inanamıyorum.....hala şoktayım :(

canım ebnım cok tesekkur ederım yarın bır komsudan arayayım olmazsa benım evde ev telefonu yok cebımdede kontor bıttı

allah yardımcın olsun canm cok uzuldum gercekten. nasıp her sey elbette bı cıkar yol verırı Rabbım

kızlar ne ıstedıyse yaptımm her seyıne katlandımm evlatlarım için sustum..

yüzüme bakılmayacak kadar çirkin de degılım
düşünüyorum ben ne veremedım onaa neyım eksiktii

yemegınımı yapmadımm..çocuklarınamı bakmadım kendıylemı ilgilenmedimm

bu evde hergun 100 parçaya bölünüyorumm

gerçekten böyel bırsey varsakı artık şüphlerimde kalmadıı hersey ortada

babamıda tınlamıcam başkasınıda affetemem ben öle kolay kolayy
ALLAHIMA buyuk konusmayayım ama bıterr

.herşeyin kanıtı lazım bana sakın olmaılıyımm öencelıklee ınkar edemeyecek konuma getırmlıyım eşimii ağzını dahı acamasınn
eşimin aileinindee konuşma hakkı olmasınn yüzlerine çarpayımm gerçeklerii

ALLAHIM YARDIM ET NOLURSUNN SENDEN BAŞKA KIMSEM YOKK EVLATLARIMIN YUZUNE BAK AYAGIMA SER OLAN BITENII...

canimcim kiyamam yaaa üzme kendini bukadar
bende nedense hic sasirmadim , senin kocandan böyle seyler beklenir
ondan ne sana koca nede cocuklarina baba olur
sen ilerisi icin kendine yeni bir hayat kurmak icin hazirligini yap
zamani gelincede bosa sunu seni hak etmiyor , akli fikri disarida , o kumayida getirebilecek yüzsüzlükte biri

rica ederim canım, eğer istersen özelden mesaj at numarayı ben arayayım. Kim olduğunu özelden yazarım. Ama sen bilirsin seni zorlamak da istemem.

bunu gercekten yaparmısın inan minnettar kalırım sizee
annemden bıle daha yakınsınız bana
samımıyetınıze içten ınanıyroumm
özelden yazıyorum canım numarayıı
nolur kımse yaz yasadıgı yerı fılan lutfenn benım sehrımdeysee eger o kızdır dıcem artık helekı ısmıde tutrasa o kızla

Yaz canım özelden
hiç önemli değil, hemen ararım inşallah bilgileri gizli değildir.

bunu iyice anladım artık haklısın

çok üzüldüm.kavga etmeden herşeyi bildiğini açıklamalı ve kendini kandırılmış yerine koydurma bence.etekleri tutuşmalı.ben bu kadınları anlamıyorum evli çocuklu adam bunlar hemcinsimiz yaaa Allah belasını versin işteee

Kızlar pc de bır sorun var donup duruyorr nette gidiyorr..egerkı çıkış yapmış gibi görünürsem yanlış anlamayın olurmuu..

önceki konularını biliyorum cnm allah sabır wersin sana...belliydi zaten böyle şeyler yapacağı asıl sen bundan sonrakilerden kork bacım...
seni gönderiyor çünki kendisi ya o kadına gidicek yada onu getiricek...gerçi getiremez alt katta babanlar war...
sen yokken gününü gün edicek işte elin aşiftesiyle...helali warken elin piis kadınlarına bakıyo....çok fena küfredesim war....

Son düzenleme:
Canım yemin ederim gözlerimden yaşlar aktı lanet olsun böyle adamlara ki pekçok erkek yapıyor bunu.. kıyamam ben sana bu şartlarda bile çocuklarım uyuyor olay yaratamam diyorsun elin şırfıntısına canım cicim üzmüyorum seni diye dil dökerler karılarına muameeye bak ya!!!çok sinir oldumm çok..........

Sahurda konusayımmı kızlar bana bır akıl verın duramıyorum yerımde kafayı yicem şimdii harbıdenn nefes alamıyorum yaa boğuluyorum sankii

gece gece huzursuz etme kendini daha fazla kesinlikle gürültü çıkıcak....sen şimden başla duyurmaya bence ağzına geleni say bir değilki bu yaptığı

Adam bir de oruç tutuyor??ama karısını hiç yerine koymak,aldatmak hiç günah değil?? bu ne perhiz ne lahana turşusu? Allah sabır versin sana tatlım...

Sahurda konusayımmı kızlar bana bır akıl verın duramıyorum yerımde kafayı yicem şimdii harbıdenn nefes alamıyorum yaa boğuluyorum sankii

Sahurda taşın kökünü yesin o adam!!hazırlama bi,r halt! ve konuşsan inkar edip saldıracak sana sen kötü olacaksın... ben de yaşadım bu olayları ki benim o adi eski kocamda Kuran ı kerim üzerine yeminler ederdi inkar ederdi( çok küfür edesim var kızllar hepiniz anlamışsınızdır en gün ışığına çıkmamış olanlarından....... o aşiftenin de .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…