İnanamıyorum o kızları bana tercih etti lütfen yardım

cok igrenc bir durum sen eminmisin kuzeniyle arasında birseyler gecmedigine bir degilki kac kisi hepside onamı sarkmıs analamdım erkeklerin bahanesidir o sarktı ben sucsuzum demek ki bu akrabaların arasında olan birsey el kızı degil yahu kuzen ilerde evlensen sen kafayı yersin surekli didik didik edersin eve gelsin istemezsin kuzeni eh annesi bile durumu simdiden anlamıs kimseyle konusmuyor o kızlayken dedigine gore ilerde daha da belirgin olucak bu durum kimseyede anlatamıycan cekilir sey degil normalde ayrıl demem kimseye kolay kolay ama bu durumun bir gelecegi yok kendini yorarsın olanda sana olur bana kalırsa kestirip at bu ilişkiyi

Son düzenleme:

Ya haklısın hatta şuan hala gözlerim şişti ağlamaktan inan ne çektiğimi ne paranoyalar yaşadığımı ben bilirim. Ama birlikteyken o kadar iyiyiz ki anlatamam yani çok mutluyuz çok iyi bi insan etrafta herkes ne kadar bana iyi davrandığını ne kadar saf temiz biri olduğunu söyler hep. Aralarında cidden bişey olmamıştır çünkü bana bunları ilişkimin başında bak benim ailem böyle bi aile (pislik anlamında) dedi hani tabiki aramızda hiçbirşey olamaz ben izin vermem ama böyle vıcık vıcıklar dedi. Aklıma hep ne kadar muhteşem bir eş olduğu geliyor bana karşı. Yani birçok şeyimiz uyumlu ama ne zaman memlekete gitse bu oluyor ve bu sefer ayrılmak pahasına onlara böyle bişe diyemem demesi bana çok koydu anlatamam

canım anlayabiliyorum senide ama bu iş onun istedigi gibi gitmez simdi ayrılmamak icin tamam dersin ama 1-2 hafta sonra aklına geldikce acı cekersin ya onlarla konusuyorsa ya kızlar yine yaklastıysa vs vs..onu ilerde akrabalarından koparmakda zor olucaktır simdiden istedigimle konusurum deyip haksız oldugu halde trip atıyorsa bu adam evlenince hic takmaz..suan yapabilcegin en uygun sey resti cekmek zaten bunun icin terkeden adamdan hayır gelmez diye dusun..boyle seyler hep lafta kolay gibi gelir ama suan hissettiklerini anlayabiliyorum baskaları icin seni ezmesi cok incitici birseydir bilirim ama o sana onem vermiyorsa sende ona vermiyceksin herkesden herseyden onemli olan sensin adamın umru degil baksana aramıyor bile o guzel gozlerine yazık cnm ya

Son düzenleme:

Ya inan şuan yazını okuyunca bile ağlamaya başladım tekrar evet başkaları için ya. Aşık olan insan dünyayı görmez sevdiği için diye bilirdim ben. Şöyle bişe var zaten aynı memlekette yaşamicaz bayramda seyranda gidip geliyor ama önemli olan onlar yüzünden beni gözden çıkarabilmesi 4 sene ya sürekli beraberdik o kadar iyi ki görsen neden diye isyan edersin. Annesi çok dolduruyor bence. Ama biyere kadar ya. Gece mesajlaştık ben attım ilk ben oraya geliyorum diye (çalıştığı şehir) hala bende ne suç var ayrılmak istemiyorum sen istiyosun diyo. Valizimde onun dizdiği eşyaları gördüm ve hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım 4 sene ya

ahh cnm ya sen 4 sene diyorsun 10 sene 15 sene yasayıpda ne muameleler gorenler var ..seviyorsun ve ondan vazgecmek istemiyorsun sana suan ayrıl dememiz bile sacma aslında cunku yapamıycaksın ozaman suan yapman gereken tek sey kararından emin olmak kendini geri cekmek ve asla arayıp mesaj atmamak biraz dusun kendini gelecegini ilerde bu olay nereye gider ne olur sanki baskasının hayatını yorumlar gibi yorumla sıkma canını sen sonuna kadar haklısın o haksız aynı durumu sen yasasan kimbilir ne tepkiler verirdi

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim cevabın için inan kaç gündür hayata küstüm evden çıkmıyorum eğer annesi onu doldurduysa da hakkımı helal etmiyorum. Kendimi en fazla 3 gün geri çekebildim 2 mesaj attı sonra arkadaşlarımın da teşvikiyle cevap attım. Şimdi de çalıştığı şehre gidiyorum son çare son defa konuşmak istiyorum bir de yüzüme desin istiyorum herşeyi çünkü o benim yüzüme dayanamaz ama kesinlikle atmicam öyle bir mesaj hiçkimseye o beklentiyle geleceksen yalan söylemeyeyim dedi. Bana güvenmek zorundasın vs dedi. Yani eğer ayrılır da dönersem nasıl yaparım bu kadar hatırayla bilemiyorum ama gururum da çok ağır basıyor. of allahım offfffff

iğrenç mesajlaşmalarından kastın ne

şöyle söyleyeyim sevgilim gayet normal bi konudan bahsetmiş o da erotik bi şaka yapmış konuyla ilgili şimdi ayrıntı vermeyeyim ama özelden yazabilirim istersen. pislik ya böyle insanlar aramızda normal insan diye dolaşıyo. (örnek atıyorum piercing yapcam diyo o da vajinama yapsana :) diyo)

