- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
dukkandan ayrıldı dedıgım kızda eski işine iki dükkan ötede işe başlamıss ve eşim bu aralarr yıne o dukkandan cıkmıyorr..kafayı yıcem artık ben yaaa..
bu cümlenizden bişi anlamadım kusura bakmayın kim o kız tanıyo musunuz
o kız mı yani aldattığını düşündüğünüz
o yada bi başkası aldatmak berbat bişi
seni üzmüyorum ben yapma nolur"
diye kim patronuna söyleyebilir ki
ne diyim bilemedim araştırın iyice..
şuan o kadar kötüyümkii halimi görseniz acırsınızz..bittim ben yaa ,yıkıldımm...olamaz böyle bırseyy..olmamalı...bana yapmamamlı bunu...
ben ona dunyamı verdımm kahrını cektım yıllarcaa
neyımden memnun degıldıı..
ıkı evlat verdım onaaa..kadınlık yaptım ..
ama yınedee yaranamadım ....
haketmedım ben bunuu hakeetmedımm ...
Hat hangi operatöre ait canım, ona göre SMS atıp hat sahibinin bilgilerine ulaşabilirsin gizli değilse tabi. ?
canım eskı konumda bır kız vardıı esım o kız ıcın dukkana gıdıp duruyordu kızın calıstıgı dukkana
şimdi o kız kovudu ordan ve eski iş yerınden sadece 2 dukkan ötede ıse başlamıss
eşimde yıne o dukkandan cıkmaz olduu acaba bana o dukkandayım dıyee kızın yanınamı gıdıyorr anlamadımkı
kılzar korkuyorum suan cocuklarım uyuyorr dayanamıyorumm öldürmek bile geçiyor içimden ama bahanaler uretecek emınımm ...kızı arastırıp yuzune patlatmak ıstıyorum herseyııı
bide döver dıye korkuyorumm...
kılzar korkuyorum suan cocuklarım uyuyorr dayanamıyorumm öldürmek bile geçiyor içimden ama bahanaler uretecek emınımm ...kızı arastırıp yuzune patlatmak ıstıyorum herseyııı
0541 başı canım nasıl öğrenebılırız kı son kontorumude numarayı aryarak harcadımm bir arkadastaa bahaneler uretmeden önce kısının kım oldugunu bul dedıı
internetten arastırabılırmıyızkı
Nasıl duruyorsun böyle? :/
Ben olsam uykusundan uyandırır sorardım!
0541 başı canım nasıl öğrenebılırız kı son kontorumude numarayı aryarak harcadımm bir arkadastaa bahaneler uretmeden önce kısının kım oldugunu bul dedıı
Eski konunuzu uzaktan takip ediyordum ve hiç şok olmadım okuyunca. Koşullarınız ayrılmaya uygun değildi diye hatırlıyorum, o zaman aynı evde kalmaya evliliğinizi sürdürmeye devam etseniz bile zamanınızı kocanızın memnuniyeti için uğraşarak geçirmek yerine, kendinizi geliştirmek için uğraşın, kendi ekonomik özgürlüğünüzü kazanacak şekilde kendinizi kalifiye edin, birşekilde kendi paranızı kazanabilmeniz, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz lazım ki evliliğinizi bitirebilecek gücünüz olsun, eşiniz ailesine karşı bir kocanın bir babanın göstermesi gereken sorumluluğu göstermezse ailesinin durup bıraktığı yerde onu beklemeyeceğini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?