inanamıyorum.....hala şoktayım :(

erkek gözüyle yazdım zaten.onları da anlamaya çalışmak lazım.

bılmıyorummmun eşı gıbı bı kocan olsa
boşver kendıme bağlamam lazım adamı dıyıp yatağa mı atardın

o adam bende olcak bırak cılveyı, yanıma bıle yaklaştırmam
mıdem almaz bıkere

Son düzenleme:

elektraya; çok açık soracagım.

Acaba eşin de karım beni aldatmasın diye, senin yaptıklarını yapıyor mu?

Kadınların hayattaki tek amacı aldatılmamak için yaşamak mıdır????

Son düzenleme:

İyi de bunları sadece sekse bağlamak nedir? ve hangi erkeğin ne grupta olduğu belli olmaz tatlım... benim eşimde o bahsettiğin 1.gruptandı bana göre ama değilmiş... o yüzden bu konularda bilinsin ki kadının suçu yok ve erkek aldattıysa kendi adiliğinden karaktersizliğinden.... işine gelmiyorsa karısının tarzı,seksi vs si adam gibi boşansın o zaman! kadın bir seks objesi değildir hadi erkekler öyle görüyor da size şaştım ben(

ee bu kadın da mutsuz tam tersı yanı bayan olarak karsısındakı erkek dırdır yapıyor eee sımdı yanı bu kadın kocasını mı aldatsın??? neden erkek erkek hep mantıgımız ya...bayanın ne farkı var?

miğdem almıyor evet..1-2 haftadır beraber yatıyoruz ama ınaın keske ayrı yatsam dıyorum..sıkılıyorum ,bunalıyorum eşimden....

ilk evlendıgımde hemen hamıle kaldım ve eşimden tıksındım ayrı yattık ,sonra dogum oldu yıne ayrı yattık ,sonra kazayla ıkıncıye hamıle kaldım ve yıne tıksındım eşimden kokusundan daha dogrusu hersyeden ve yıne ayrı yattık..sonradacocuklardan dolayı beraber yatamadık hep onlarla yattım...şimdide zor zekat yatakları ayırdık yavrularımla eşımle yatıyorum ıste ama vallahı rahatlıgamı alıstım nedırr zor geldı beraber yatmakk

tum erkekler aslinda ayni hepsi gunun birisinde ALDATIYOR. aldatmayan erkek yoktur...
oyle kadin cok konusyor falan bahane kadin cok seksi deil bahane bana bakmiyor vs. gibi yok
tek kadin hic birisine yetmiyorrr.... o yuzden asla ama asla BAGLANMAYIN diyorum hayatiniza devam edin ALDATILMAK kotu bisi ama hayatin sonu veya sizin sonunuz deildir

şoktayım ya....o gün patrondu şimdi kardeşimi oldu.ve beklediğim gibi oldu bayan ertesi gün ne çıkaracak acaba dedim işten ayrılmış..o gün asal boşanama vs diyorken bu gece boşansam şöle olur böle olur diyorsunuz.bir önceki konunuzda eşimle tezgahtar arsında bişey var falan dediniz sonra eşim geldi seviyorum falan diye gülücükler saçtınız.hepiniz forumdasınız arkadaşlar bekleyin ve görün bu arkadaş atraksiyon arıyor bikaç gün sonra kuzeniyle olmasa babası yada kardeşiyle konu açar o biter eşi tekrar bişey yapar.arkadaşın önceki konularını bir okuyun birde bu konuyu başından itibaren okuyun...yalnız alkışlıyorum sizi harika senaryo yazıyorsunuz.mübarek gündede yemin etmeyin günahtır.sadece hayal sizinkiler sadece hayal.üzülüyorum sizin gibi insanlara.nasıl ustaca bu kadar iddialı yalnlar yazıp söleyebiliyorsunuz pesssssssssssssssssssssssssssssssssssssss....................

Sen evlenince ya da evliysen öyle yaparsın elektraya, fıkır fıkır olursun kocanı elinde tutarsın, zaten öyle olan kadınlar hiç aldatılmıyor canım ülkemde, hep içi geçmiş kadınların kocası aldatıyor.

Ya var ya öyle yazmışsın ki hangi cümlesinden tutayım bilemedim, hırsızın hiç suçu yok. 2 çocuğunun annesini aldatmak istemezmiş adamcağız napsın mecbur kalmış. Madem adamlar bu kadar haklı bu olayda da olduğu gibi neden gizli saklı yapıyorlar, neden yakalanınca yalvar yakar oluyorlar ya da inkar ediyorlar.

Ha tabi kadınların dokuz nefsi erkeklerin bir tane nefsi var zavallılar tutamıyorlar kendilerini. Zati seks bir tek erkekler için önemli kadınlar için önemli değil, kadınlar için erkeğini elde tutma aracı

Son düzenleme:
elektraya; çok açık soracagım.

Acaba eşin de karım beni aldatmasın diye, senin yaptıklarını yapıyor mu?

Kadınların hayattaki tek amacı aldatılmamak için yaşamak mıdır????

ne alakası var tatlım ya.bunu kendin için yapacaksın en başta kadınlığını yaşayacaksın.mesela benim eşim azıcık göbeği çıksa hemen sporu çoğaltır,kendine çok dikkat eder ,"sonra beni beğenmezsin de neme lazım" der.ben "yok ya erkekde az göbek olacak" derim "heee k..çıma tekmeyi vurcan de mi" der.bazen çok yorgun olsa da performansın düşük olacağını bilse de yaşamaya çalışır ben istiyorum diye.aldatırım diye değil ama beni mutlu etmek için,ha bana yetemeyeceğii düşündüğü noktada da "ya aldatırsa"der yeni.ama benim ahlakıma sığmaz o ayrı.

ben sızı ALLAH'A havale edıyorum..
inanıp inanmamakta özgürsünüz ama bana asla yalancı ,senaryocu dıyemezsınız helekı mübarek gunde yalan söylemeyın asla dıyemezsınızz...
terbıyesızleşmeyın ve cırkınlesmeyınn...inanmıyorsanız okumayın artık dilimde tüy bitti ..yeter yaa ...neden yalan söyleleyım elıme ne gcecek gel bak kardesım yasantımaa ınanmıyorsan öyle ordan konusma bilip bilmeden ..

Hiç temenni etmem de bir hastalık vs yaşasanız siz yada eşiniz ne yapacaksınız ?? Dşyelim ki bir süre seks yasak ne olacak? şu evliliği tamamen seks olayına bağlama tatlım kadınlık yaşamak seks deği sadece.....

bence kadın için erkek,erkek için de kadın seks objesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…