Inanamiyorum...hamileyim sanirim

Blgs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
321
4
116
Almanya
kizlar konu acmistim silik cizgi diye.bu sabah yine test yaptim ama bu biraz degisik yani dijital test kac haftalik oldugunu bile gösteriyo.sonu 1-2 haftalik hamileymisim.ama kan testi yaptirmadim henüz.ve vajinal ultrasonda bebisim görünmedi sizce normalmi?kan testi yarin yaptircam.testlerin yanilma payi varmidir?ben 5 test yaptim hepsi pozitif... $k 001.webp

canım ben dijital test hiç yaptırmadım normal test yaptırdım silikte çıksa hamile oluyosun benim silik çıkmıştı ilk yaptıgımda şimdi 17 haftalık hamileyim senin testle ilgili bilgim yok ama kan testi yaptırmanı öneririm onda kesin çıkıyo varsa :49:

canım ben dijital test hiç yaptırmadım normal test yaptırdım silikte çıksa hamile oluyosun benim silik çıkmıştı ilk yaptıgımda şimdi 17 haftalık hamileyim senin testle ilgili bilgim yok ama kan testi yaptırmanı öneririm onda kesin çıkıyo varsa :49:

tatlim bende normal test yapmistim 3 tane onlarda pozitifti,doktor bi tane daha yapin alip dedi esimde en pahalisini almis heyecandan onunla yaptim almanyda yasiyorum burda kan testini hemen yapmiyolar maalesef.pazartesi yaptirsam cuma anca alirim

anladım canım çıktıysa hamilesindir hadi gözün aydın ne diyim allah isteyen herkese nasip etsin

hayırlı olsun cnm
ultrasonda ancak 5 haftalıkken görülür
canım nasıl belirtiler yasadın anlatabilirmisin

Sanıırm henüz çok yeni bir gebelik.
Şu anda keseyi görememeniz çok normal.
Çok dikkat edin kendinize,hayırlı olsun:71:

hayırlı olsun cnm
ultrasonda ancak 5 haftalıkken görülür
canım nasıl belirtiler yasadın anlatabilirmisin

tabiki anlatirim canim.aslinda belirtilerim diye baslik acicaktim ama kan testinide yaptirim ondan sonra acim dedim:)

*Asiri sekilde gaz,yumurtlama günlerinde sonra
*sol bacagima bicak saplanir gibi agri oldu ara ara
*Adetime 2 gün kala gögüslerimde hassaslik oldu
*Istahsizlik var 2 gündür
*Cok üsüyorum
*vajinam arada bir agriyo
*belimde yine arada bir agriyo

canim adetime 2 gün kala ögrendim rabbim herkeze nasip etsin...

tabiki anlatirim canim.aslinda belirtilerim diye baslik acicaktim ama kan testinide yaptirim ondan sonra acim dedim:)

*Asiri sekilde gaz,yumurtlama günlerinde sonra
*sol bacagima bicak saplanir gibi agri oldu ara ara
*Adetime 2 gün kala gögüslerimde hassaslik oldu
*Istahsizlik var 2 gündür
*Cok üsüyorum
*vajinam arada bir agriyo
*belimde yine arada bir agriyo

canim adetime 2 gün kala ögrendim rabbim herkeze nasip etsin...

akıntın var mı peki beyaz şeffaf akıntı

kizlar konu acmistim silik cizgi diye.bu sabah yine test yaptim ama bu biraz degisik yani dijital test kac haftalik oldugunu bile gösteriyo.sonu 1-2 haftalik hamileymisim.ama kan testi yaptirmadim henüz.ve vajinal ultrasonda bebisim görünmedi sizce normalmi?kan testi yarin yaptircam.testlerin yanilma payi varmidir?ben 5 test yaptim hepsi pozitif...Eki Görüntüle 148072

schwanger yaziyo canim daha ne olsun hayirli olsun bebisin insallah bende yarin baktiracagim insallah:59::59:

cok saol canim inanamiyorum hala kan testide yaptirim ins.allah isteyen herkeze versin

inşallah kandada çıkar canım bende yarını bekliyorum bakalım varmı yokmu kesşnleşicek yoksa umutlar bidahaki aya :97:

schwanger yaziyo canim daha ne olsun hayirli olsun bebisin insallah bende yarin baktiracagim insallah:59::59:

evet canim öle yaziyo yanindaki 1-2 de kac haftalik olduguuu :43::43::43:icim icime sigmiyo yarabbimm.kaninami baktircaksin tatlim?allahim insallah hamilesindirrrrr.dua edicem.ben namazlarimda bütün kadinlar kulübündeki isteyenler icin dua ediyorum

evet canim öle yaziyo yanindaki 1-2 de kac haftalik olduguuu :43::43::43:icim icime sigmiyo yarabbimm.kaninami baktircaksin tatlim?allahim insallah hamilesindirrrrr.dua edicem.ben namazlarimda bütün kadinlar kulübündeki isteyenler icin dua ediyorum

çok sevindim yaaaa inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebek olur.darısı bizim başımıza.bu arada nazar değmesin okuyan herkez maşallah desin.

1 ya da 2 haftalık mı hamilesin şimdi sen ay ne sevimli tü tü tüüü maşallahh :nazar: :1: bide benimde normalde adet dönemimde gaz şikayetim olurdu çok.şuan adetime baya var ayın 18inde ya da 15inde ama gaz şikayetim var sabah beri bide yumurta akı gibi akıntım var.şüpheli ilişkiden ne kadar sonra belirti verir gebelik?

tebrikler hayirli olsun:nazar:bin tane idrar testi yapmaya gerek yok bence ben bir tane aldim yaptim bir kac saniyede cift cizgi cikti sonra gidip kan testi yaptirdim bu kadar..ayrica 1_2 hafta cok erken gorunmemesi normal benim ilk doktor randevu 8.haftada olmustu yani rahat olun

Back
X