- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
İnsanların kararları şartlarına göre değişir ve kimse kimsenin bir an bile o kararının nedenini anlayamaz, empati kuramaz.
Şartlar aynı değil, olsa bile kişiler aynı değil, aile aynı değil, yaşanmışlıklar aynı değil, değil de değil, bu yüzden anlayamazsak bile anlayamadıklarımız için karşımızdakini kırmamak lazım..
Herkes rest çekmek, yeniden doğrulmak, küllerinden doğmak ister cesurca, olmayınca olmuyor. Uzaktan ahkam kesmek kolay.
.....
Katılıyorum..
Ama kişi kendini en iyi bilendir..
Eğer devamını getiremeyeceksek bu gibi çıkışlar yaptıktan sonra oturmaktansa, etliye sütlüye karışmadan arkaya yaslanıp çiçek olup oturmak gerek..
haklısın
ona neden boşanmıyorsun diyen yok sadece biraz kendi değerini de bilsin
sayfalarca kocam şöyle böyle bilmem ne sonra bi cümleyle kocamın günahını almışım
o zaman insan çileden çıkıyor madem bi lafına inanacak kadar çok seviyorsun kocanı gözlerin kör
o zaman hiç kurcalamayacaksın teli kim aramış kim yapmış nerede ne yapıyor
ha kanıt istiyorsada bekleyecek birden açık verirse kandırılması da bu kadar kolay oluyor işte
çaresiz biliyoruz ama bi çözüm yok geliyor sinirini burada atıyor akıl vermeye çalışıyoruz birisini uygulasa bari o da yok
kendi bildiğini okuyor yine kendi üzülüyor
sonra ben konumu kapatmak istiyorum vaktinizi almayım
olan o çocuklara oluyor başka kimseye değil
Bilmiyorum, yaşadıklarıyla fazlasıyla yıpranmış. Neredeyse çocukken evlendirilmiş hemde hiç istemediği halde. Evlenmeden önceki hayatıda zaten çok iç açıcı değilmiş.
Daha sonra yaşadıklarıyla iyice sindirmiş yüreğini. Düşünsenize, eşiyle birlikte yaptığı bir alışveriş bile onu günlerce mutlu etmeye yetmiş.
Dolayısyla zamanla kurtulmaya çalışsada, yaşadıklarını o an kaldıramıyorsa da, şartlarını değerlendirdiğinde inanmak zorunda olduğu için inanıyor.
Çoğu zamanda eşine olan güvensizliklerden dolayı en ufak bir durum bile ona haksızlık yapıldığını düşüncesini uyandırıyor ve çok üzülüyor, sığınacak bir yer arıyor.Sular durulduğunda ise yüreğinin kabarıklığını bir sonraki zamana erteliyor.
Yani sonunu düşünmeden ayaklandırıyor kendisini. Nasıl olsa susup oturacağım, inanacağım diye hareket etmemezlik yapamaz ki insan hele çok doluysa.
Bilmiyorum gibi yüzlerce insanlar var. Saf, iyi niyetli, yaşadıklarıyla yoğrulan, yaşanmışlıklarıyla ezilen..
Bana öyle geliyor ki...
Akşam eşin güler yüzle gelecek.Sana hediye filan getirecek.
Aramanın basit bir açıklaması olacak.Arkadaşımın eşi,kuzeni vs...
Bu kadar büyütülen konu,püf diye kapanacak.
Daha önce de oldu.
Sanki sıkılıp olay arıyorsun.
Boş yere ortalığı velveleye veriyorsun diye düşünüyorum.
kimsenin inanmadığını düşünmüyorum.Sana inanılmasa da bu tür olaylar başına
gelenler yok mu..dolu hepimizin çevresinde.Belki de bizler de onlardan biriyiz.
Sadece eşin o kadar tutarsız ve senaryo şeyler yapmış ki bir çıkıp dışardan resmin
bütününe bakabilsen sen de durumun komikliğini,koca koca adamların kendilerini aklamak için
yaptığı numaraların farkına varabilirsin..
Aslında sen inanıyorsan,inanmak istiyorsan tamamen kendi tercihin olur.
Ama unutma her tercih bir vazgeçiştir.Bir de rica edicem eşimin patronuna rezil oldum falan diye yeme kendini.Üste çık biraz rezil falan olmadın korkma.
Son bir şey daha,aklıma çok takıldı o numara aslında eşinin eski patronuna ait çıkmamışmıydı.Şimdi aradığınız eski patron mu yeni patron mu????[/QUO
Üstteki mesaj da benim bilmiyoruma yazdığım cevaplardan biri..
Ben de hala aynı fikirdeyim
olayın bu yönü de var ama hayat bu çabalamadan hiç bişey olmaz daha 24 yaşında hayatın başında
bi yerden başlası gerekiyor ama kocasından ama babasından
adam çalışmıcam diyor tepki veren yok
bi ay ne yapacak bu insanlar
şimdi çıkmam gerekti kusura bakmayın
kadın patronun eski metresiydi ve kamille öle tanıştılar (kamil patronun kaçamaklarından haberdar)
adam ona hat almıştı
kadın zaten hayat kadınıydı belkide ve pez.....gi vardı
sonra patronçuktan ayrıldılar hemen kamil girdi devreye, patron kullandı ben niye kullanmiyim dedi ve kadını ayarladı. bilmiyorum öğrenince numarayı kadında bilmiyorumla pezoyu konuşturdu, yada bi kankisini (kamilin kankiside olabilir - kamil göndermiştir git kezbanın yanında ol bilmiyorumla konuşturacam)
bu arada bu olay patronun kulağına gitti, ayrılmış olabiliriz ama sen benim tavuğuma nasıl kış dersin dedi ve kamilin poposuna tekmeyi bastı
Bilmiyorumm nasılsın toparlandın mı biraz?
iyiyim canım tesekkur ederım nasıl olsun ıstee...
aynı tass aynı hamam.....
..........
hayat öyle bir öğretmendir ki ders vermeden yazılı yaparr...
bende 0 (sıfır) aldım oturdum yerıme
..........
..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?