- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
farkı yok nasıl kadınlar aşkı romantizmi (onların ihityacı daha çok bu yönde) bulamayınca aldatıyorsa,erkek de daha çok cinsel tatminsizlikten aldatıyor.sanki kadınlar hiç aldatmıyor.
ne alakası var tatlım ya.bunu kendin için yapacaksın en başta kadınlığını yaşayacaksın.mesela benim eşim azıcık göbeği çıksa hemen sporu çoğaltır,kendine çok dikkat eder ,"sonra beni beğenmezsin de neme lazım" der.ben "yok ya erkekde az göbek olacak" derim "heee k..çıma tekmeyi vurcan de mi" der.bazen çok yorgun olsa da performansın düşük olacağını bilse de yaşamaya çalışır ben istiyorum diye.aldatırım diye değil ama beni mutlu etmek için,ha bana yetemeyeceğii düşündüğü noktada da "ya aldatırsa"der yeni.ama benim ahlakıma sığmaz o ayrı.
ne alakası var tatlım ya.bunu kendin için yapacaksın en başta kadınlığını yaşayacaksın.mesela benim eşim azıcık göbeği çıksa hemen sporu çoğaltır,kendine çok dikkat eder ,"sonra beni beğenmezsin de neme lazım" der.ben "yok ya erkekde az göbek olacak" derim "heee k..çıma tekmeyi vurcan de mi" der.bazen çok yorgun olsa da performansın düşük olacağını bilse de yaşamaya çalışır ben istiyorum diye.aldatırım diye değil ama beni mutlu etmek için,ha bana yetemeyeceğii düşündüğü noktada da "ya aldatırsa"der yeni.ama benim ahlakıma sığmaz o ayrı.
bence kadın için erkek,erkek için de kadın seks objesidir.
ee bu kadın da mutsuz tam tersı yanı bayan olarak karsısındakı erkek dırdır yapıyor eee sımdı yanı bu kadın kocasını mı aldatsın??? neden erkek erkek hep mantıgımız ya...bayanın ne farkı var?
bu lafa da hiç inanmam.aldatılanların avuntusudur tamamen.benim kocam beni aldatsa ben yine demem tüm erkekler aldatır diye, ya böyle bir şey olabilir mi?mesela en yakın benim iki abim var.ikisi de asla aldatmaz.kellemi veririm ki onlar asla aldatmaz.onlar gibi daha niceleri var.
tum erkekler aslinda ayni hepsi gunun birisinde ALDATIYOR. aldatmayan erkek yoktur...
oyle kadin cok konusyor falan bahane kadin cok seksi deil bahane bana bakmiyor vs. gibi yok
tek kadin hic birisine yetmiyorrr.... o yuzden asla ama asla BAGLANMAYIN diyorum hayatiniza devam edin ALDATILMAK kotu bisi ama hayatin sonu veya sizin sonunuz deildir
Cok enteresan, Eşin sen onu aldatirsin korkusuyla diken üstünde
yaşıyor resmen.
Aldatmak göbegin cikmasiyla yada esin bakimsiz olmasiyla yada performansi
düşük olmasiyla alakasi yok.
Karaktersizlikle alakası var!!!
bu lafa da hiç inanmam.aldatılanların avuntusudur tamamen.benim kocam beni aldatsa ben yine demem tüm erkekler aldatır diye, ya böyle bir şey olabilir mi?mesela en yakın benim iki abim var.ikisi de asla aldatmaz.kellemi veririm ki onlar asla aldatmaz.onlar gibi daha niceleri var.
bi bayan olarak siz(!) nasıl bayanları bu kadar asagılıyorsunuz anlayamadım dogrusu..resmen erkegın seks kölesi olsun erkek ıcın yasasın gerısı bos dıyor ya
ya kadın kocasını mutlu etsin dedim kölelik yaptınız zihniyetiniz ilginç.tek tarafa çekmeyin erkek de kadını mutlu etsin.ne var bunda anlamıyorum.hemen kölelilk,obje bilmem ne...evlilik zaten kadın erkek meşru yoldn cinsellik yaşasın soy sop belli olsun diye var.siz kadın erkek birbiri için seks unsuru olmaz diyorsunuz.
bi bayan olarak siz(!) nasıl bayanları bu kadar asagılıyorsunuz anlayamadım dogrusu..resmen erkegın seks kölesi olsun erkek ıcın yasasın gerısı bos dıyor ya
ya kadın kocasını mutlu etsin dedim kölelik yaptınız zihniyetiniz ilginç.tek tarafa çekmeyin erkek de kadını mutlu etsin.ne var bunda anlamıyorum.hemen kölelilk,obje bilmem ne...evlilik zaten kadın erkek meşru yoldn cinsellik yaşasın soy sop belli olsun diye var.siz kadın erkek birbiri için seks unsuru olmaz diyorsunuz.
bir de seks yaşayınca sanki dostluk,aşk ,romantizm bitiyor bir de bu zihniyette olanlar var.neyse konu monotonlaşınca ahali bana sardı.obje olmadan ben kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?