İnanamıyorum boşanıyorum...

birdaha aramayacağım rahatsız etmeyeceğim dedim nasıl iletişime geçebilirimki? adam zaten bana gurursuzsun iması yapıyor o bugün öyle diyor yarın dahada güçlenecek öbür gün dahada.. birde daha önce ayrılırsak hemen boşanmak istemediğini söylemişti. sebebide hemen özgür kalmayayım.
Bu davranışları sevdiğinden bence çünkü kıskançlık yatıyor altında özgür kalmani istememesi,gerçekten evlilikte nerelerden dönülüyor o yüzden sevgi varsa bir yerlerde düzeltmek gerek bazen hiç konuşmamak bile iyilestirebiliyor,yuva kolay kurulmuyor ki sonuçta,elin iyisi yok çok doğru bir söz..sabır gerek

Ah cnm ah cok uzuldum kaderlerimiz bir vallahi bizim nedir bizim bu cektiklerimiz anlamadimki .. eski esiminde dolandirici arkadaslari vardi kari kiz pavyon kumar vs ne ararsan vardi arkadaslarinda bir gun bana sen kendini onlardan dahami kiymetli zannediyorsun dedi hatta bit keresinde mayfayi bile evimize kdr soktu yetmedi sacma sapan islere bulasti altinlarimi caldiklari yetmiyormus gibi o pis isleri icin bozdurdular gizli isler cevirdiginden suphelenmistim cunku sokaga kesinlikle yanliz cikmazdi sanki birilerinden cekinir gibi korkuyorumus gibi ve bosanmis sayilirim halen cozemedim kiminle derdi oldugunu ... Artik ne isler ceviriyorlarsa Allah muhafaza psikopat bunlarin hepsi yeminle bildigin yobaz ben kurtuldum ama kendisi odeyecegi mahkeme borclarini dusunsun simdi basina ne gelicek Allah bilir umrumda degil yuce Rabbime havale ettim onu.. git ac davani derim ben acma demicem artik kimseye cunku hissedebiliyorum yasadiklarini ..

Ah cnm ah cok uzuldum kaderlerimiz bir vallahi bizim nedir bizim bu cektiklerimiz anlamadimki .. eski esiminde dolandirici arkadaslari vardi kari kiz pavyon kumar vs ne ararsan vardi arkadaslarinda bir gun bana sen kendini onlardan dahami kiymetli zannediyorsun dedi hatta bit keresinde mayfayi bile evimize kdr soktu yetmedi sacma sapan islere bulasti altinlarimi caldiklari yetmiyormus gibi o pis isleri icin bozdurdular gizli isler cevirdiginden suphelenmistim cunku sokaga kesinlikle yanliz cikmazdi sanki birilerinden cekinir gibi korkuyorumus gibi ve bosanmis sayilirim halen cozemedim kiminle derdi oldugunu ... Artik ne isler ceviriyorlarsa Allah muhafaza psikopat bunlarin hepsi yeminle bildigin yobaz ben kurtuldum ama kendisi odeyecegi mahkeme borclarini dusunsun simdi basina ne gelicek Allah bilir umrumda degil yuce Rabbime havale ettim onu.. git ac davani derim ben acma demicem artik kimseye cunku hissedebiliyorum yasadiklarini ..
Sana bulasmasin canim manyak adam

Sana bulasmasin canim manyak adam
Vallahi cnm artik biz kadinlar korkar olduk yeminle ya henuz bosanmis sayilsam bile davami kazanmis olsam bile korkuyorum yeminle bu psikopatlarin ne yapacagi belli olmaz ta vallahi aklima geldi acaba dedim konu sahibi arkadasimin esi benim eski esimin arkadasimi ? Cunku benim eski esimin etrafindaki arkadaslarinin hepsi kayik bozuk tipler Tovbe Yarabbim Allah muhafaza bu yobazlarin ne yapacagi belli olmaz

adam istemiyor ki seni...
1ay ayrı kalacaktınız ,beyin keyfinden 4 ay olmuş...şimdi yine anne evindesin...
o evden o gidecekti,yok öyle!!!!
evli olduğun sürece o ev hakkın...
istediği kadar kovsun...
herşeyinle haklı olmana rağmen adam seni haksız olduğuna inandırıyor,ezberlemiş seni
hem güvensizliğini boş yere kaybetmedin ya haklı sebeplerin var mutlaka...
bence boşan,yoksa bu adam işi çözmüş yıllarca seni ezer de ezer....

