.. İnşllh herşey yoluna girer.. Ummarım eşin anlar hatasını.. Kaç yıllık evlisin bu arada. Bide çocuk var mı
Arkadaşım kusura bakma ama bende bana güvenmeyen ve bunu her fırsatta gösteren birisi ile yapamam. Olay sadece bu değil sanırım bu sadece bir patlama olmuş. Ne yaşadın neden güvenmiyorsun bilmiyorum ama keşke güvenmeyi deneseydin. Eşin senden bunu istemiş ilk ayrılıktan sonra tekrar birleşirken.
zaten bu tepkiye karşılık haklı bi sebebi olmadığı için aklımızda soru işaretleri oluştu eşine karşı.. O yuzden bişeyler karıştırıyo gibi eşin..Bunu anlıyorum zaten ne kadar haklı gerekçelerim olsa da yine de güvenmeye çalıştım ona yansıtmadan içimde aşmaya çalıştım şu anlattığım olayda karşılığı boşanma olacak bir olay varmı?
Bende boyle dusunuyorum ve ilaveten yeniden deneyelim i ikinizde resmen harcamissiniz. Bu surecler hassas olmali. On dusunup bir cevap vericek iki tarafta.Arkadaşım kusura bakma ama bende bana güvenmeyen ve bunu her fırsatta gösteren birisi ile yapamam. Olay sadece bu değil sanırım bu sadece bir patlama olmuş. Ne yaşadın neden güvenmiyorsun bilmiyorum ama keşke güvenmeyi deneseydin. Eşin senden bunu istemiş ilk ayrılıktan sonra tekrar birleşirken.
Canım moralini bozmak istemiyorum zira zor durumdasın ama, o arkadaşını evin dışında araması ve senin sorduğun soruya karşılık bu kadar celallenmesi bende pek iyi bir his bırakmadı.Hakkında hayırlısı olsun.
bana eşin normal gibi gelmedi.. Yada sinirlenince ne dediğini bilmeyen biri mi acaba..bu lafları nasl soyleyebiliyo4 aylık ayrılık 1 aylık birliktelik ve şimdi kesin bitiş. O kesinlikle kararlı onu çok uyarmıştım bir daha evden kovarsan dönmem diye o geri dönmemi istese bile bu yaptığından sonra ben nasıl dönerim? Üstelik bana "daha önce de bitti artık dedin tekrar yatağıma girdin" gibi iğrenç bir cümle kurdu ben bunu nasıl yutarım? Karı koca tartışır ayrılalımder sonra barışabilir böyle olunca ben gurursuzmu oluyorum? O halde kendisi defalarca yaptı bunu o ne oluyor? Bu nedir ya kafam çöplük gibi çok kötüyüm ben...
Bende boyle dusunuyorum ve ilaveten yeniden deneyelim i ikinizde resmen harcamissiniz. Bu surecler hassas olmali. On dusunup bir cevap vericek iki tarafta.
Bunu anlıyorum zaten ne kadar haklı gerekçelerim olsa da yine de güvenmeye çalıştım ona yansıtmadan içimde aşmaya çalıştım şu anlattığım olayda karşılığı boşanma olacak bir olay varmı?
bana eşin normal gibi gelmedi.. Yada sinirlenince ne dediğini bilmeyen biri mi acaba..bu lafları nasl soyleyebiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?