- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
dun bende soyledim sen derdini yazip destek ariyorsun ama "bazilari"dizi film takip eder gibi konunu takip ediyorlar, ki dun gece konun nerelere geldigi belli, ama bilmiyorum bu konuda bile kendini suclu hissedip(herzaman oldugu gibi) ozur diliyor peki bilmiyorummmu uzup kiranlarin kaci ozur diledi
yahu allah icin cevap verin
kocan seni aldatti diyenler nerden anladiniz aldattigini????????
kadin cikti tele e kadin kocasina vermedimi? kocasi demedimi "kocana guvenmiyorsan ben ne yapim" diye
bunu soyleyen adam kadinin kocasi degilmiydi
farzedelimki tezgah
adam kimdi o zaman? offf konu kapanmadan lutfen biriniz yazsin artik
kocan seni adlatiyo diye bir suru atip tuttunuz dunku sayfalar silinmeseydi keske cogu kisi kendine yakisan yorumlar yapti ustelik kendisine bakmadan
kadın patronun eski metresiydi ve kamille öle tanıştılar (kamil patronun kaçamaklarından haberdar)
adam ona hat almıştı
kadın zaten hayat kadınıydı belkide ve pez.....gi vardı
sonra patronçuktan ayrıldılar hemen kamil girdi devreye, patron kullandı ben niye kullanmiyim dedi ve kadını ayarladı. bilmiyorum öğrenince numarayı kadında bilmiyorumla pezoyu konuşturdu, yada bi kankisini (kamilin kankiside olabilir - kamil göndermiştir git kezbanın yanında ol bilmiyorumla konuşturacam)
bu arada bu olay patronun kulağına gitti, ayrılmış olabiliriz ama sen benim tavuğuma nasıl kış dersin dedi ve kamilin poposuna tekmeyi bastı
işte dayanamadım ..öylece oturup bekleyemedım
olabilir :26::44:
kadın patronun eski metresiydi ve kamille öle tanıştılar (kamil patronun kaçamaklarından haberdar)
adam ona hat almıştı
sonra patronçuktan ayrıldılar hemen kamil girdi devreye, patron kullandı ben niye kullanmiyim dedi ve kadını ayarladı. bilmiyorum öğrenince numarayı kadında bilmiyorumla pezoyu konuşturdu, yada bi kankisini (kamilin kankiside olabilir - kamil göndermiştir git kezbanın yanında ol bilmiyorumla konuşturacam)
bu arada bu olay patronun kulağına gitti, ayrılmış olabiliriz ama sen benim tavuğuma nasıl kış dersin dedi ve kamilin poposuna tekmeyi bastı
canim söylede olmus olabilir, bilmiyorumun kocasi, iftardan sonra yatak odasina gitti uzandi karanlikta uyumak istedi,, o ara telefon caldi buda uyku sersemiyle hafif sesle lambayi acmadan konustu. tabi üzmek istemiyorum kelimesi banada mantikli gelmedi. ama suda varki, sabah erkenden gidip dükkani acmasini isteyen patronu degil, patronun kardesininde dükkani var ve kendi dükkani icin rica etmis . ben öyle anladim yanlis anlamadiysam :26::44:Bilmiyorummmm.. Konu çorbaya döndü..
Herkesin yapısı farklı tabi..
Mesela bana göre karanlık oda da fısıltı ile cep telefonu görüşmesi ' seni üzmek istemiyorum ' demesi bile başlı başına bi olay mesela..
Çünkü mantık yürütürüm.. Kim neden karanlık bi odaya geçip patronu ile konuşur ki ? Hemde neden fısıltı ile ? diye..
Ama sana göre öyle değil demek ki.. Ne diyeyim inşallah inanmak istediğin gibidir herşey..
Allah'a emanet ol
evet olmayabilirde olabilirdeşimdilik benim aklıma bu geldi
tabi bu bir senaryodur ve gerçeklerle hiç bir ilgisi olmayabilir......... inşallah. ama sanmıyorum
adam ona hat almıştı
kendince sende haklisin
hayat acimasiz bir yerlerde iflaz ediyor insan psikolojisi
boylesi bir yaraticilik hangi behbat anilarinin eseri bilmiyorum ama
uzuldum senin icin: gecmis olsun ))
konu sahibi gelmedigi zaman: gelmedi ask tazeliyordur diye dalga gecmeler
duygu somurusu yapiyor demeler ('ki bizden sadece destek istedi: PAYLASTI baska bir talebi olmadi)
geldigi zaman uzun ve duzgun yazdigi zaman cok online oluyor demeler
gurur kirici yorumlar degilmiydi? bumu paylasim?
sitenin amaci bumuydu?
sirf caresizlikleri var diye kucuk dusuruldu
ustune ustluk geyik yapildi topikte yok ispanyol cobani bilmem ne
yakisan buysa yakisani yapti cogunuz
ama bu kadarda desarj olunmaz yaraya tuz basarak
ben sana inanıyorum da ve anlıyorum da, ama seni bu hallere düşüren ananı, babanı, kayınpederin bile olsa amcanı, eşin bile olsa amcaoğlunu (akraba olduğunuzu yeni öğrendim) hiç anlamıyorum.
Kızlar belki biliyor ama ben bilmiyorum eşin kaç yaşında ?
bilmiyorum neden diğer konuları sildin bu ceza sebebi
bilmiyorum neden diğer konuları sildin bu ceza sebebi
canim söylede olmus olabilir, bilmiyorumun kocasi, iftardan sonra yatak odasina gitti uzandi karanlikta uyumak istedi,, o ara telefon caldi buda uyku sersemiyle hafif sesle lambayi acmadan konustu. tabi üzmek istemiyorum kelimesi banada mantikli gelmedi. ama suda varki, sabah erkenden gidip dükkani acmasini isteyen patronu degil, patronun kardesininde dükkani var ve kendi dükkani icin rica etmis . ben öyle anladim yanlis anlamadiysam :26::44:
Ben sana inanıyorum da ve anlıyorum da, ama seni bu hallere düşüren ananı, babanı, kayınpederin bile olsa amcanı, eşin bile olsa amcaoğlunu (akraba olduğunuzu yeni öğrendim) hiç anlamıyorum.
Kızlar belki biliyor ama ben bilmiyorum eşin kaç yaşında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?