evet öyle ama ben kendimi kaybolmuş gibi kaybetmiş gibi hissediyorum. sanki onu kaybeden benmişim gibi o haklıymış gibi hissediyorum ufacık bir haklılığıda olsa bastırıyor bana yaşattığı bütün rezillikleri nasıl dayanıcam ben? birden bire oldu sindiremiyorum
Sakin ol dünyanın en kötü erkeğinden boşansanda alışkanlıklar var çok zor bir süreç yaşadığım için biliyorum evlilik erkek ilişki herşeyi unut kendine yeni bir hayat kurmaya başla bir süre acıcak üzüleceksin ama kendini başka şeylerle meşkul et gerekirse bir psikiyatriste git yardım al ki ben öle yapmıştım sonra bakacaksın bir kaç ay sonra aklına bile gelmicek bir kaç yıl sonrada da ne kadar aptalmışım neden daha önce boşanmadım dicek kkaybolan zamanına yanacaksın göreceksin bak zamana bırak ayakta dur aynılarını yaşayacaksın yaşadığım için biliyorum ki kimse benim kadar aşık olamaz.........

1 sene kadar önce bana demiştiki seni öyle bir anda bırakıcamki ne olduğunu anlayamayacaksın.. dediğini yaptı...

siz bunu bile bile yine evliliginizi kurtarmaya calismissiniz ama demek ki artk yapacak bisey yok..
benim esimin calisma ortami erkek agirlikli,2 senede oncede yurtdisi gorevine gitmisti kaldigi yer silme erkek doluydu..adam bi dondu eve,bildigin maco olmus gelmis haller tavitlar:KK57: duzelmesi aylar aldi...
diyecegim o ki,simdi esiniz o yeni bosanmis adamla hasir nesir..o ipsiz sapsiz herif kimbilir neler fisildiyordu esinize ki zaten 4 aylik bi ayrilikta yasamissiniz,ustune o bosanmis arkadasi..:KK43: bence biraz adamin doldurusuna da gelmise benziyor.
ikincisi ise dun kabak gibi dolunay vardi bilmiyorum insanlar dolunay varken bire bin tepki verir genelde..

Okudukça detaylı anlamlar çıkarmak zor tabiki, ama eşinizin size hakaret ettiğini söylüyorsunuz.,,size söylemiş olduğu laf dikkatimi çekti..daha öncede bitti artık dedin tekrar yatağıma girdin, demiş...Bir bayana söylenecek çok ağır bir laf bence..sürekli hakaret ettiğini söylüyorsunuz birde..Bu evliliği yürütüp yürütmemek sizin vereceğiniz karar elbet, ama karşılıklı ya da tek taraflı hakaret olsa bile,,ilerisi için çok sağlıklı bir evlilik teşkil etmez gibi duruyor...

Kusura bakmayın şoktayım kelimelerimi toparlayamayabilirim.

1 aydır eşimle gayet iyiydik onun öncesinde 4 aylık bir ayrılık dönemimiz olmuştu. Benden bazı istekleri vardı ona tam olarak güvenmem gerekiyordu fakat geçmişte yaşanan bir takım olaylardan dolayı tam anlamıyla güvenemediğim için güveniyormuş gibi rol yapıyordum emin de değildim çünkü emin olmaya çalışıyordum. Dışardan geldiğinde istem dışı üstüne bakıyordum anlık da olsa eşim farkediyordu bunu ama sorun yspmıyordu aynı şekilde benimde onun yapmamasını istediğim şeyler vardı o zaman zaman o istemediğim şeyleri de yaptığı oldu ben de sorun çıkarmadım bi şekilde birbirimizi idare ediyorduk...

