inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Cok enteresan, Eşin sen onu aldatirsin korkusuyla diken üstünde
yaşıyor resmen.
Aldatmak göbegin cikmasiyla yada esin bakimsiz olmasiyla yada performansi
düşük olmasiyla alakasi yok.

Karaktersizlikle alakası var!!!

Şu yorumundan sonra siz birbirinizi obje gibi görüyorsunuz diyecektim ki lafı ağzımdan aldın, yanılmamışım.

bence kadın için erkek,erkek için de kadın seks objesidir.

farkı yok nasıl kadınlar aşkı romantizmi (onların ihityacı daha çok bu yönde) bulamayınca aldatıyorsa,erkek de daha çok cinsel tatminsizlikten aldatıyor.sanki kadınlar hiç aldatmıyor.

Siz gerçek misiniz:)) 2 abi aldatmıyor,eş aldatmıyor ve kelleni ortaya koyuyorsun:)) polyanna mısınız diyecektim aslında? hayatta kendinden başkasına kefi olamazsın 24 saat yanında mısın?

bi bayan olarak siz(!) nasıl bayanları bu kadar asagılıyorsunuz anlayamadım dogrusu..resmen erkegın seks kölesi olsun erkek ıcın yasasın gerısı bos dıyor ya

bu lafa da hiç inanmam.aldatılanların avuntusudur tamamen.benim kocam beni aldatsa ben yine demem tüm erkekler aldatır diye, ya böyle bir şey olabilir mi?mesela en yakın benim iki abim var.ikisi de asla aldatmaz.kellemi veririm ki onlar asla aldatmaz.onlar gibi daha niceleri var.

Cok enteresan, Eşin sen onu aldatirsin korkusuyla diken üstünde
yaşıyor resmen.
Aldatmak göbegin cikmasiyla yada esin bakimsiz olmasiyla yada performansi
düşük olmasiyla alakasi yok.

Karaktersizlikle alakası var!!!

Katılıyorum tamda aklımdan geçeni yazmışsın arkadaşım

Vallahi yorum yapamayacagım.

Çünkü sizin muhabbetler bile bir garip

aynen canım sana katılıyorum

bu cümleden sonra tartışmaya gerek var mı?

şükürler olsun eşimle birbirimizi obje olarak falan görmüyoruz.bir hayatı paylaşıyoruz..yeri geldi (bebek tedavisi ve riskli hamilelik) 9 ay ilişki yaşamadık..ne o beni aldattı ne ben onu.aklımızdan dahi geçmedi ki bunun şakası bile yapılmaz evimizde.ayıptır! ama saygı önemli işte..evlilik=cinsellik olarak görülürse olacağı bu...

bi bayan olarak siz(!) nasıl bayanları bu kadar asagılıyorsunuz anlayamadım dogrusu..resmen erkegın seks kölesi olsun erkek ıcın yasasın gerısı bos dıyor ya

o zaten erkek ki...anlasılmıyor mu kelımelerınden baksana:) kellesını koyuyormus kac tane bayan kellemı koyarım derki:) o yuzden bu konulara gırıyor muhattap olmayınız...

gözlerime inanamıyorum..Yani başkasının fikridir saygı duyarım diyeceğim ama pek içimden gelmiyor hani..
Acaba elektraya uyumuş olup eşi klavyeyi ele mi geçirdi dedim birden..
Seks objesi olumlu bir cümle değildir size yanlış anlatmışlar.Kötüdür...İçinde aşk yoktur,sevmek yoktur,
romantizim yoktur,fedakarlık,paylaşım yani aklına olumlu ne geliyorsa yoktur..Yani eşin senin için seks objesiyse vibratörden farkı yoktur..

Ay aklıma mukayyet olmam lazım,kadınların da öyle odun gibi adamların karşısında cilve işve yapması mümkün değildir.
Önce kadının ruhu tatmin edilir sonra işve cilve beklenir yani..

İyi de mutlulugu sadece cinsellikle bagdaştırıyorsun.

Bizim garibimize giden de bu!

ya kadın kocasını mutlu etsin dedim kölelik yaptınız zihniyetiniz ilginç.tek tarafa çekmeyin erkek de kadını mutlu etsin.ne var bunda anlamıyorum.hemen kölelilk,obje bilmem ne...evlilik zaten kadın erkek meşru yoldn cinsellik yaşasın soy sop belli olsun diye var.siz kadın erkek birbiri için seks unsuru olmaz diyorsunuz.

ılgınc olan ben mıyım hayret ben asıl sızın ıcın aynı seyı dusunuyodum gercekten komıksın. ewlılıgı cınsellıkten ıbaret goren bırı bu sozlerı neden soylemesın kı? bende evlenıcem ınsallah ama seks ıcın degıl

Kadin erkegin, erkekte Kadinin sex OBJESİDİR diyen sizdiniz!!!
Evliliği sırf Sex olarak görüyorsunuz belliki.

bir de seks yaşayınca sanki dostluk,aşk ,romantizm bitiyor bir de bu zihniyette olanlar var.neyse konu monotonlaşınca ahali bana sardı.obje olmadan ben kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…