inanamıyorum.....hala şoktayım :(

haklisin, laf lafi acti zaten bilmiyorumda sessiz sessiz cekmis gitmis

he sen kk yi diyon, canli canli cikiyoruzu ben canli canli cikiyor diye okumusum pardon

Ay koptum canlı canlı deyince hınzır seniiiii

evet fazla saptık konudan konu sahibesi de gitti ben de kaçar..Yarın iş var kalkamıyorum sonra ..
K.K da bağımlılık yapan bir OBJE işte

Sana geçen akşam yazdım eşine bu konuyu açıkça sorma delil topla diye. İşte anlatmak istediğim tam da buydu.
Eşin telde konuşurken dayanamayıp hemen eşini sorguladın kiminle konuştuğunu sordun. O da hazırlığını planını yaptı.
İkinci sormandaysa planını uyguladı ve plan dahilinde o teli arattırdı sana. Bu kadar basit canım.
Eşinin iyi bir yalancı olduğunu bile bile açıkça sorman onun işine bile geldi.

Kocasina bile bile lades demis...bends dedim caktirmadan kocanin her halini takip et birsey varsa kendi kendini ele verir diye ama konu sahibi kocasinin gozunu acip daha dikkatli olmasini saglamis....

tamam ortada cok tuhafliklar var
peki kadin telefonu hemen kocasina neden verdi
bilmiyorum aradigi halde
adam kadinin kocasi degilmi?

bilmiyorummm ya çok evhamlı birisin ya da kocanla patronu seni büyük tufaya getiriyorlar.
sen yinede takipte kal ama sakin ol.
hemen ortalığı ayağa kaldırıyorsun adamda bir oyun kuruyor sen haksız duruma düşüyorsun.
sakin kalıp belli etmeden olayı takip etsen belki de yakalayacaktın adamı.

yaa son durum nedir biri özet geçebilir mi:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:

avrat kadar taş düşsün başına onun emi
bitanesine çok güzel bakıyoda ikincisini alacak kuş beyinli

sorun sende değil bilmiyorum
tabiki haketmedin, hiç bir kadın bunu haketmiyor
sen kendini suçlamayı bırak
o kazılmış kafalıda sorun, o dikdörtgen kafasına jeton düşmüyor işte..

Ya gece gene kanbersiz düğün olmuş :)

Ancak geceki yazışmalardan öğrendiğin kadarıyla ben aldatılmaya mahkum bir kadınım.

Çocuk isteği öncesi Everest seviyesinde olan libido, çocuk isteği (zorlu tedavi süreci) ve çocukla birlikte Mariana çukuru seviyesine indi. Ölene kadar sana cinsellik yok deseler zil takıp oynarım :)
Bari kocamın cebine prezervatif falan koyayımda bana hastalık getirmesin.

Son düzenleme:

haa şu dudaklarını büzerek konuşanlardan en gıcık olduğum kız tipi

hakkaten gelişmeleri biri özet geçse geriye dönük okudum ama bişi anlamadım muhabbet tuhaflaşmış

bence o kıza bu hattı senin kocanın eski patronu almıştı o yüzden onun ismi çıktı kayıtlardan

benim hattımdada kayınımın adı çıkıyor

Son düzenleme:

bu arada aklıma başka birşey geldi
eşin senin huylandığını görünce aradığı numarayı sildi ve hemen eski patronunun numarasına tıkladı, çaldırmaya bile fırsat olmadan hemen kapattıki sırf arananlarda onun no su çıksın diye
aptalmı o kadar o, hem konuşacak, hem sen huylanacan hemde ordan o görüştüğü numarayı silmicek

daha önce özet geçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…