Ben istedigim sekilde insanlara ile konusurum bu 1, iki ise senin görüsünde o zaman siddet uygulayan, küfürlü, hakaretli erkekler yok, öyle mi? Yani en azindan onlari esleride küfürlü, siddetli olmalari anlamina mi geliyor?
O zaman SIZ galiba insanlari tanimiyorsunuz, birseyleri daha görüp yasamadiniz. Üstelik bu adam bastan beri hakaret ediyormus esine. Velev ki konu sahibide böyle hakaretli felan konusuyor, ne güzel bir evlilik degil mi? Üstünede bir çoçuk yapsinlar, oh ne güzel, çoçugun ilk ögrendigi kelime hakarettir. :) :) :)
Bak ne güzel degil mi, senin istedigin, kutsal sadigin evlilik böylelikle kurtarilmis oluyoor :)))
Bu arada kendimi yormuyorum. Sadece yorum yaziyorum. Sonuçta konu sahibin yasadiklari beni etkilemiyor. Ben mutlu mesut kendi evimde yasiyorum zaten. Konu sahibi barisir, barismaz bana ne açikçasi. O hakaretleri yiyecek, evden kovulma korkusu ile yasayacak olan o, ben degil :)))
Ha son olarak, herkes öfkeli aninda hakaret kullanmaz. Ben hiçbir zaman esime hakarette bulunmadim, ki birak bu konudaki gibi agir hakaretler. Esimde bana karsi öyledir. Hakaret insanin agiz aliskanligidir, sinir ile felan alakali degil.