inanamıyorum.....hala şoktayım :(

haklısın

ona neden boşanmıyorsun diyen yok sadece biraz kendi değerini de bilsin

sayfalarca kocam şöyle böyle bilmem ne sonra bi cümleyle kocamın günahını almışım

o zaman insan çileden çıkıyor madem bi lafına inanacak kadar çok seviyorsun kocanı gözlerin kör

o zaman hiç kurcalamayacaksın teli kim aramış kim yapmış nerede ne yapıyor

ha kanıt istiyorsada bekleyecek birden açık verirse kandırılması da bu kadar kolay oluyor işte

çaresiz biliyoruz ama bi çözüm yok geliyor sinirini burada atıyor akıl vermeye çalışıyoruz birisini uygulasa bari o da yok

kendi bildiğini okuyor yine kendi üzülüyor

sonra ben konumu kapatmak istiyorum vaktinizi almayım

olan o çocuklara oluyor başka kimseye değil

canım vadofone turkcell falan onların internetteki sayfasına gir görüşme detaylarını öğrenebiliyorsun ancak bunun için hangi şifre gerekli ise iice onu öğren akşam çaktırmadan alırsın telden yarı da bak kimle kaç dk konuşmuş kimle msjlaşmış hepsini öğrenirsin hem de hukuken bile kanıt

iyi tamam herkes akıl vermiş ama konu sahibi akıl istemiyorki hatta aldatıp aldatmadığını öğrenmek bile istemiyor bence....
canı sıkılıyor konu açıyor sonra sıkılıyor konudan kapatmak istiyor...
bence de BİLMİYOR.....

oku oku bitmedi ne konuymuş bee

hala ne olduğu belli olmayan bir tel. görüşmesi ve bana göre fırıldak bi adam hemde ne fırıldak bişeyler çevirdiği kesin

neyse ben doğurmadan çözümlenir inş. bu konu

Bilmiyorum, yaşadıklarıyla fazlasıyla yıpranmış. Neredeyse çocukken evlendirilmiş hemde hiç istemediği halde. Evlenmeden önceki hayatıda zaten çok iç açıcı değilmiş.
Daha sonra yaşadıklarıyla iyice sindirmiş yüreğini. Düşünsenize, eşiyle birlikte yaptığı bir alışveriş bile onu günlerce mutlu etmeye yetmiş.

Dolayısyla zamanla kurtulmaya çalışsada, yaşadıklarını o an kaldıramıyorsa da, şartlarını değerlendirdiğinde inanmak zorunda olduğu için inanıyor.

Çoğu zamanda eşine olan güvensizliklerden dolayı en ufak bir durum bile ona haksızlık yapıldığını düşüncesini uyandırıyor ve çok üzülüyor, sığınacak bir yer arıyor.Sular durulduğunda ise yüreğinin kabarıklığını bir sonraki zamana erteliyor.

Yani sonunu düşünmeden ayaklandırıyor kendisini. Nasıl olsa susup oturacağım, inanacağım diye hareket etmemezlik yapamaz ki insan hele çok doluysa.

Bilmiyorum gibi yüzlerce insanlar var. Saf, iyi niyetli, yaşadıklarıyla yoğrulan, yaşanmışlıklarıyla ezilen..

Çok enteresan yani bazı arkadaşlar konu ilk açıldığından bu yana
bilmiyorumla dalga geçildiğini falan düşünüyor heralde.İlk günden bu yana herkes
kendince fikir üretmeye çalıştı,kimse de aman bu yalandır sana inanmıyoruz demedi konu açılınca.
Sadece ilerledikçe mevzu aklımızın almayacağı boyutlara ulaştı.Ki olay oraya gitmesin diye de defalarca burda herkes
sakin olması için,delillerin toplanmasını beklemesi için uyardı.
Bilmiyoruma da hak veriyorum.İnsan bilip de susamıyor.Çelik gibi sinirleri olması lazım,politik olması lazım lazım da lazım.
Ama öyle kadınlar zaten bu durumlara hiç düşmüyor.Bilmiyorum gibi iyiniyetli herşey ağzında olan,kalbinde kin tutamayan kadınlar
rol de yapamıyor.(kin tutamadığını kendi söyledi)
E konu da bir ara arapsaçına dönünce ve bilmiyorumun bile kafası karışınca ki gecenin ilerleyen saatlerinde elektraya arkadaş saolsun
cinsellikten yana derdiniz var belki falan diyince de aklı zaten dumur olmuş K.k kızları olarak konu sahibini hedef almayan hatta
onun da geyik tabir ettiğimiz yazışmaların içinde olduğu neşeli sohbet yaptık.
Dostlarımızla da öyle değilmiyizdir.Önce ciddid ciddi dertleşir,bir ara tozuturuz.Olura olmadığa gülmeye başlarız.Ay iyice sinirlerimiz bozuldu falan deriz..,
Yani ne var bunda hemen bir kaç kişi ahkam kesmiş yok konu nerelere gitmiş falan diye..İyi olmuş biraz gülmüştür dün akşam kadıncağız..

olayın bu yönü de var ama hayat bu çabalamadan hiç bişey olmaz daha 24 yaşında hayatın başında

bi yerden başlası gerekiyor ama kocasından ama babasından

adam çalışmıcam diyor tepki veren yok

bi ay ne yapacak bu insanlar

şimdi çıkmam gerekti kusura bakmayın

Taa 32. sayfada,konuya ilk yazdığım yorumum....

