aminn çok çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağına al büyüt inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim daha şoktan çıkamadımhayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.
Yaaa gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin inşallahKızlar şok içerisindeyim
1 aşılama 3 tüp bebek
Daha önce başka bi üyeliğim vardı üçüzlere hamileydim erken doğumla kaybettim maalesef sonra 2 tüp bebek yaptım tutmadı
şimdi yeni tedaviye başlıycaktım 21. Gün test yaptım yumurtlama olmamış sonra hiç umursamadım bugün 40. Günüm ama hala tık yok hastaneden aradılar kaç kez adet olmadınmı diye bugün eczaneden tüp bebek iğnelerimi almaya gittim bide erken gebelik testi aldım ne olur ne olmaz diye oda ne pozitif çıktı inanamadım gittim yeni test aldım oda pozitif şimdi gittim kan verdim böyle bişey nasıl olabilir şaşkınlıgımı size anlatamam Eki Görüntüle 3255779
Sizin adınıza çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar şok içerisindeyim
1 aşılama 3 tüp bebek
Daha önce başka bi üyeliğim vardı üçüzlere hamileydim erken doğumla kaybettim maalesef sonra 2 tüp bebek yaptım tutmadı
şimdi yeni tedaviye başlıycaktım 21. Gün test yaptım yumurtlama olmamış sonra hiç umursamadım bugün 40. Günüm ama hala tık yok hastaneden aradılar kaç kez adet olmadınmı diye bugün eczaneden tüp bebek iğnelerimi almaya gittim bide erken gebelik testi aldım ne olur ne olmaz diye oda ne pozitif çıktı inanamadım gittim yeni test aldım oda pozitif şimdi gittim kan verdim böyle bişey nasıl olabilir şaşkınlıgımı size anlatamam Eki Görüntüle 3255779
Çok teşekkür ederim aminnSizin adınıza çok mutlu oldum hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin amin çok teşekkür ederimYaaa gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Doktorum gerek yok dedi ama yapıyımmı sizcemerhaba hayırlısı olsun iki günde bir tekrarlayın iki katı artış olursa sağlıklı gebeliktir
tabiki yapmalısınız kimyasal, mol vb gebelikler bta hcgden belli olur inşallah değildir tabiki deDoktorum gerek yok dedi ama yapıyımmı sizce
İnşallah tamam yarın yapıcam yazarım yine inşallaht
tabiki yapmalısınız kimyasal, mol vb gebelikler bta hcgden belli olur inşallah değildir tabiki de
Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın yeni bir gebelik 2 günde bir kan verip takip edinKızlar kan testim 168 çıktı iyimi sizce
inşallah güzel haberler beklıyoruzİnşallah tamam yarın yapıcam yazarım yine inşallah
Tamam teşekkür ederimmMaşallah sağlıcakla kucağınıza alın yeni bir gebelik 2 günde bir kan verip takip edin
İnşallahhinşallah güzel haberler beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?