Ta ki bugüne kadar. Bir arkadaşı var eşini aldatmış boşanmış dolandırıcı karı kız ayakları olan biri. Beraber bir iş yapmaya çalışıyorlar geçici süreli bir iş ben o arkadşını sevmediğim için huzursuz oluyordum ama ondan hoşlanmadığımdan başka hiçbirşey söylemedim. Bugün o arkadaşıyla buluştu sorun yok. Fakat daha önce farkettiğim bir durumu sormak istedim. Bu arkadaşıyla evde olduğu saatlerde hiç görüşmüyor ne zaman ki bakkala çakkala kısa süreli bir yere gidecek oluyor o zaman arıyor o adamı. Ben de bunu sordum nazikçe kırmadan neden benim yanımda konuşmuyorsun dedim. Bağırdı çağırı şaşırdım bi müddet sustum sonra yanına gittim ve fazla tepki gösterdiğini söyledim daha da çıldırdı. Akabinde hemen seni istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim ve bu kadar gereksiz bir tepki verdiğine göre birşey var dedim. Bunu duyan kocam daha da çıldırdı ve beni evden kovdu... Eşyalarımı toparladım hemen çünkü daha önce de beni defalarca kovdu evden gururumu ayaklar altına almaktan bıktığım için sessizce toplandım eşyalarımı arabaya koydu anneme giderken devamlı olarak suçlamaya devam etti beni. Kendimi ufacık savunsam hakaretler yağdırdı ne aptallığım kaldı ne salaklığım. Dinlemiyormuşum onu anlamıyormuşum. Ağzında sürekli bir hakaret bir etiket..

Anneme bıraktıktan sonra giderken göreceksin hayatı erkekleri Allah sana öyle bir koca versinki başka bir şey istemiyorum diyerek gitti.. Ben şoktayım. Saatlerce düşündüm ne oldu diye tamam öncesinden kalan yaralarımız var ama bunları beraber sarnaya karar vermiştik çok iyiydik daha bu sabah öptü sarıldı sevgi gösterilerinde bulundu...

Çıkamadım işin içinden bir anlam yükleyemedim ve aradım amacım barışmak değil konuşmak istiyorum dedim geldi. Sonuç yine suçlama hakaret. Beni herkes iyi biliyormuş ben insanları kandırıyormuşum benim iç yüzümü o biliyormuş bi tek. Onun hayatını mahfetmişim. Ne yaptım sana diyorum ondan şüphelenmemden dolayı işine dört elle sarılamamış rahat hareket edememiş zarara uğramış.. Hayatında hiç bu kadar yıpranmamış...

Benim aklım almıyor dedim senin bana yaşattığın onca rezillik varken ben yine de yuttum herşeyi hem biz karar almıştık artık böyle davranmayacaktık şimdi böyle basit bir sebepten nasıl biter bana geçerli bir neden söyle ayrılırız problem değil ama ne oldu dedim. O kadar kararlı ki hayretler içerisindeyim 1 aydır üzerime titreyen adam bir kaç dakika içinde bambaşka biri oldu...Bıkmış artık benden kurtulacakmış psikolojisi bozulmuş. Hiçbir geri adımı olmadı ona bir daha seni arayıp rahatsız etmeyeceğim dedim.

