canımmm tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin.. maşallah
ooo çook sevindim Allah kucağınıza almayı da nasip etsin...
günaydın kızlar inanamıyorum hakikaten ya hamileyim.... bu sabah test yaptım ve kapkalın iki çizgi gördüm.
fotoğrafını çekip koyacaktım ama fotoğraf makinemin şarzı bitmiş :) ya çok değişik bir duygu bağıra çağıra sevinmek istiyorum ama yapamıyorum.
duygularımı dışa vuramıyorum sabah sabah herkeze haber verdim
bir burası kaldı ona da vereyim de kusur kalmasınkızlaqr gerçekten ya ilk bu ay korumasız ilişkiye girdik ama hissediyordum olucağını ve oldu... bugün orucum yarın kan testine gidicem... okuyan herkese teşekkür ederim ... duygularımı şuan tam net açıklayamıyorum kendim alışayım bu duruma daha iyi yazarım
ay çok saol yaaaa hissediyordum bir haftadir ..... çok teşekkür ederim yanımda olduğun için
ayyyyyyy baharcım sen çok istiyodun bebek :)) çokkkk sevindim allah tamamına erdirsin.. Evlat dünyanın en güzrl şeyi :))
ay çok saol yaaaa hissediyordum bir haftadir ..... çok teşekkür ederim yanımda olduğun için
canım hayırlı olsun çok sevindim.belirtilerin neler paylaşabilir misin.
tabi canım bir haftadır var benim belirtilerim az az mide bulantısı kasık ağrım aşırı derecede uykuya düşkünlük normalde çok uyumayan ben gece gündüz uyur oldum... Karnımda şişlik vardı gaz sorunum vardı galiba birdee çok tuvalete gidiyorum ...
şimdiden bu kadar midem bulanıyorsa önümüzdeki ayları düşünemiyorum
Böyle işteeee daha benim anlamadığım belirtiler olabilir birde göğüs ucum acıyor ama sadece dokununca
aman minicik bebeğinin gelişmesini de görürmüşüz :)))
eee eşinde çok istiyodu hatırladığım eşin naaptı duyunca :)) kimi erkek şok oluyo kimisi göbek atıyo da mesela benimki şooook bikaç gün mala bağlamıştı resmen :))
çok sevindim senin adına canım allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bi bebeğin olsun inşallah :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin baharcım darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına inşallah
Hayırlı olsun, ne güzel hiç yormamış bekletmemiş bebişin seni
bende korunmayı buay bıraktım vee 3 haftalık hamileyim, sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah
tebrikler canımSemek sende mart annesi olacaksın guruba gel beraber ilerleyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?