inanamıyorum.....hala şoktayım :(

güzel arkadaşım,mutluluk sadece cinsellik midir? peki cinsellik bittiğinde ne olacak hayatınız?

bir de seks yaşayınca sanki dostluk,aşk ,romantizm bitiyor bir de bu zihniyette olanlar var.neyse konu monotonlaşınca ahali bana sardı.obje olmadan ben kaçar.

Sen ahali neden sana sardı onu bile anlayamamışsın:))) zaten objesin kocanın gözünde sen dedin valla:)

bir de seks yaşayınca sanki dostluk,aşk ,romantizm bitiyor bir de bu zihniyette olanlar var.neyse konu monotonlaşınca ahali bana sardı.obje olmadan ben kaçar.

aynı konuyu mu okuyoruz diye düşünüyorum artık? korkma obje olmazsın,insandan herhangi nitelikte bi obje olunmayacağını biliyoruz.şükür ki bunun farkındayız

of vallahi kendınle celısıyorsun yaa cozemedık bız senı

Sence cinsel yaşantılarında hiçbir sorun olmayan çiftler arasında aldatma yok mu?

güzel arkadaşım,mutluluk sadece cinsellik midir? peki cinsellik bittiğinde ne olacak hayatınız?

güzel ablacım ben mutluluk sadece cinsellik demedim.konu o olduğu için cinsellik boyutunu yazdım çünkü eşi görüştüğü kişilerle (görüşüyorsa eğer) o amaçla görüşüyor değil mi pişti oynamayacak yaniı.eşinle aktif ol dedim en kötü ben oldum ya.tamam özür dilerim böyle devam et yüzüne bakma kocanın.

Tam tersi romantizm,aşk,sevgi, bitince seks de bitiyor.
Normal kadınlarda bu böyle oluyor.Sadece fiziki ihtiyaçsa amaç kadınların geneli aşksız,sevgisiz beraber olacağına farklı yöntemler tercih ediyor..
Erkeklerde olmayabilir.Karakterli erkekler ise sevmediği en azından
ilgi duymadığı kadınla beraber olmuyor.

Bu arada yine saat geldi K.K da çoban fafeyngi muhabbeti başladı kızlar hiç aksamıyor kaç gecedir

aldatmayı kadının cinsel eksikliğine bağlayan,obje konumlarına getiren sensin,tabii tepki alacaksın..eğer bir erkek bu cümleleri kursaydı belki gülüp geçerdik ama bir kadının bunları düşünmesi kızdırmaktan ziyade üzdü bizi...

şu çoban şeysini de hiç anlamadım ha kaç gündür :)..oruç başımız vurdu bacımmmm

arkadaslar herkesin kendi fikri , elektrayada öyle düsünüyor
konu baska yere kayiyor

konumuz bilmiyorum ,ve esini sevmiyor artik malesef yataklari bile ayirmislar

canimcim sevmedigin biriyle cinsellik yasamak cok zordur anliyorum ben seni

ama napicaksin, madem öyle pis filan diyorsun ya sokucaksin adami banyoya öyle yapcan artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…