Bu adam işsiz ben arada bir söylüyordum dışarı çık hiçbişey olmasa bile çık belki tanıdıklardan birşey çıkar diye o rahatsız olduğum arkadaşıyla hiçbir görüşmesinde ağzımı açıp canını sıkacakbirşey söylemedim ama şimdi işine mani olan ben oldum... Davayı ben açıcam çok fenayım çok...

allah yardımcın, yardımcımız olsun...bu erkeklerı anlamak ne kadar zorlaştı ve ne kadar evlılığı basıtleştırdıler..Daha once güvensizlıkle ilgili bir sorun olmuş sanırım..haklı olarak sen de şüphelı yaklaştın..ama bu şekilde tepkı vermesı hoş değil diyeceğim ama kendi hayatımda olanlardan sonra şaşırmıyorum..
benım de buna benzer yanı hakaret, kocanı dinlemıyorsun, anlamıyorsun. at gözlüğüyle bakıyorsun, defalarca git denmesi gibi durumları oldu..ben de yuttum..ama son raddede artık bana yüzsüz, benım sevgım saygım bitti git dediği anda bende olay koptu..biz bır ayı aşkın ayrıyız..bu süreçte ne özür ne bir konuşma olmadı. evlilik danısmanına gittik onu bile ailem istedi diye geldim diyor..
ben de senın gibiydım daha olayın sabahında akşamında cok ilgiliydı, sarıldı, öpüştük sonra lavabodan cıkmadım dıye telefonumu, makyaj malzemeleri kırdı..gerısınde de olaylar işte..hatta 10 gun oncesinde resmen sevgililer gibiydik...
demem o ki, ben sevilmediğimi düşünüyorum, ya da büyük bir olasılık başkasının düşüncelerinden etkilendiklerini..direksiyon gibi beyınleri var cunku nereye çevrilse oraya gidiyor kafaları...
sana edilen beddualar bana da edildi sen bir köpeğin elinde düşte gör, sen böyle oldugun sürece kimseyle mutlu olamazsın..
sabırlı olmaktan, duadan başka yapabileceğimiz birşey yok şu anda arkadaşım..her şer de bir hayır vardır.

arkadaşım olan olmuş nedenlerini düşünmek yerine bundan sonra neler yapabilirim diye düşünsen daha mantıklı olur.. çünki sizin evlilik başından beri yolunda gitmemiş zaten bir yerde böyle sonuçlanacağı belliymiş...

aç davanı görsün ne kadar kararlı olduğunu artık sen değil peşinden koşması gereken eşin, işe gir maddi gücünü yakala bak nasıl daha mutlu oluyorsun... eşin seni kaybettiğine üzülsün..

Bu Kk kadınlarını anlamakta güçlü çekiyorum doğrusu. Bazen ufacık soruna git boşan derler, odada fil otururken de görmezden gelirler.
Kadın evden kovulmuş, hakaret edilmiş, kocasını sevip sayıp döndüğü için kadınlık onuru çiğnenmiş ( ne demek ya yatağıma girdin demek? "Karısı" olduğunuza göre kimin yatağına girmeniz gerekiyormuş) maddi olarak da rahat değil ki aman keyfim bozulmasın moduna geçsin, çocuk da yok.
Arkadaşım, insan kendi değerini kendi belirler. Yuvan yıkılsın tabiki istemezsin, kocanı seviyorsundur. Ama lütfen biraz da kendini sev çünkü bu şekilde davrandığın sürece ne sen kendini seveceksin ne de kocan sana saygı duyacak. "Ayrıldık ama yatağıma girdin" lafını söylemesi onun terbiyesizliği ama ona bunu söyleme lüksünü sen verdin.
Sen biraz dik dur. Zor da olsa kararlı davran. Yapacağını yeterince yapmışsın evliliğini sürdürmek için. Şimdi sıra onda. İstiyorsa gelir af diler sen de düşünürsün.
Rica ediyorum kocan " seni öyle bir zamanda bırakıcam ki anlamayacaksın" dediği zaman, kapı orda paşa keyfin bilir deme özgüvenin olsun.
Sabah sabah çok sinirlendim kocana, kusuruma bakma lütfen

1 aydır eşimle gayet iyiydik onun öncesinde 4 aylık bir ayrılık dönemimiz olmuştu. Benden bazı istekleri vardı ona tam olarak güvenmem gerekiyordu fakat geçmişte yaşanan bir takım olaylardan dolayı tam anlamıyla güvenemediğim için güveniyormuş gibi rol yapıyordum emin de değildim çünkü emin olmaya çalışıyordum. Dışardan geldiğinde istem dışı üstüne bakıyordum anlık da olsa eşim farkediyordu bunu ama sorun yspmıyordu aynı şekilde benimde onun yapmamasını istediğim şeyler vardı o zaman zaman o istemediğim şeyleri de yaptığı oldu ben de sorun çıkarmadım bi şekilde birbirimizi idare ediyorduk...

