inanamıyorum.....hala şoktayım :(

valla canım benim bu konuya çok girmek istemedim çünkü valla tahmin ettim sonunun böyle olacağını...
sürekli sorun çıkan bi hayatın var gerçekten...
ilk konunda kocanın küçük kızlarla olan muhabbeti....
sonra kuzeninin sana aşık olması...(bu konu senin diye hatırlıyorum yanılıyo olabilirim..)
şimdide bu...
konuyu açıp nickini görünce tamam dedim yani...
kırmak üzmek istemem seni ama neyine şok oldun sen bu adamın belli zaten gözü dışarda...
kimse arkanda değil anladık...
kocan sorumsuz seni ve çocuklarını maddi manevi mağdur ediyo...
git sığınma evine....
o kadar çokki yardım alabileceğin yerler...
elinde internet var araştır işte...
allah yardım etsin eşin allahından bulsun tamamda sanada kızıyorum valla...

bence sen bu adamdan kurtulmaya bak zorlama artık mutsuz olmaktan başka birşey gelmiyor elinden

olsun ben kimseden özür beklemiyorum.. Herkes düşüncelerinde özgürdür fakat benı yaralayan tek seyy...

Konuma inanılmaması..işte orda sankı ağlamak gelıyor içimdenn...

Kendımı herkes gıbı sanıyorum ..sankı herkes benım gıbı yasıyor zannedıyorum bunlar neye ınnamıyor acaba ben cıdden nasıl bır hayat yasıyorum aslında dıyıp dönup bakıoyurm kendımee...bazen kendıme şaşıyorum nasıl sabretmışım halada edıyorum...ama bır yandan da dusunuyorum

benden aşağıdakılerii

oturup şükredıyorum rabbımee binlerce kezz...
çunku bana layık görmus ve ıkı evlat nasıp etmıs dunyalar benı şimdii daha ne ısterım ...

Ha bendne yukarılara bakıyorum ama durrr!! Dıyorum kendımeee

önce senden aşağıdakılere bak şükretmeyi bil zaten yukarılarda gözün olmaz diyorum ...

Bilmiyorummmm.. Konu çorbaya döndü..

Herkesin yapısı farklı tabi..

Mesela bana göre karanlık oda da fısıltı ile cep telefonu görüşmesi ' seni üzmek istemiyorum ' demesi bile başlı başına bi olay mesela..

Çünkü mantık yürütürüm.. Kim neden karanlık bi odaya geçip patronu ile konuşur ki ? Hemde neden fısıltı ile ? diye..

Ama sana göre öyle değil demek ki.. Ne diyeyim inşallah inanmak istediğin gibidir herşey..

Allah'a emanet ol

nerden anlıyoruzzzz....en basitinden şurdan anlarsın bizde elemen çalıştırıyoruz.bir patron elemanına üzme beni sabah dükkanı aç demezz.dükkan açılacaksa patron arar sabah şu saate dükkanı açın der okadarsonra zırt pırt karısının telefonundan arattırmaz...arattırmaz arattırmaaaaz

olabilir :26::44:
işte dayanamadım ..öylece oturup bekleyemedım

iste bidaha böyle süpheye düsünce kafana agrilar girecek kadar sok olma, sakin ol gözlemle zaten diyorsun ya ne hali varsa görsün iste ozamanda öyle düsünerek kendini frenle . cünki niye? cünki senin kocan böyle durumlarda acayip kiviriyor bin türlü hikayeler uydurabiliyor seni bi sekilde ikna ediyor. sen kocana elinde kesin deliller olmadan aldatmanin asini dahi demicen.ve ayricada eger öyle birsey varsa zaten o senin önüne cikar.
cekirgeleri düsün bir sicriyorlar iki sicriyorlar sonunda noluyo hoppp kafeste
öyle zamanlarda kendini oyalicak baska seylere odaklan cocuklarinla ilgilen ama gözün kocanin üstünde olsun.
belki senin icin delil toplamak zor olucak cünki disari cikman yasak ama dedimya önüne gelir bisekilde

