inanamıyorum.....hala şoktayım :(

öncelikle hayır demediğine göre akrabalık ilişkisini doğru anladım. O zaman şükredeceğin bir konu evlatlarının sağlıklı olması, geri herşey düzelir inşallah. ailenle aynı apartmandasın herhalde.

Kocan , amcası yani kayınpederiyle aynı apartmanda oturduğuna göre sana şiddet uygulayamaz değil mi ? Kendini hırpalama eve para getirmezse git babanlara karnımızı doyurmaya geldik de, yap bir liste ver babana çocuklar aç de.

Az at sorumluluğu babana, sırf akraba diye basiretsizin birene evlat vermek ne demek, az hissetsin. Kayga anında daha çok bağır, ağla parala kendi. Birileri duysun seni. Başka türlü duyacakları yok.

evet o cümle cok süpheli bir cümle, zaten bilmiyorum o cümleyi duyunca cildirdi
tam olarak, seni üzmek istemiyorum, nolur anla beni demisti, demi bilmiyorum bacim ?
bide kocasinin adi cikmis ona inmez dokuza

tam olarak, seni üzmek istemiyorum, nolur anla beni demisti, demi bilmiyorum bacim ?
Bide kocasinin adi cikmis ona inmez dokuza

evet canım o söz benı çıldrıttı zaten ipler koptu bende bu arada ceza yıyınce ne oluyor kılzar bılen varmı konularımı sılmıstım bır kacını ama ceza sebebıymıss

inmesine inerde bi ışık görmek lazım

bunun ise tam tersi gün geçtikçe çoğalıyor

gizli girmesine rağmen sık online olmasının şaşılacak bir şey olmadığını yazmıştım zaten. bkz: ben:))

inşallah en kısa zamanda çözersin işi. akrabaların varmış aynı apartmanda. inşallah "erkektir, elinin kiri, düzelir" gibi bir mantıkla yaklaşmaz da sana destek olurlar

gizli girmesine rağmen sık online olmasının şaşılacak bir şey olmadığını yazmıştım zaten. bkz: ben:))

inşallah en kısa zamanda çözersin işi. akrabaların varmış aynı apartmanda. inşallah "erkektir, elinin kiri, düzelir" gibi bir mantıkla yaklaşmaz da sana destek olurlar

evet canım o söz benı çıldrıttı zaten ipler koptu bende bu arada ceza yıyınce ne oluyor kılzar bılen varmı konularımı sılmıstım bır kacını ama ceza sebebıymıss

uyarı alırsın sadece
eğer sabıkan yoksa

tekrarlarsan banlanırsın

tüh be...kaçırdım desene
şimdi ben çatlamazmıyım

Üzülme ben görmüştüm

Sana da anlatabilirim

Aslında birçok şey patlak vermiş desek daha doğru.. Adı on bire de çıksa yeridir ama neyse..

Çok fazla yorum yapmaya gerek kalmadı artık..

Bir işin devamını getiremeyeceksek ben çiçek olup arkaya yaslanılmasından yanayım.. Ortaya çıkarıp çıkarıp en sonunda ne de olsa arkamda kimse yok deyip komik izahlara inanmış gibi yaparak geri oturmaktan daha iyidir..

Umarım hakkında hayırlısı olur..

özelden anlat bana
hadi bekliyorum canım

İnsanların kararları şartlarına göre değişir ve kimse kimsenin bir an bile o kararının nedenini anlayamaz, empati kuramaz.
Şartlar aynı değil, olsa bile kişiler aynı değil, aile aynı değil, yaşanmışlıklar aynı değil, değil de değil, bu yüzden anlayamazsak bile anlayamadıklarımız için karşımızdakini kırmamak lazım..

Herkes rest çekmek, yeniden doğrulmak, küllerinden doğmak ister cesurca, olmayınca olmuyor. Uzaktan ahkam kesmek kolay.
.....

Daha önceki konunuda takip etmiştim.
Eşinin dükkandaki kızla yakınlaşmasını seninle alay etmelerini.
Sonunda pişman olmuştu ve affetmiştin.
Ama ne yazık ki hep böyle oluyor ve yapan affedilen bir daha yapıyor.
"Beni bir kere aldatırsan senin hatan iki kere aldatırsan benim hatam" dememişler boşuna.
eğer yine affedersen yine aldatılmaya razı olacaksın demektir.

canim destek olmiyacaklari bilmiyorumun ve bizim babasini bize tarif ettigi kadariyla tahminimiz
ve bilmiyorum eger ispatlarsam belki baba bosanmama müsade eder diye umut ediyor, umut dünyasi iste, bir deneyeyim diyor

özelden anlat bana
hadi bekliyorum canım

Özelde 10 dk. mola var

Şimdik şöyle anlatayım.. Gizlimiz saklımız olmasın hem..

Bilmiyorummmm beyaz tenli saçını kızıla boyamış bir bayan.. 2 doğuma rağmen kilosu da iyiydi..

Sonracıma çocuklar çok tatlıydı..

Nasıl sıfatlandıracağımı bilemedim sinir olduğumdan kendisine.. Neyse işte.. Bilmiyorummmm un eşi olan şahsiyet uzun boylu , zayıf , renkli gözlü bir tipti.. Takım elbiseyle poz vermiş Kadir İnanır bakışı atmaya çalışmıştı..

Son düzenleme:
baban sanki bir keresinde eşin seni ona şikayet ettiğinde '' kızımı dert çekmesi için evlendirmedim '' vs. gibilerinden bişeyler söylemişti bilmiyorum' cum.

yani arasıra olsa da babanın da canına tak diyen durumlar olabiliyor sanki, bu olay ortaya çıkarsa acaba tepkisi ne olur onu kestirebilmek biraz güç işte.

yani bunun sebebi de yanlış anlama ama babanın da eşinin bugün başka yarın başka ruh hallerinde olmaları ve tpkilerinin de ona göre değişmesi hani insan kestiremiyor ne yaparlar diye :S

Katılıyorum..

Ama kişi kendini en iyi bilendir..

Eğer devamını getiremeyeceksek bu gibi çıkışlar yaptıktan sonra oturmaktansa, etliye sütlüye karışmadan arkaya yaslanıp çiçek olup oturmak gerek..

tşk ederim canum

Eşinde aldatılacağına dair şüphe oluştuğuna göre bence sende o potansiyel var. Zaten savunduklarından da belli adamın beynine de kazımışın demek ki. Adam göbeği çıksa sağlığını değil de aldatılacağını düşündüğü için spor yapıyor !!!

:5:o kadar çok işim vardı ki bugün okuyamadım hepsini
birisi kısaca özet geçsin lütfeeenn,hem benim için hem de konuya yeni dahil olanlar için..
Bu arada ne olmuş bilmiyorumu ve kocasını gören mi olmuş
O kadını da mı gördünüz,nerede,ay sizden korkulur dükkanına mı gittiniz yoksa ben tamamen uyduruyor muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…