- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Vodafone aboneleri Bilinmeyen Numaralar Servisine, Online Self Servis kullanıcı adı ve şifrelerini girerek ya da 7048'e kısa mesaj göndererek ulaşabilirler.
Bunun için abone;
mesajına KIM yazar
bir karakter boşluk bırakır ya da * tuşlar
10 haneli Vodafone gsm numarasını yazar
7048'e gönderir.
ya da
Vodafone, Turkcell, Avea ve Türk Telekom numaralarından 11842'yi arayarak, 24 saat boyunca dilediğiniz Vodafone abonesinin cep telefonu numarasına ya da sizi arayan bir abonenin ad-soyad-şehir bilgilerine ulaşabilirsiniz
canım ebnım cok tesekkur ederım yarın bır komsudan arayayım olmazsa benım evde ev telefonu yok cebımdede kontor bıttı
rica ederim canım, eğer istersen özelden mesaj at numarayı ben arayayım. Kim olduğunu özelden yazarım. Ama sen bilirsin seni zorlamak da istemem.
Nasıl duruyorsun böyle? :/
Ben olsam uykusundan uyandırır sorardım!
bunu gercekten yaparmısın inan minnettar kalırım sizee
annemden bıle daha yakınsınız bana
samımıyetınıze içten ınanıyroumm
özelden yazıyorum canım numarayıı
nolur kımse yaz yasadıgı yerı fılan lutfenn benım sehrımdeysee eger o kızdır dıcem artık helekı ısmıde tutrasa o kızla
canimcim kiyamam yaaaüzme kendini bukadar
bende nedense hic sasirmadim , senin kocandan böyle seyler beklenir
ondan ne sana koca nede cocuklarina baba olur
sen ilerisi icin kendine yeni bir hayat kurmak icin hazirligini yap
zamani gelincede bosa sunuSeni hak etmiyor , akli fikri disarida , o kumayida getirebilecek yüzsüzlükte biri
Sahurda konusayımmı kızlar bana bır akıl verın duramıyorum yerımde kafayı yicem şimdii harbıdenn nefes alamıyorum yaa boğuluyorum sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?