Ve aramanın basit bir açıklaması oldu.

Ve konu püf diye kapandı.

Hediyeyi tutturamamışım o ayrı.

Yalan söylüyorsun dememiştim.Olay arıyorsun,boş yere ortalığı velveleye veriyorsun demiştim.

Hala aynı fikirdeyim.

Öyle canım.Biryerden başlaması gerek.Bu olay için değil,bir sonraki olay için değil belki ama 5 yıl sonrası için çabalaması gerek.Şuan eli kolu bağlı olabilir ama ilerde olmaması için birşeyler yapmalı.KPSS yi kazanamazsa çalışmanın yollarını aramalı,çalışamıyorsa açıköğretime girip üniversite bitirmeli,artık kendi için çabalamalı.Kendini değerli hissetmesi için enazından bunlardan birini yapması şart.Yapacak birşey yok deyip bir kenara çekilmek zaten bütün hayatını böyle,belki dahada kötü geçirebileceğini kabul etmektir.

baştan beri tahmin ettiğim olayı iyi dile getirmişsin bence de olay bu şekilde olabilir bi farkla kadın gerçekten patronun eşinin karısı olabilir ama kadının çıkarları vardır konu sahibinin şüpheleri başlayınca da ilişiği kesmiştir patrona işten attırmasını istemiştir... yani sorun dönüp dolaşıp bilmiyorumun kocasında çıkıyor sağlam insan olsaymış bu durumlar yaşanmazmış.. aslında en baştan beri hatalı başlamış bi evlilik aynı yatakta yatmamalar kocanın eşiyle ilgilenmemesi kadın ne kadar iyi niyetli de olsa acabalarla sürdürmeye çalıştığı evlilik en sonunda tıkanmış.. belki de kocası masum (ki anlatılana göre olasılığı çok düşük) ortada olay yok paranoya yapılmış ama ne olursa olsun istemeden yapılan evlilik son bulmuş benim görüşüm bu.. Allah yardımcınız olsun 'bilmiyorumm'

popüler konuya ben de bir yorum yazayım =)

konunun biraz başını, ortalarını ve sonunu okudum. okurken aklıma geçen defterime not aldığım bir evlilik psikoterapistinin sözleri geldi. konuyu açan arkadaşını durumu için açıklayıcı olacağını düşündüğümden yazmak istedim. çoğu kadının evliliklerde girdiği bir ruh hali aslında bu:

''...Kadın sıklıkla çaresizlik korkusu ve bir başına kalma korkusu ile ilişkiyi bitiremez. bağımlılığın ortasında biriken öfke, dolaylı tahriklerle, suçlamalarla ve duygusal iniş çıkışlarla dışa vurulur. Kocasıyla ilişkisi çocuksu tutunma ile dönemsel nefret patlamaları arasında gidip gelecektir. bağımlılıkla öfke aynı ölçüde ve tehlikeli bir dengeye ulaşınca ilişkide bir kriz tırmanma politikası gelişecektir.''

fazlasıyla net ve açık sözler bence. konu sahibinin durumunu da net bir şekilde anlatıyor. ha ilerisi ne olur? bunu bilemeyiz. fakat bu şekilde devam eden bir ilişkinin uzun süre sağlıklı bir şekilde devam edeceğini sanmıyorum. etse bile tarafların ruh sağlığı pek iyi olmayacaktır göründüğü kadarıyla...

Allah huzurlu evlilik nasip etsin herşeye rağmen...

iyiyim canım tesekkur ederım nasıl olsun ıstee...
aynı tass aynı hamam.....

..........

hayat öyle bir öğretmendir ki ders vermeden yazılı yaparr...

bende 0 (sıfır) aldım oturdum yerıme

Hayat kötü değilde hayatı kötü yapan insanlar.Malum iyiler kadar kötülerde çok.Herşeyi görüp yaşıyoruz işte yaşamadan anlayamıyoruz bazı şeyleri.Allah kötülüklerle karşılaştırmasın.Eşiniz içinde Allah akıl versin yani bizler nedesek ne yazsak boş.Siz o anı yaşadınız gördünüz yaşayan bilir derler ya.Sadece kalbinizle yada mantığınızla hareket etmeyin ortak nokta bulup öyle hareket edin.Allah yardımcınız olsun gün doğmadan neler doğar.Herkezin farklı bir imtihanı var.Sınav dünyasındayız ve umarım haketmeyen herkez bu sınavlardan geçer

iyiyim canım tesekkur ederım nasıl olsun ıstee...
aynı tass aynı hamam.....

..........

hayat öyle bir öğretmendir ki ders vermeden yazılı yaparr...

bende 0 (sıfır) aldım oturdum yerıme

hayat çok güzel ders verir bazen yaşayarak bazen okuyarak bazen dinleyerek ama biz ders almamışsak verdiği şeyleri götürür...... öğrenebildiğin kadar öğreneceksin yaşayacaksın güzel şeyleri yoksa amaç not değil

Daha dur bakalım canım çok gençsin. Biliyormusun insanlar hayatlarının bir döneminde mutlaka sıkıntı yaşarlarmış. Gençlikte yada yaşlılıkta, kimi sağlıktan kimi aileden kimide kocadan... böyle uzar gider.
Senin sınavın çok çetin biliyoruumm ...
Ama eminim sende aydınlığa çıkacaksın elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…