inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Sahurda konusayımmı kızlar bana bır akıl verın duramıyorum yerımde kafayı yicem şimdii harbıdenn nefes alamıyorum yaa boğuluyorum sankii
sakin ol canim, daha fazla deliller toplaman gerekiyorki inkar edemesin
Adam bir de oruç tutuyor??ama karısını hiç yerine koymak,aldatmak hiç günah değil?? bu ne perhiz ne lahana turşusu? Allah sabır versin sana tatlım...

bosuna ac kaliyor

özelden attım canım hat sahibini buldum.

çok teşekkür ederim ama suan bır sok daha yasasım
yazdıgın ısım eşimin eski patronuu
ama insan eskı patronuna "üzmüyorum seni" desınkıı
üstelik ben aradıgımda nedne kadın cıktıı
evlı ama karısı nıye acsınkı telefonu
ben asla eşimin telıne bakmam cok kızarr

........
Kafam iyice karsıtı yaaa
o kadarda degıl heralde kımseye iftira atmak istemem
ama sanırım ben yanlış anladım
o an patronuyla görusuyorduu (eski patronu)
ama ben arayınca karısı actıı
........
Durum bumu acabaa
offf bulandı beynım ıyıcee

Canım sen de bizi gaza getirdin günaha soktun yaa( adam patronuyla mı karanlıkta fısıldamış yani?

Hayır o kızla alakası yok eşimin eski patronuu numara sahıbı ama neden kadın acıyorr yaaa ..karısı mı açtı acaba ama gızlı noyuu erkek adam acmazmı karısına al sen bak mı deii..bu ne saçmalık yaa kafam ıyıce karıstıı

ya eski patronun eşiyle bir şey varsa ve hat kadının kocasının üstüneyse? misal eşimin hattı da benim üstüme.
çok mu paranoya yaptım?
neden gizli saklı konuşsun ki insan eski patronuyla?

canım bak anladığım kadarıyla kocanın elle tutulur bir yanı kalmamış.....bırak artık onu ....neresinden tutsan başka yerden patlak veriyor......eğer çocuklar için biraz olsun nafaka verebilecek parası varsa delil topla o da yoksa bırak düşünme bile ....yaptıkları senin eksikliğinden değil senin ikinci bir şansın olmadığığını düşünüp ona muhtaçmış gibi davranman tüm sorunların sebebi

şimdi aklını başına toplayıp günde on yirmi sayfa da olsa kpss çalışacaksın ....az olsun ama sağlam çalış....bak bu yaz bir ablayla tanıştım.....devlet planlama teşkilatında çalışıyor ......bana neler anlattı neler kadın sektörü üzerine çalışıyorlarmış....kadın sorunları vesaire herşey dahil.....şimdi sen mor çatı ya da uçan süpürgeyi ara bakalım....onlara diyeceksin ki ...sözlü fiziksel ekonomik her anlamda şiddet görüyorum ve üzerine aldatılıyorum diyeceksin .....onlar seni çocuklarınla birlikte sığınma evine alacaklar ve bir süre misafir edecekler.....eğer eve dönmek istemezsen toki sana 1+1 ev hibe ediyormuş devlet 300 lira maaş ödüyormuş .....sana ücretsiz meslek edindirme kursları için imkan sağlıyormuş .....kadının anlattıkları bunlar iki gün önce dinledim ve formlarda bunu anlatabileceğimi söyledi .....

nerden bakarsan bakkocanın yanından ailenin yanından bin kat daha iyi.....aldatmayı geçtim çocukların sütünü almamak ne demek.....bu adama yatırım yapmayı bırak artık sermayeyi kediye yüklüyorsun ...giden senden ve çocuklarında gidiyor.....yarın mor çatı ya da uçan süpürgeyi bir ara mutlaka ..onlaarla konuş herşeyini ücretsiz halledecekler .....allah yardımcın olsun

Bak canım bence telefonu açan kız, yine o dükkandaki kız.

Telefon hattı patronun üstünedir.
Çünkü daha önce patron da bu kıza hediye falan almış demiştin.

Hatta yanlış hatırlamıyorsam patronun akrabası mıydı?

Son düzenleme:
simdi birsey desen inkar edecek yok erkek arkadasim falan diyecek,zaten patronumdu demis../burdan guvendigin birine ver numarayi kim oldugunu ogrensin esin inkar ederse numaranin kime ait oldugunu biliyorum dersin,az oncecbir arkadascteklif etmisti ver numarayi istersen hatta sen numarayi burdan versene tum kk arayim kizin agzina s......m ne b*klar yedigini biliyorum seni herkese rezil edecegiz diyelim gorsun bakalim evli erkekleri ayartmak nasil oluyormus

canım sen de bizi gaza getirdin günaha soktun yaa( adam patronuyla mı karanlıkta fısıldamış yani?

ya bende orasını anlamıyorum işteee neden patronuylaa öle konussunkı fısır fısır üstelik üzmüyorum senı desınkıı

üstelik eşim niye bana yalan söyledı sabah sanayının kapıısnı sen ac demıss
ama eskı patron buu ..neden desınkıı
onula çalımıyorr ne sanayı kapısından bahsedıyor bu adam

ya eski patronun eşiyle bir şey varsa ve hat kadının kocasının üstüneyse? misal eşimin hattı da benim üstüme.
çok mu paranoya yaptım?
neden gizli saklı konuşsun ki insan eski patronuyla?

Aynını yazacaktım ki siz yazmışsınız... eski patronun eşi kaç yaşnda?eşiniz kaç yaşında ki?

Kadınlar gözleriyle görse aldatıldığını gözlerim yalan söylüyor dermiş. İnanmak istemezlermiş. senin de o misal. emin olman lazım. git 1 hafta kadar bir yerlere eşine söyle sonra da suç üstü yap bakalım eşini izle o zaman anlarsın.

hayır hayır canım yanlıs anladınn suankı no sahıbı eşimin eski patronuu
o kızla olan müsabetı simdiki patronuu

bu isde bir is var iyice arastirmadan esine bisey demeeeee

şok şok şok herifin günahını aldın bacım.yeni doğmuş bir bebek kadar masum."üzmüyorum seni"de diyebilir diyaloğun tamamını bilmiyorsun ki.eşimin telefonuna da %80 ben bakarım o atar bir köşeye telefonla hiç arası da yoktur normal bir durum yani.hadi geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…