kendince sende haklisin
hayat acimasiz bir yerlerde iflaz ediyor insan psikolojisi
boylesi bir yaraticilik hangi behbat anilarinin eseri bilmiyorum ama
uzuldum senin icin: gecmis olsun ))

canim söylede olmus olabilir, bilmiyorumun kocasi, iftardan sonra yatak odasina gitti uzandi karanlikta uyumak istedi,, o ara telefon caldi buda uyku sersemiyle hafif sesle lambayi acmadan konustu. tabi üzmek istemiyorum kelimesi banada mantikli gelmedi. ama suda varki, sabah erkenden gidip dükkani acmasini isteyen patronu degil, patronun kardesininde dükkani var ve kendi dükkani icin rica etmis . ben öyle anladim yanlis anlamadiysam :26::44:
şimdilik benim aklıma bu geldi

tabi bu bir senaryodur ve gerçeklerle hiç bir ilgisi olmayabilir......... inşallah. ama sanmıyorum
evet olmayabilirde olabilirde :44::26:

Benim aklıma gelen ilk senaryoda buna benziyordu.Aslında birsürü senaryoda yazılabilir ama önemli değil artık.

Bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun canım,umarım herşey dilediğin gibi olur.Ama gözünü dört aç.

kendince sende haklisin
hayat acimasiz bir yerlerde iflaz ediyor insan psikolojisi
boylesi bir yaraticilik hangi behbat anilarinin eseri bilmiyorum ama
uzuldum senin icin: gecmis olsun ))

yaratıcılık olmasaydı şu anda hala taş devrinde yaşardık o ayrı
bu arada konu dışısın farkındamısın?
dua et report etmiyorum seni. kibar takılıyorum bu aralar

Son düzenleme:

ne kadar güzel gözlemlemişsiniz. kadının içi yanarken ister istemez daha hassas olunur bu durumdayken. kelimeleri özenle seçip yaklaşmak gerekir. ben bilmiyoruma sonuna kadar inanıyorum,onun içinde dua ediyorum,dün teravihte dua ettim kardeşim senin için,Rabbim kalbini ferahlatsın inşallah.

Ben sana inanıyorum da ve anlıyorum da, ama seni bu hallere düşüren ananı, babanı, kayınpederin bile olsa amcanı, eşin bile olsa amcaoğlunu (akraba olduğunuzu yeni öğrendim) hiç anlamıyorum.

Kızlar belki biliyor ama ben bilmiyorum eşin kaç yaşında ?

Son düzenleme:

ikimizde 24 yaşındayızz 4 yıllık evlıyız ve babam benı 17 yasımda nısanladı lise bıter bıtmezz..3 yıl nışanlı kaldım 20 de evlendım..

O 3 yıl zarfındaa cok ama cok yalvarıp ağladım istemıyorum baba dıye ama malesef benım açımdan hıç bakmadı olaya..

ben de kendi adıma sana inanıyorum konunun fake olma
iktimali hiç gelmedi aklıma çok zor canım işin eşin aldatmasa
bile bir haltlar karıştırdığı ortada bundan sonra daha çok dikkatli
ol bir açığını yakala o zaman elinde kanıt olursa kimse sana bi şey
diyemez sende k,,,,,,,,, na tekmeyi vurur evlatlarınla yeni
bir hayata başlarsın allah yardımcın olsun çok üzgünüm sizin için

Son düzenleme:

Ne bileyim başkası olsa belki ama söz konusu bilmiyorummm un eşi.. Eşine ( bir bayana yani ) bile oldukça kaba davranan birinin , patron veya patronun kardeşi her kimse artık.. Bir erkekle konuşurken ' seni üzmek istemem ' gibi kibar bir cümle kurması bana çok tuhaf geldi açıkçası..

Yanlış hatırlamıyorsam 24 yaşındaydı. Eski konularından birinde söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…