Son düzenleme:
yani kız rahat olabilir de bu erkek arkadaşınızla bi ilişki yaşamak istediği anlamına gelmez. bence fazla abartıyosunuz bu kadar sıkmasanız sorun kalmaz

yani kız rahat olabilir de bu erkek arkadaşınızla bi ilişki yaşamak istediği anlamına gelmez. bence fazla abartıyosunuz bu kadar sıkmasanız sorun kalmaz

Gerçektenmi? Çünkü ben acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum. Evet fazla sıkmış olabilirim ama şuanki derdim 4 senelik ilişkiyi onlara mesaj atmamak pahasına bitirmeyi göze alması. Hani o kızlarla büyümüş ailesinde sürekli girip çıkıyolar ama yani neden bana söylemiyor bayram ziyaretine geldilerse. Bilmiyorum ama farklı yorumlara açığım yeter ki doğru yolu bulayım

yani ne yaptığını bilemeyiz ki dediği gibi doğru söylüyo da olabilir yalan söylüyo da olabilir. ama her iki ihtimalle de sizin ona sürekli msg atıp onunla görüşme bununla görşme diyip üzülüp ağlamanız hiçbişeyi değiştirmez. erkekler üstlerne gidilmesinden hoşlanmıyolar. bişeyin yasaklanmasından hoşlanmıyolar. ne kadar yasaklarsanız o kadar üstüne düşerler. yani kuzeni yada x kişi ile bişey yaşamak istiyosa zaten yaşar. sinirlenmekte haklısınız yani kim olsa hoşuna gitmez o tarz mesajları görmeyi. ama madem yanınızda iyi gelmesini bekleyin bence. ayrıca sevgilisi olan sizsiniz. 4 yildir o kankası ve kuzenleriyle tanıştırmadı mı sizi?

Tanıştırdı. Ama orda bile beni kıskandırmak için oyun yaptılar bir olup. Sevgilim de ağzının payını vermişti. Ya aslında mesajlaşmıyolardı 4 senedir hiç arayıp görüşmediler ama ne zaman memlekete gitse ayyynı sorun. Bir de ben bunların aynısını yaşicam? İnanın asla görüştürmez. Bir de şöyle birşey var bir haftadır onlara mesaj atmazsan ayrılcam diyorum şimdi tükürdüğümü yalamış olmammı? artık bi olayı diretirse kazancağını düşünmezmi?

eğer kötü niyeti olsa görüştürmezdi seninle bence ya. yani çok samimiler ve bu şekilde muhabbet edio olabilirler. eğer öyle bi durum olsa 4 sene senle çikicağina onla çıkardı sanırım. bence çok kıskanmanı gerektiricek bişey yok. heralde sevgilini taniyosundur 4 yldir. ruh hastası olmadiina göre ne die seni aldattiği insanla seni taniştirsn.
bilmiyorum ki ne kadar israr ettiğine bağlı. bence uzatma. ayrilik nedeni olamaz bu. hem onu tercih ettiği anlamina gelmio. dürüst olduğu anlamina gelio. yanliş bişey yapmiyorum ama tavrım da bu istemiyosan bırakabilirsin demiş. yani adami artik nasi korkutuysan sölememiş. bence abartma gelmesini bekle. bırak o dşünsün sen ondan ayrı napiyosun acaba die

Kuzeni okdr pis bise yazdigi halde sevgiliniz hala ona cvp veriyosa bnce sevgilinizde suc... O firsati vermemeli... Sizin uyarmaniza bile gerek kalmamali bnce...

Evet karşıma iki tane çok farklı yorum geldi ve yani 2 sorunum var birincisi ben kendimi dünyadaki en önemli şey olarak görmüştüm onun için. Yani 4 senedir konuşmadığı eski kankası olan bi kıza ve cıvık kuzenlerine mesaj atmamak için bırakılmayı görmüş olmak gururumu kırdı ve bunu nası düzeltirim bilmiyorum ama böyle hissediyorum. İkincisi ise dediğim gibi artık her yapmak istediğini bana diretip kazancağını düşünmesini istemiyorum çünkü hayatımın en büyük restini çektim şimdi de güya eğer atmazsa ayrılcam bunu nası kıvırrım ki yapacak olsam. (kızın mesajını ilk sayfada yazdım bakabilirsin)

Kuzeni okdr pis bise yazdigi halde sevgiliniz hala ona cvp veriyosa bnce sevgilinizde suc... O firsati vermemeli... Sizin uyarmaniza bile gerek kalmamali bnce...

Ona tekrar cevap vermişmi bilmiyorum ama daha büyüğü var kız ilişki teklif etmiş ya yuh hala onun şokundayımdır atlatamam ama geçmişte kaldı öyle bişe olamaz diyo. Bu durumda ne yapılır herkes kilitleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…