- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bir de seks yaşayınca sanki dostluk,aşk ,romantizm bitiyor bir de bu zihniyette olanlar var.neyse konu monotonlaşınca ahali bana sardı.obje olmadan ben kaçar.
bir de seks yaşayınca sanki dostluk,aşk ,romantizm bitiyor bir de bu zihniyette olanlar var.neyse konu monotonlaşınca ahali bana sardı.obje olmadan ben kaçar.
güzel ablacım ben mutluluk sadece cinsellik demedim.konu o olduğu için cinsellik boyutunu yazdım çünkü eşi görüştüğü kişilerle (görüşüyorsa eğer) o amaçla görüşüyor değil mi pişti oynamayacak yaniı.eşinle aktif ol dedim en kötü ben oldum ya.tamam özür dilerim böyle devam et yüzüne bakma kocanın.
Neyse tutmayalım seni
Kocanı yormaya git
(Gece gece sinirlerim bozuldu kusura bakmayın)
güzel ablacım ben mutluluk sadece cinsellik demedim.konu o olduğu için cinsellik boyutunu yazdım çünkü eşi görüştüğü kişilerle (görüşüyorsa eğer) o amaçla görüşüyor değil mi pişti oynamayacak yaniı.eşinle aktif ol dedim en kötü ben oldum ya.tamam özür dilerim böyle devam et yüzüne bakma kocanın.
güzel arkadaşım,mutluluk sadece cinsellik midir? peki cinsellik bittiğinde ne olacak hayatınız?
şu çoban şeysini de hiç anlamadım ha kaç gündür :)..oruç başımız vurdu bacımmmm
Tam tersi romantizm,aşk,sevgi, bitince seks de bitiyor.
Normal kadınlarda bu böyle oluyor.Sadece fiziki ihtiyaçsa amaç kadınların geneli aşksız,sevgisiz beraber olacağına farklı yöntemler tercih ediyor..
Erkeklerde olmayabilir.Karakterli erkekler ise sevmediği en azından
ilgi duymadığı kadınla beraber olmuyor.
Bu arada yine saat geldi K.K da çoban fafeyngi muhabbeti başladı kızlar hiç aksamıyor kaç gecedir
çoban fafeygini açıklayacağım az sonra...
şu çoban şeysini de hiç anlamadım ha kaç gündür :)..oruç başımız vurdu bacımmmm
çoban fafeygini açıklayacağım az sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?