inanamıyorum şimdi ben hamile miyim?????????

çok ama çok tebrik ederim.. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.. bizde 2010 aralık-2011 ocak tüp bebekle anne olacak bayanlar buraya :) topiğinde tam 9 ay geçirdik.. çok şükür bebeklerimize kavuştuk.. her hangi bir sorunda yazabilirsin.. arkadaşlarım ve ben hep yanında oluruz.. kendine çok iyi bak.. meleğine de..

çok ama çok tebrik ederim.. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah.. bizde 2010 aralık-2011 ocak tüp bebekle anne olacak bayanlar buraya :) topiğinde tam 9 ay geçirdik.. çok şükür bebeklerimize kavuştuk.. her hangi bir sorunda yazabilirsin.. arkadaşlarım ve ben hep yanında oluruz.. kendine çok iyi bak.. meleğine de..

çok çok sağolcanım Allah bağışlasınn yavrunu sana..valla ben biraz acemiyim sizden biraz fikir alacağım yanımda olduğun için çok sağol ayy çok mutluyum yaaa

allah tamamını erdirsin darısı tüm hasret çeken kardeşlerimize nasip olsun

amin amin valla ben 3 yıllık evliyim dualarımda hep benden edaha çok bekleyen ve isteyenlere dua ederdim ve hala ediyorum kimse evlat hasreti çekmesin..ama hiç pes etmyin kızlar hiç...belki 3 yıl kısa bir süre gibi görünebilir ama ben altıncı aydan beri başladım araştırmaya tedaviye çok şükür Allah dualarımı kabul etti..:nazar:

canım tebrik ederim Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş.

Back
X