inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Yok o demedi "gelecekse" adlı bir üye atmıştı ortaya, yaşlı bir nine söylemiş ona da...
Muhtemelen ninenin beyi köylerinde sakin sakin çobanlık yapıyordur.

Çok önceden kk da bir konu açılmıştı, 24 yaşındaydı galiba kız,
eşi de 40 a geliyordu. Şikayetçiydi kocasının sekssizliğinden,
öyle böyle derken
kadının doğumgününde adam karısıyla birlikte olmuş. Hediye almadım diye söyleniyordun, bu da sana doğum günü hediyem olsun demiş.

Konuya obje olan ninenin beyi de kendine özel tarz oluşturmuştur
fantazilerin ucu açık ne de olsa
bu da sana çobanından fafenk olsun demiştir,
bu arada dede de az değilmiş
okan bayülgen'de go and F*** dediği için rtük ceza vermişti
ingilizcesi yoksa dedenin doğru telaffuz edememiş olabilir.
Eski toprak onlar. Güç onlarda kuvvet onlarda.

Çok üzüldüm ya. Sen Allah'a yalvar. Bende dua edeceğim senin için. Kendini hiç kötü hissetme. Benden farklı yanı ne de o kadına gitti deme. Allah yuvasına döndürsün eşini. Pişman olsun. Tövbe etsin inşaallah. Yuvasına sıkı sıkı sarılsın.

haydaaaa nur topu gibi bir terimimiz daha oldu
ispanyol bitirişi de nee
daha çobanı çözemedik sen matadorlara gittin

ha diz kırma mı demişti.ben regl günü falan deyince o sandım.bu da onun bacak versiyorun olmasın

canim iyide coban o ispanyol bölgeyi anca rüyasinda görür, gercegini görse zaten düser bayilir

aa aaaa kizlar naadar cahilsiniz ispanyolu bilmiyormusunuz

Ayy noluur biri su durumu özetlesin. Sabahdan beri okuyorum hersey karman çorban olmus sorun varmis yorumlar silinmis....Kadın kimmiş,mevzu neymiş biri bisey yazsın lutfeeeeeen

Hanımlar; seks terimleri kullanırken * yıldız işareti kullanıp yorum bitiminde de açıklaması olmalı artık.

Bileni var öğrenmek isteyeni var.

Şimdi de birde ispanyollusu çıktı.

o laaalaaa bu ne kızlar ispanyol bitirişi, bacaklar , dizler falan çok cahil hissettim valla kendimi. Onlarda ne yahu????

Ayy noluur biri su durumu özetlesin. Sabahdan beri okuyorum hersey karman çorban olmus sorun varmis yorumlar silinmis....Kadın kimmiş,mevzu neymiş biri bisey yazsın lutfeeeeeen

canım şimdi konu sahibesi eşinin telefonundaki numarayı aradı.
Telefona ispanyol matador çıktı.Sonra koca işten ayrılıp çobanlık yapmaya
karar verdi.Ondan sonra konu sahibesi obje olmayı kabul etmedi.
Ayyy kafam allak bullak oldu.Biz anlasak sana da anlatacağız canım

ay yarıldım gülmekten ya kocam da zaten neti vermedim diye küstü yattı bir de güldüğümü duyarsa obje yapar beni

kırmızılımmm bilip de anlatmıyorsan var yaaa
Çok cahil kalmışım çokkk

simdi ispanyolca seks demek , öf pöf nasil anlatsam vajinaya yapilan islemin gögüs arasina yapilmasi
ama o arkadas dizi kirmaktan bahsetmis bu yüzden acaba bu coban o islemi diz arasindami yapmis, ama coban dagda kendine nerden sexpartneri buluyor onu cözemedim :26:

ayrica franzica, yunanca, arapca olanida var, bikac ülke daha vardi ama yaslilik iste naparsin
en iyisi bir ispanyolla bir çoban dağda karşılşsın...

ben cobanla karsilasmiyayimda kim karsilasirsa karsilassin banane

Alemsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…