- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
peki aldatılan kadınların hepsi dişilik yapmadığı içinmi aldatılıyor sizce??? erkeklerinki sadece 'bahane' .....
bilmiyorumm kocan nerde şu anda
aynı şeyi söylüyoruz :) yanlış alıntı yapmışsınız.ben KİNAYE yaptım :)
erkek gözüyle yazdım zaten.onları da anlamaya çalışmak lazım.
kendini gaza getir canım ya kocanın yaşı da küçük daha flört yaşında evlenmiş aile babası olmuş.yarım bıraktıklarının pşmanlığı var sanırım onda.aslında senin de elinde çok şeyler var.sen bu yaşta içi geçmiş olursan aldatılman da kaçınılmaz olur.şimdi bazı arkadaşlar bana kızacak "adamın karaktersizliği kızın ne suçu var" diyecekler ama ben bazen öyle salmış öyle içi geçmiş kadınlar görüyorum ya ben bunların kocası olsam aldatırım diyorum.atak ol biraz bence senin kocan henüz aldatmadı ama eğilimi var.testi kırılmadan önlemini al.cilve topikleri var oku oraları iştaha gel biraz.erkekler için seks önemli yani bunu herkes bilir.sen içimden gelmiyor benim,yapsam da görev gibi diyorsun e adam da bunu hissediyor.aşk,tutku,ateş istiyor bulamıyor.yoksa o da bence gül gibi gencecik karısını,2 çocuğunun annesini aldatmak istemez.bence bir titre ve kendine gel.hayatın annelik olmuş.annesin ama önce kadınsın niye kadınlığına ket vuruyorsun ki?anneliği aşırı kutsadığın içini cinselliği ve eşini ikinci plana atmışsın bence.
bence erkekler üçe ayrılıyor bu konuda bir kısmı ne olursa olsun eşine sadık kalıyor ve aldatmıyor.
bir kısmı doyumsuz ne olursa fazlasını istiyor ve hayatındaki herkesi de aldatıyor.
bir kısmı ise aslında bunu yapmak istemiyor,ama yuvasında çok mutsuz,eşinden ilgi sevgi namına bir şey görmüyor,sadece dırdır var.bir yerde kaçış gibi aldatıyor.
konu sahibinin eşi belki 2. gruptadır belki 3.de bunu bilemiyorum ama cinsellik konusunda baya soğuk olduğu için yazmak istedim en azından son grupta ise yolundan döndürelebilir.
bence erkekler üçe ayrılıyor bu konuda bir kısmı ne olursa olsun eşine sadık kalıyor ve aldatmıyor.
bir kısmı doyumsuz ne olursa fazlasını istiyor ve hayatındaki herkesi de aldatıyor.
bir kısmı ise aslında bunu yapmak istemiyor,ama yuvasında çok mutsuz,eşinden ilgi sevgi namına bir şey görmüyor,sadece dırdır var.bir yerde kaçış gibi aldatıyor.
konu sahibinin eşi belki 2. gruptadır belki 3.de bunu bilemiyorum ama cinsellik konusunda baya soğuk olduğu için yazmak istedim en azından son grupta ise yolundan döndürelebilir.
bılmıyorummmun eşı gıbı bı kocan olsa
boşver kendıme bağlamam lazım adamı dıyıp yatağa mı atardın
o adam bende olcak bırak cılveyı, yanıma bıle yaklaştırmam
mıdem almaz bıkere
kendini gaza getir canım ya kocanın yaşı da küçük daha flört yaşında evlenmiş aile babası olmuş.yarım bıraktıklarının pşmanlığı var sanırım onda.aslında senin de elinde çok şeyler var.sen bu yaşta içi geçmiş olursan aldatılman da kaçınılmaz olur.şimdi bazı arkadaşlar bana kızacak "adamın karaktersizliği kızın ne suçu var" diyecekler ama ben bazen öyle salmış öyle içi geçmiş kadınlar görüyorum ya ben bunların kocası olsam aldatırım diyorum.atak ol biraz bence senin kocan henüz aldatmadı ama eğilimi var.testi kırılmadan önlemini al.cilve topikleri var oku oraları iştaha gel biraz.erkekler için seks önemli yani bunu herkes bilir.sen içimden gelmiyor benim,yapsam da görev gibi diyorsun e adam da bunu hissediyor.aşk,tutku,ateş istiyor bulamıyor.yoksa o da bence gül gibi gencecik karısını,2 çocuğunun annesini aldatmak istemez.bence bir titre ve kendine gel.hayatın annelik olmuş.annesin ama önce kadınsın niye kadınlığına ket vuruyorsun ki?anneliği aşırı kutsadığın içini cinselliği ve eşini ikinci plana atmışsın bence.
elektraya; çok açık soracagım.
Acaba eşin de karım beni aldatmasın diye, senin yaptıklarını yapıyor mu?
Kadınların hayattaki tek amacı aldatılmamak için yaşamak mıdır????
bence kadın için erkek,erkek için de kadın seks objesidir.
ben sızı ALLAH'A havale edıyorum..şoktayım ya....o gün patrondu şimdi kardeşimi oldu.ve beklediğim gibi oldu bayan ertesi gün ne çıkaracak acaba dedim işten ayrılmış..o gün asal boşanama vs diyorken bu gece boşansam şöle olur böle olur diyorsunuz.bir önceki konunuzda eşimle tezgahtar arsında bişey var falan dediniz sonra eşim geldi seviyorum falan diye gülücükler saçtınız.hepiniz forumdasınız arkadaşlar bekleyin ve görün bu arkadaş atraksiyon arıyor bikaç gün sonra kuzeniyle olmasa babası yada kardeşiyle konu açar o biter eşi tekrar bişey yapar.arkadaşın önceki konularını bir okuyun birde bu konuyu başından itibaren okuyun...yalnız alkışlıyorum sizi harika senaryo yazıyorsunuz.mübarek gündede yemin etmeyin günahtır.sadece hayal sizinkiler sadece hayal.üzülüyorum sizin gibi insanlara.nasıl ustaca bu kadar iddialı yalnlar yazıp söleyebiliyorsunuz pesssssssssssssssssssssssssssssssssssssss....................
ne alakası var tatlım ya.bunu kendin için yapacaksın en başta kadınlığını yaşayacaksın.mesela benim eşim azıcık göbeği çıksa hemen sporu çoğaltır,kendine çok dikkat eder ,"sonra beni beğenmezsin de neme lazım" der.ben "yok ya erkekde az göbek olacak" derim "heee k..çıma tekmeyi vurcan de mi" der.bazen çok yorgun olsa da performansın düşük olacağını bilse de yaşamaya çalışır ben istiyorum diye.aldatırım diye değil ama beni mutlu etmek için,ha bana yetemeyeceğii düşündüğü noktada da "ya aldatırsa"der yeni.ama benim ahlakıma sığmaz o ayrı.
İyi de bunları sadece sekse bağlamak nedir? ve hangi erkeğin ne grupta olduğu belli olmaz tatlım... benim eşimde o bahsettiğin 1.gruptandı bana göre ama değilmiş... o yüzden bu konularda bilinsin ki kadının suçu yok ve erkek aldattıysa kendi adiliğinden karaktersizliğinden.... işine gelmiyorsa karısının tarzı,seksi vs si adam gibi boşansın o zaman! kadın bir seks objesi değildir hadi erkekler öyle görüyor da size şaştım ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?