Ta ki bugüne kadar. Bir arkadaşı var eşini aldatmış boşanmış dolandırıcı karı kız ayakları olan biri. Beraber bir iş yapmaya çalışıyorlar geçici süreli bir iş ben o arkadşını sevmediğim için huzursuz oluyordum ama ondan hoşlanmadığımdan başka hiçbirşey söylemedim. Bugün o arkadaşıyla buluştu sorun yok. Fakat daha önce farkettiğim bir durumu sormak istedim. Bu arkadaşıyla evde olduğu saatlerde hiç görüşmüyor ne zaman ki bakkala çakkala kısa süreli bir yere gidecek oluyor o zaman arıyor o adamı. Ben de bunu sordum nazikçe kırmadan neden benim yanımda konuşmuyorsun dedim. Bağırdı çağırı şaşırdım bi müddet sustum sonra yanına gittim ve fazla tepki gösterdiğini söyledim daha da çıldırdı. Akabinde hemen seni istemiyorum dedi. Ben de sinirlendim ve bu kadar gereksiz bir tepki verdiğine göre birşey var dedim. Bunu duyan kocam daha da çıldırdı ve beni evden kovdu... Eşyalarımı toparladım hemen çünkü daha önce de beni defalarca kovdu evden gururumu ayaklar altına almaktan bıktığım için sessizce toplandım eşyalarımı arabaya koydu anneme giderken devamlı olarak suçlamaya devam etti beni. Kendimi ufacık savunsam hakaretler yağdırdı ne aptallığım kaldı ne salaklığım. Dinlemiyormuşum onu anlamıyormuşum. Ağzında sürekli bir hakaret bir etiket..

Anneme bıraktıktan sonra giderken göreceksin hayatı erkekleri Allah sana öyle bir koca versinki başka bir şey istemiyorum diyerek gitti.. Ben şoktayım. Saatlerce düşündüm ne oldu diye tamam öncesinden kalan yaralarımız var ama bunları beraber sarnaya karar vermiştik çok iyiydik daha bu sabah öptü sarıldı sevgi gösterilerinde bulundu...

Çıkamadım işin içinden bir anlam yükleyemedim ve aradım amacım barışmak değil konuşmak istiyorum dedim geldi. Sonuç yine suçlama hakaret. Beni herkes iyi biliyormuş ben insanları kandırıyormuşum benim iç yüzümü o biliyormuş bi tek. Onun hayatını mahfetmişim. Ne yaptım sana diyorum ondan şüphelenmemden dolayı işine dört elle sarılamamış rahat hareket edememiş zarara uğramış.. Hayatında hiç bu kadar yıpranmamış...

Benim aklım almıyor dedim senin bana yaşattığın onca rezillik varken ben yine de yuttum herşeyi hem biz karar almıştık artık böyle davranmayacaktık şimdi böyle basit bir sebepten nasıl biter bana geçerli bir neden söyle ayrılırız problem değil ama ne oldu dedim. O kadar kararlı ki hayretler içerisindeyim 1 aydır üzerime titreyen adam bir kaç dakika içinde bambaşka biri oldu...Bıkmış artık benden kurtulacakmış psikolojisi bozulmuş. Hiçbir geri adımı olmadı ona bir daha seni arayıp rahatsız etmeyeceğim dedim.

