- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ikimizde 24 yaşındayızz 4 yıllık evlıyız ve babam benı 17 yasımda nısanladı lise bıter bıtmezz..3 yıl nışanlı kaldım 20 de evlendım..
O 3 yıl zarfındaa cok ama cok yalvarıp ağladım istemıyorum baba dıye ama malesef benım açımdan hıç bakmadı olaya..
Ne bileyim başkası olsa belki ama söz konusu bilmiyorummm un eşi.. Eşine ( bir bayana yani ) bile oldukça kaba davranan birinin , patron veya patronun kardeşi her kimse artık.. Bir erkekle konuşurken ' seni üzmek istemem ' gibi kibar bir cümle kurması bana çok tuhaf geldi açıkçası..
evet o cümle cok süpheli bir cümle, zaten bilmiyorum o cümleyi duyunca cildirdi
tam olarak, seni üzmek istemiyorum, nolur anla beni demisti, demi bilmiyorum bacim ?
Bide kocasinin adi cikmis ona inmez dokuza
tam olarak, seni üzmek istemiyorum, nolur anla beni demisti, demi bilmiyorum bacim ?
bide kocasinin adi cikmis ona inmez dokuza
evet canım o söz benı çıldrıttı zaten ipler koptu bende bu arada ceza yıyınce ne oluyor kılzar bılen varmı konularımı sılmıstım bır kacını ama ceza sebebıymıss
tüh be...kaçırdım desene
şimdi ben çatlamazmıyım
bide kocasinin adi cikmis ona inmez dokuza
evet canım o söz benı çıldrıttı zaten ipler koptu bende bu arada ceza yıyınce ne oluyor kılzar bılen varmı konularımı sılmıstım bır kacını ama ceza sebebıymıss
Üzülme ben görmüştüm
Sana da anlatabilirim
Aslında birçok şey patlak vermiş desek daha doğru.. Adı on bire de çıksa yeridir ama neyse..
Çok fazla yorum yapmaya gerek kalmadı artık..
Bir işin devamını getiremeyeceksek ben çiçek olup arkaya yaslanılmasından yanayım.. Ortaya çıkarıp çıkarıp en sonunda ne de olsa arkamda kimse yok deyip komik izahlara inanmış gibi yaparak geri oturmaktan daha iyidir..
Umarım hakkında hayırlısı olur..
Üzülme ben görmüştüm
Sana da anlatabilirim
Aslında birçok şey patlak vermiş desek daha doğru.. Adı on bire de çıksa yeridir ama neyse..
Çok fazla yorum yapmaya gerek kalmadı artık..
Bir işin devamını getiremeyeceksek ben çiçek olup arkaya yaslanılmasından yanayım.. Ortaya çıkarıp çıkarıp en sonunda ne de olsa arkamda kimse yok deyip komik izahlara inanmış gibi yaparak geri oturmaktan daha iyidir..
Umarım hakkında hayırlısı olur..
özelden anlat bana
hadi bekliyorum canım
İnsanların kararları şartlarına göre değişir ve kimse kimsenin bir an bile o kararının nedenini anlayamaz, empati kuramaz.
Şartlar aynı değil, olsa bile kişiler aynı değil, aile aynı değil, yaşanmışlıklar aynı değil, değil de değil, bu yüzden anlayamazsak bile anlayamadıklarımız için karşımızdakini kırmamak lazım..
Herkes rest çekmek, yeniden doğrulmak, küllerinden doğmak ister cesurca, olmayınca olmuyor. Uzaktan ahkam kesmek kolay.
.....
Özelde 10 dk. mola var
Şimdik şöyle anlatayım.. Gizlimiz saklımız olmasın hem..
Bilmiyorummmm beyaz tenli saçını kızıla boyamış bir bayan.. 2 doğuma rağmen kilosu da iyiydi..
Sonracıma çocuklar çok tatlıydı..
Nasıl sıfatlandıracağımı bilemedim sinir olduğumdan kendisine.. Neyse işte.. Bilmiyorummmm un eşi lan şahsiyet uzun boylu , zayıf , renkli gözlü bir tipti.. Takım elbiseyle poz vermiş Kadir İnanır bakışı atmaya çalışmıştı..
ne alakası var tatlım ya.bunu kendin için yapacaksın en başta kadınlığını yaşayacaksın.mesela benim eşim azıcık göbeği çıksa hemen sporu çoğaltır,kendine çok dikkat eder ,"sonra beni beğenmezsin de neme lazım" der.ben "yok ya erkekde az göbek olacak" derim "heee k..çıma tekmeyi vurcan de mi" der.bazen çok yorgun olsa da performansın düşük olacağını bilse de yaşamaya çalışır ben istiyorum diye.aldatırım diye değil ama beni mutlu etmek için,ha bana yetemeyeceğii düşündüğü noktada da "ya aldatırsa"der yeni.ama benim ahlakıma sığmaz o ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?