inanamıyorum.....hala şoktayım :(

canım eskı konumda bır kız vardıı esım o kız ıcın dukkana gıdıp duruyordu kızın calıstıgı dukkana
şimdi o kız kovudu ordan ve eski iş yerınden sadece 2 dukkan ötede ıse başlamıss
eşimde yıne o dukkandan cıkmaz olduu acaba bana o dukkandayım dıyee kızın yanınamı gıdıyorr anlamadımkı

niye yıkılasın,kendine gel lütfen! sen bir annesin ve bu şekilde konuşmak hiç yakışmıyor.sabahı bekle,sakin olmaya çalış ve bence o telefondaki kadınla muhatap falan olma.ne gerek var buna? senin muhatabın kocan olacak adam.kadın ben evli olduğunu bilmiyordum der çıkar işin içinden.ama eşinde o potansiyel varsa o olmadı başka bir kadınla yine aldatabilir..

Hat hangi operatöre ait canım, ona göre SMS atıp hat sahibinin bilgilerine ulaşabilirsin gizli değilse tabi. ?

0541 başı canım nasıl öğrenebılırız kı son kontorumude numarayı aryarak harcadımm bir arkadastaa bahaneler uretmeden önce kısının kım oldugunu bul dedıı
internetten arastırabılırmıyızkı

anladım o yada bi başkası aldatma var gibi duruyo
bi kadın daha alıcam ne demek ya
önce bi sakinleş hattı araştır ulaşamazsan da
eşin olacak adamla konuş çok sinirlendim şuan
yada kızla konus ne bileyim bu durum çok sinir bozucu
ama eşinden öğrenemezsen o numarayı ara we konus

dövmek? daha önce de dayak mı attı yoksa? lütfen bu şartlardaysan çocuklarını düşün ve gece gece olay çıkarma.

döwebilirse döwsün hiç korkma alırsın bi darp raporu
korkarak nası sonuca ulaşıcaksın ki

Canım bak şöyle bir bilgi buldum.

540, 541, 542, 543, 544, 545, 546, 547, 548 ve 549 gsm hatları ve operatörler hangi GSM Şirketine ait?

Cepte numara taşımadan önce 0540, 0541, 0542, 0543, 0544, 0545, 0546, 0547, 0548, 0549 ön kodlu operatör hatları sadece Vodafone'a aitti. Numara taşımadan sonra bu hatların bir kısmı Türkcell ve Avea'ya geçti. Bu kodlar ilk önce Telsim tarafından kullanılmıştır. 0 545 kontörlü 0543 te faturalı hatlar bilinen en eski GSM kodlarındandır.

Anladığım kadarıyla Vodafone a ait olabilir büyük ihtimal. Belki daha iyi bilen arkadaşlar vardır.

Nasıl duruyorsun böyle? :/

Ben olsam uykusundan uyandırır sorardım!

kılzar korkuyorum suan cocuklarım uyuyorr dayanamıyorumm öldürmek bile geçiyor içimden ama bahanaler uretecek emınımm ...kızı arastırıp yuzune patlatmak ıstıyorum herseyııı

bide döver dıye korkuyorumm...

eğer rehbere kayıtlıysa öğrenebilirsin kayıtlı değilse çıkmaz malesef...vodafon anladığım kadarıyla.gir sayfasına bilinmeyen numaralara yaz belki çıkar kim olduğu ki inşallah çıkar....

Canım benim yaa,seni o kadar iyi anlıyorum ki şimdi,ayrılma konusunda engellerin olmasa (aileler,ekonomik özgürlük filan) valla,sakin ol hiç üzülme bitir diyecem ama,çünkü senin eşinden adam olmaz,seni hiç haketmiyor,daha önceki hareketlerinden de belliydi,afadersin ama çok basit ve cahil biri.aklı nelere çalışıyor,seni üzdü o kadar,farkında bile değil,ya da umrunda bile değil...İnan ki çok üzüldüm,ama karakteri burdan bile belli maalesef..

yerinde olsam bırak kızı,o koca müsveddesiyle bile muhatap olmaz çeker giderdim.
kıza ne diyeceksin,kocanda bütün suç.kız istediği kadar kuyruk sallasın,eşin evine,yuvasına sahip çıkacaktı ama beceremedi.

üzgünüm,ben böyle konulara olumlu bakamıyorum.kocan ne seni ne o 2 meleği hak ediyor.sen de bir türlü çekip gitmiyorsun,o da seni çantada keklik olarak görüp gününü gün ediyor

Eski konunuzu uzaktan takip ediyordum ve hiç şok olmadım okuyunca. Koşullarınız ayrılmaya uygun değildi diye hatırlıyorum, o zaman aynı evde kalmaya evliliğinizi sürdürmeye devam etseniz bile zamanınızı kocanızın memnuniyeti için uğraşarak geçirmek yerine, kendinizi geliştirmek için uğraşın, kendi ekonomik özgürlüğünüzü kazanacak şekilde kendinizi kalifiye edin, birşekilde kendi paranızı kazanabilmeniz, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmeniz lazım ki evliliğinizi bitirebilecek gücünüz olsun, eşiniz ailesine karşı bir kocanın bir babanın göstermesi gereken sorumluluğu göstermezse ailesinin durup bıraktığı yerde onu beklemeyeceğini bilsin.

ev telefonundan 118 li hatlardan birini arayıp sorabilirsin. kim olduğunu öğrenmek pek işe yaramaz ama. cinsel açıdan uzak duruyorsa duygusal bir şeyler var demektir. çok zor bir durum üzüldüm gerçekten. Allah yardımcın olsun canım. kadınlara en büyük kötülüğü yine biz kakdınlar yapıyoruz. evli erkeklerden uzak durmaları gerektiğini ne zaman anlayacak bu kötü kalpli cadılar?

Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, Online Self Servis kullanıcı adı ve şifrelerini girerek ya da 7048'e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.

Bunun için abone;
mesajına KIM yazar
bir karakter boşluk bırakır ya da * tuşlar
10 haneli Vodafone gsm numarasını yazar
7048'e gönderir.

ya da

Vodafone, Turkcell, Avea ve Türk Telekom numaralarından 11842'yi arayarak, 24 saat boyunca dilediğiniz Vodafone abonesinin cep telefonu numarasına ya da sizi arayan bir abonenin ad-soyad-şehir bilgilerine ulaşabilirsiniz

BUNUN ICINDE BIR KONU AÇMISTIM çalışmka istoyrum ama destek olana yok dıyee

gercekten desetgım yokk cocuklarıma kımse bakmak ıstemıyorr
çalışmak ısteyınce adım kötuye cıkıyorr
bu sene kpss gırcem son sansım lıse mezunu oldugum ıcın
rabbıme sıgınıyorum ınsallah sabilerımın ve benım yzüüme bakardaa kazanırım

çok çırpınıyorum ama ınankı yuzume bakan bıle yokk elini uzatan bıle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…