Bu adam işsiz ben arada bir söylüyordum dışarı çık hiçbişey olmasa bile çık belki tanıdıklardan birşey çıkar diye o rahatsız olduğum arkadaşıyla hiçbir görüşmesinde ağzımı açıp canını sıkacakbirşey söylemedim ama şimdi işine mani olan ben oldum... Davayı ben açıcam çok fenayım çok...

Aranızdaki olayları bilmiyoruz ya da başka konun varsa orada anlattıysan bilemiyorum. Ama kıskançlık kumpası insanı boğar, ciddi olarak kişinin psikolojisini etkiler. Ama senin de nedenlerin varmış öyle davranman için. Kendi kendine paranoya yapmıyorsan eğer bırak gitsin adamı ya. Zaten işi de yokmuş. Neden, ne zamandan beri çalışmıyor kendisi? Bir erkeğin evde oturması kesinlikle kabul edilir bir şey değil. Üstüne bir de olanlar..

Eşine güvenmeme ve şüphe etme nedenin ne?
Daha önce aldattı mı? Aldattı ise affetmemeliydin o ayrı.
Ama ortada ona güvenmemeni gerektirecek bu tarz bir şey olmadıysa adam bunalır.
Yani düşünsene bir şey yapmıyorsun ama her fırsatta sana güvenmediğini, şüphe ettiğini belli eden bir eşin var.
Ben de bunalır kaçardım.

Birincisi insan karsisindakini surekli suclar tarzda konusuyorsa suclu olan kendisidir bastirmaya calisiyidur
ikincisi esin ciddi anlamda bunalmis ve bence bir anlik bisey deil o kafasinda bitirmis sadece ayriligi ertelemis demekki ve ilk tartisma firsat olmus ayriliga..opmesi sarilmasi tekrar birseyleri duzeltmeye karar vermeniz demekki etkili olmadi bunalimi daha agir basti..
cocugunuz var mi kac yillik evlisiniz
bence daha fazla yuzgoz olmayin kendinizede hakaret ettirmeyin siz bitmesini istemiyorum tarzinda cabaladikca o havaya gircek egosu kabarcak hayirlisi olsun sonuc olarak bence bu anlik bi olay deil adamin icinde bi birikmislik vardir senin astiginizi sandigin seyleri o kafasinda asamamis demekki

İyi de evi neden siz terk ediyorsunuz madem erkeğim diye dolaşıyor ortalıkta, evlilikten bıkan da kendisi alsaydı ceketini çekip gitseydi ! :mad:

Kıskançlık insanı boğar ama gereksiz yere yapılan kıskançlıklar, burada bariz bir soru işareti var neden sizin yanınızda konuşmaktan çekiniyor. Bunu ben de olsam eşime sorardım. Bu konuda siz haklısınız. Eşinizin verdiği tepkiler çok abartılı ve ben sanki eşiniz bir şeyler karıştırıyorda suç bastırmaya çalışıyor gibi geldi. Çünkü sadece neden arkadaşınla benim yanımda konuşmuyorsun sorusuna verilecek olağan tepkiler değil verdiği tepkiler. En azından sen o insandan hoşlanmıyorsun diye senin yanında konuşmak istemediğim için deseydi anlardım. Ama çok uç tepkiler vermiş eşiniz.

üzülme canım çoluk çocuk yokken gerçek yüzünü görmüşsün

Konuyu tam bilmemekle beraber issizlik birikmislik patlamaya neden olmus gibi. Ama her ne olursa olsun laflar cok agir. Seni incitmis. Bi sonrakindede yuzsuz yuzsuz duruyorsun diyecek muhtemelen. Zor bi durum. Kalirsan cekecegin asikar. Gidebilme durumun varsa git derim.
belli ki güvenınızı sarsacak birseyler yapmış... güven problemı yaşamanız normal... bence yeterli sevgi yok arada ki olsa zaten böyle basit bir olaydan bitti gitti yapmazdı... altında mutlaka başka arayışlar var bence... bekle ve gör.... aradıgını bulamayıp bu at gibi gidenler it gibi geri dönüyorlar ama iş işten geçiyor...

Back
X