Erkek İnfertilitesi inanamıyorum hamileyim!!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zuhale

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
788
37
123
Balıkesir
eşimde morfoloji sorunu vardı kaan aydosta tedavi görüyorduk dördüncü ayımız bitmeden bugün çift çizgiyi gördüm. tüp bebek, aşılama denemiştik ama hep hüsrandı çok mutluyum allah isteyen herkese verir inşallahhhhh

gözün aydin canim benim
sag salim kucagina alirsin melegini insaAllah
güzel bir hamilelik diliyorum
saglicakla gelsin minik mucizen

mrb hayırlı olsun inşallah kucağınıza almak nasip olur.............

kızlar çok teşekkür ederim hala çok şaşkınım yarın doktora gideceğim bakalım allah yardımcımız olsun...

maaşallah canım kaan hoca bu işin piri kesinlikle ve onca çabaya rağmen doğal yoldan geldi meleğin bu bir mucize.RABBİMİN TAKDİRİ.dualarında biizde unutma olur mu cnm.

mesajlarına bakarken gördüm evlat edinmek için başvurunu bile yapmışsın.MUCİZE BU mücize..maaşallahhhhhhh

Tebrik ediyorum canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah.

Allah işte...
İnşaallah hayırlısıyla, sağlıkla da bebeğinizi kucağınıza alıp mutlu olmayı da nasip eder.

hayırlı olsun gözünüz aydın.o günleri bizde görürüz inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

Tebrikler. Allah benim gibi isteyen herkese de nasip eder inşallah. Mutluluğunuz daim olsun...

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirir inşallah. Darısı bizlerin başına.
Biraz daha ayrıntılı olarak eşinin sorunundan ve tedavizinden bahsedebilirmisin?

canım merhaba, sana tüp bebek merkezleri bölümündede yazdım ama buraya da yazmak istedim :))) senin adına çok sevindim, sağlıkla kucağınada almayı Rabbim sana nasip etsin, doğal yolla oldu sanırım, biraz eşinin durumu hakkında bilgide verebilirsen çok sevinirim, bizde 1 yıldır kaan hocada tedavi oluyoruz..tekrar hayırlı olsun..

maaşallah canım kaan hoca bu işin piri kesinlikle ve onca çabaya rağmen doğal yoldan geldi meleğin bu bir mucize.RABBİMİN TAKDİRİ.dualarında biizde unutma olur mu cnm.

evet canım öyleymiş gerçekten şimdi anladım dualrım sizinle allah tüm isteyenlere versin biliyorum ki çok zor bir dönem oluyor.

mesajlarına bakarken gördüm evlat edinmek için başvurunu bile yapmışsın.MUCİZE BU mücize..maaşallahhhhhhh
evet başvurduk ama doğana kadar donduracağız galiba yinede korku var içimde :)

Tebrik ediyorum canım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah.

amin canım isteyen herkese inşallah.
Allah işte...
İnşaallah hayırlısıyla, sağlıkla da bebeğinizi kucağınıza alıp mutlu olmayı da nasip eder.
amin allah mucileri yaşattı bize bu mucileri herkes yaşar inşallah.

hayırlı olsun gözünüz aydın.o günleri bizde görürüz inşallah darısı tüm isteyenlerin başına

sağol canım kabul olurmu bilmem ama tüm kalbimle dualarım sizinle...

Tebrikler. Allah benim gibi isteyen herkese de nasip eder inşallah. Mutluluğunuz daim olsun...

amin canım cümlemizin inşallah.

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirir inşallah. Darısı bizlerin başına.
Biraz daha ayrıntılı olarak eşinin sorunundan ve tedavizinden bahsedebilirmisin?

sağolun kızlar bizim doğal yolla oldu gerçi daha çok yeni dr bile gitmedim test sonucunu görür görmez kendimi tutamadım . Bizde eşimde morfoloji bozukluğu vardı morfoloji geçen sene %0 dı, 4 ay önce %2 ama farklı yerlerde yapıldı hangisi kesin bilemiyorum. aşılama ve tüp bebek denedik çünkü asla normal yolla olmaz dendi onlardada kimyasal gebelik oluştu sonra burda kaan aydosu duydum okadar şeyler denemiştikki onuda deneyelim dedik hatta kaan aydos uzak diye bi ara vazgeçip tekrar tüp bebek deneyecektik ama eşimin ısrarıyla gittik. ilk gittiğimizde tahlillerimize baktı ilaç verip heray tahlil isteyeceğini söyledi ilk ay endol, trental verdi kullandı 2. ve 3. ay klomen kullandı 3. ay sonunda ilerleme görüp muayenesine çağırdı proxeed plus başlattı klomenle birlikte. 6 aylık tedavi olduğunu ve hamilelik oluşmazsa hemen aşılama yapılacağını söylemişti kaan hoca ve dört aylık tedavide sonuçlandı.

melisela sizin problem neydi?

canım bizimde sayı ve hızda problem var, bir ara sayımız iyiydi ama tüm hareketler sıfırdı, şimdi eşim menogon iğne kullanıyor, daha öncesinde de 6 ay klomen kullandı ama FSH bir türlü artmadı. bende doğal yoldan olur belki diye uğraştım ama malesef hızımızda artış olmuyor nedense ve artık beklemek istemiyorum, temmuz adetiyle 1 deneme yapmak istiyorum..hakkımızda hayırlısı olsun..gerçekten sana çok sevindim, Rabbim bizede nasip eder inşAllah..

bu dr. kaan aydosu kim acaba. nerdedir..

bizimde bir sürü problem var..gittiğim bir doktorun yanlış tedavisi sonucu menapoza girme tehlikesi yaşıyorum..belki yardımcı olur bu doktor..bebeğimizin olmasını bizde çok sitiyoruz ama olmuyor işte..

tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin bende uzun yıllar sonucu 2. tüp bebek denemesiyle hamile kalan biri olarak mutluluğunu çok iyi anlıyorum tebrikler

inşallah canım olucak pes etme allah yardımcınız olsun.
Sizde hediyenize kavuştunuz demekki. Sağlıklı ve mutlu bir hamilelik dilerim

sağol canım aminnnn

kaan aydos erkek faktörü konusunda deneyimli bi doktor ankarada üniversitede görev yapıyor umarım sizede faydası olur bence tavsiye ederim sizi gerçekten çok iyi anlıyorum günlerce akıttığımız gözyaşlarımızı dualarımız yüce mevlam sonunda mutluluk gözyaşı olarak geri vericek ve veriyor...
tebrik ederim arkadaşım allah tamamına erdirsin bende uzun yıllar sonucu 2. tüp bebek denemesiyle hamile kalan biri olarak mutluluğunu çok iyi anlıyorum tebrikler

sağol canım bizi bizler anlıyoruz zaten evlat hasretinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…